jakby ktos normalny przyjzal sie spółce to by sam pomyslal ze bedzie korekta moge byc i smiesznym ludkiem wali mnie to dla mnie ten jest smieszny co dzis mowil ze bedzie 10gr,20gr,50gr
ale wiecie co smiesni ludkowie tacy jak ja
ten sie smieje co sie smieje ostatni mina zrzedła niesmiesznym ludkom na koniec jak juz bylo 90gr
pozdrawiam i macham teraz do tych niesmiesznych ludkow gdzie wy teraz jestescie pewnie na sraczu siedzicie bo brzuszki z zazdrosci rozbolaly hehe haha
pozdrawiam niesmiesznych i smiesznych ludkow do jutra
nie przejmuj się boss baranami. Kupiło chłopięcie po 70 gr i przy chwilowym spadku na 55, puściły mu zwieracze i siadła psychika :-)
I takie coś uważa się za mężczyznę. Jak kobieta wytrzymuje z takim cykorem? Pewno to ona jest osobą decyzyjną w domu :-D
ja sie nie przejmuje ubawilem sie dzis ze sie poplakalem w samolocie i jak stewardesa podeszła i zapytala co sie stalo powiedzialem ze nic ze to ze smiechu
poprostu przypomina mi sie gospodarka u babci i jak babcia dawala kaczkom jesc to omalo sie nie pozabijaly tu jest to samo
a co do baranow zona pewnie do chlopa cos ty zrobil nasze oszczednosci stracil co my teraz bedziemy jesc a chlop boga winny sprzedal pewnie po 55gr ;p
Nie wiem do kogo pijesz kolego, bo ja nie mam już BGE i pisałem ze sprzedałem zaraz jak widly puściły więc nie mam czego żałować, tak planowanej i tak zrobiłem, kase mam teraz na innej spółce a to ze pisze, ze Ada sama nie wie co pisze bo zmienia zdanie jak choragiewka nie oznacza ze czegokolwiek żałuje, to jest gielda jeden zarabia tyle drugi tyle a trzeci traci. Ja odniosłem sie tylko do tego ze kazdy nagle jest Midasem giełdy a zwyczajne plotki z was, najzwyklejsza leszczyna tak samo jak ja ale Wy robicie z siebie wielkich inwestorów jakbyscie milionami obracali, śmieszy mnie to poprostu.
A co do Ciebie Ada szkoda słów, zmieniasz zdanie co piec minut i oczywiście przemilczalas temat podania spółek na przyszły tydzień do zysków a taka obyta z gielda jestes.
Nie będę z Wami wiecej konwersowal bo i tak mądrzejsi jesteście jak większość tutaj. A koleszka dobrze napisał ze kazdy mądrzejszy od drugiego i o to mu tylko chodziło ze robicie z siebie wielkie autorytety giełdy a z Wasza malenka kasa to sobie możecie w nosie podlubac tak samo jak ja i cała reszta, co mu znacznym na tle obrotów choćby wig 20, jakbyśmy sie wszyscy złożyli to nawet 5% wigu 20 nie zrobimy a co mówić o całej giełdzie.
Ale kadzcie sobie Midasy giełdy. Powodzenia w interesach malutki leszczyk ATS wam tego życzy.
Wez kobieto sie ogarnij bo nic rozsądnego nigdy jeszcze nie napisałeś a pisanie ze coś wzrośnie bo masz intuicję już całkiem cię pograzylo, jak grasz na giełdzie bo masz intuicję to gratuluje, Tobie brak jakiejkolwiek ewentualnej wiedzy o giełdzie i inwestycjach, piszesz same dyrdymały i głupoty i jeszcze chcesz w polemikę wchodzić jak komuś sie to nie podoba, koleszka napisał Ci prawdę w oczy to od razu został zaatakowany a tutaj zgadzam sie z nim w 100% bo robisz sie za wielka znawczynie giełdy a korzystasz z intuicji. Dobre.
ja troche mam -mysle ze najwiecej z Was tutaj i nie tylko nie sprzedaje ale codziennie zbieram. od paru dni bawie sie na NC i zaczyna mi sie podobac -na glownym to co mam jest zero a tu !!!!!!! Fajnie jest obserwowac wasze fora ale jezeli chodzi o BGE to naprawde warto-zobaczycie za miesiac ze mialem racje
Ada-ciekawie piszesz i fajne pomysly warto by polaczyc sily
Pozdrawiam