opinia bieglego dotyczy samej spolki tak wiec nie wiadomo czy sedzia nie wezmie pod uwage akcje elka w koncu to 25%wartosci calego majatku spolki.Biegly napisal ze majatek trzeba spieniezyc w drodze likwidacj.A co stoi na przeszkodzie zeby dac spolce uklad likwidlacyjnyBedzie nadal notowana,syndyk bedzie mogl robic swoje,w spolce pozostana akcje elka
as zeby tobie zylka nie pekla jak ujzysz klepniecie opini sadu wyznaczona przez bieglego tegoz sadu!!!bonusy to sa na targu w sklepie a nie w sadzie licza sie faktyczne stany a nie cos czego jeszcze nie ma na gieldzie!!!
w sądzie przedstawił dwie opinie biegłych własnych w kontrze do jednej biegłego powołanego przez sąd i...sąd przekonał do opinii własnych biegłych.
Ja też przed sądem mogłem nie zgodzić się z opinią biegłego powołanego przez sąd, sam sąd mnie pytał, czy akceptuję wyliczenia biegłego. Także panie xxx to wszystko jest w rękach sądu, a nie biegłego, bo tak po co byłby sąd ?...
Obserwowałem cały czas dzisiaj i to PILNIE zlecenia
Ktos JEDNYM zleceniem ZGARNĄŁ DLA SIEBIE 850 000 papiera !!!
Ale to pewnie tylko przypadek i sie pomylił:-)))
Obstawiam PRZECIEK:-)))
Wartościowo 850 000 akcji teraz, czy za tydzień, albo miesiąc ? A jeśli wszystko będzie okey to wiesz. ile ten "ryzykant" zarobi ?
Ja włozyłem 10 kawałków bo jestem chytry, chwciwy, pazerny :))) i myślę, że zarobię...
Nie namawiam do kupna, nie namawiam do sprzedaży, nie namawiam do trzymania - każdy jest panem swojego losu.
Zawsze znajdą się ludzie każdego pokroju, dlatego jako ludzkość zaszliśmy tak daleko.
Pewnie As ma taki sam interes jak Ty :-)))
Roznicie się tylko kierunkami naganiania:-)))
As nagania na kupno ( lub ostrzega przed pochopną sprzedaza)
Ty XXX na CHAMA ( i to pod kilkoma róznymi nickami o tym samym IP ) naganiasz bez zadnych ogródek na sprzedaz.
Choc zauwaza się u Ciebie oznaki widocznego zdenerwowania bo ludzie biorą juz z prawej strony I TO WYZEJ .
A czasu i panikarzy coraz mniej :-))))
do kudłaty dziecko jak chcesz naganiac to naganiaj ale swoja rodzine na kupno a nie pisz o kiku nickach bo to nikogo nie obchodzi jaki nick ma czy Ip :))) no ale dla dziecka ma jak widac bez wiedzy o spolce :) ale jak widac mocno sie ubrales i stad te naganianie na kupno zeby brali :) zobaczymy czy czas panikarzy co raz mniej jak ujzysz klepniecie infa wczesniejszego :)))
on nie ma pojecia jaka to jest wartosc sam widzisz nawet nie umie odpowiedziec na proste pytanie tylko pisze o marzeniach jak w bajkach :))) to swiadczy o wieku jego i rozumie :))) wiec jak sadze chyba nie uzyskasz odpowiedzi bo to juz wyzsza matematyka jak widac dla niego :))))