• Re: Czym jest Bannersbroker Autor: ~VETO [188.146.98.*]
    a mnie się to nie podoba - wydaje mi się że można stracić
  • Re: Czym jest Bannersbroker Autor: ~radziu [212.51.207.*]
    VETO Nikt ci nie daje pewnosci 100% ze nie stracisz, tu masz inwestycje a każda inwestycja wiąze sie z pewnym ryzykiem, ale gdybym tak myslal jak ty ze moze strace to bym w tej chwili nie byl tam gdzie jestem teraz w BB.
  • Re: Czym jest Bannersbroker Autor: ~fux20 [31.182.114.*]
     witam, chcialbym podzielic sie z wami inforamcja ze 4 miesiace temu wszedłem w biznes bannersbroker a niedawno doszla do mnie po tygodniu oczekiwania moja pierwsza wypalta z bannersbroker a teraz każda kolejna bedzie zykiem co mnie bardzo cieszy:).  Chialbym rownież podziekowac Panu Damianowi za wprowadzenie do tego biznesu oraz pokazac gest Kozakiewicza wszsytkim któzy tak "hejtują" ten biznes.
  • Re: Czym jest Bannersbroker Autor: ~damian880916 [31.182.119.*]
    W najbliższym czasie zostanie wprowadzona wersja 2.9. W tym :

- Nowy podział banku Trafficu, podzielony na kilka kategorii : Traffic Pack Bank, Sales Credit Bank, Organic Bank oraz Incentive Traffic Bank (Incentive traffic będzie można otrzymać za prowadzenie blogów i stron na temat BannersBroker)
    - Latem zostanie zorganizowana Gala Banners Broker w Niagarze
    Chętnych do współpracy w tym biznesie zapraszam na email: damian880916@wp.pl
    Dostałem kolejna wyplate z bannersbroker:).
    Osoby które chciałby rozpocząc przygode z BB zapraszam na email 1959radziu@wp.pl Moge pomoc obniżyc koszty poczatkowej inwestycji oraz zapewniam profesjonalne wprowadzenie i pomoc w programie.
  • Re: Czym jest Bannersbroker Autor: ~wieslaw [83.6.229.*]
    Produkt dla tępaków,i tępych łbów-typowych bezmózgowców.
    Kolejna wyplata wplynela na moje konto.
    19 lutego została wprowadzona nowa wersja programu oznaczona Banners Broker V. 2.9, a wraz z nią kilka nowości:
    1) Nowy panel oraz pakiet startowy.
    Przez jakiś czas trwało głosowanie na nazwę nowego pakietu startowego.
    Proponowane nazwy to: Infinite, Supreme, Elite, Galaxy, Extreme, Corporate, Prestige, Optimum, Premier lub Crown

Pakiet nowy będzie się nazywał Prestige i będzie kosztował $10945.

2) Nowy sposób pozyskiwania Traffic’u.
    Incentive Traffic – który będzie można zgromadzić poprzez posiadanie stron i blogów na temat BannersBroker.

3) Nowy typ członkowstwa – Executive.
    Jego subskrypcja miesięczna będzie wynosiła $500.

Nowy panel będzie trzykrotnością czarnego (gdyż każdy wyższy panel według systemu kosztuje 3 razy więcej), więc jego cena będzie wynosiła $7290, wymagany Traffic to 3.645.000

Dodatkowa możliwość pozyskiwania Traffic’u jest dla nas bardzo dużym plusem. Dzięki temu prowadząc własnego bloga, stronę o BB będziemy mogli dodatkowo zdobywać Traffic i kwalifikować nasze panele.

Obecnie mamy tylko 2 typy kont: standard oraz premium.
    Teraz dołączy trzeci typ konta i będzie nosił nazwę – Executive.

Dodatkowe korzyści wynikające z tego typu konta to:

tańsze Traffic Boostery – $4
    szybsze wypłaty (do 10 dni)
    bezpośredni kontakt z suportem – specjalna linia telefoniczna darmowa – jeśli ktoś z konta standard lub Premium zadzwoni na tę linię będzie płacił 25$ za połączenie. Ta cena z uwagi na to że jest to linia tylko dla osób na członkostwie executive.
    kolejnym przywilejem będzie specjalny blog na platformie bb do promowania swojej osoby

Zapraszam osoby zainteresowane tym biznesem na poczte 1959radziu@wp.pl gdzie można się ze mną umówić na rozmowę o tym biznesie.