Ja sobie myślę tak.... skoro na stole mamy wezwanie do zaprzestania naruszeń porozumienia, jakie Prezes Wojciechowski skierował do sygnatariuszy PI, i mamy zaplanowane Wlane z porzadkiem obrad "zmiany w składzie RN" to moze to całe zamieszanie z różnymi projektami uchwał na walne należy traktować jako PRECYZYNIE PRZYGOTOWANY PLAN, który wraz innym, wiekszym i bardziej stabilnym INWESTOREM NIZ IDM, przygotował Prezes Wojciechowski!?!? na giełdzie chodzą słuchy, że Wojciechowski po BRE - tym razem wymanewruje IDM....
Jeśli to okarze się prawdą - to będzie kolejny majstersztyk Prezesa Wojciechowskiego
Litości! A skąd taki brak zaufania do głównych akcjonariuszy i profesjonalnego Zarządu? W końcu to "perfekcyjnie zaplanowany plan zwiększenia wartości aktywów dla akcjonariuszy" i tak ... od Q3 2010.
Normalnie "motyl" (http://butterflysa.pl/zespol.php) by się obśmiał.
Hhehe, najpierw to niech sami sobie pomoga a nie innym doradzac.
Wiele tych spolek technologicznych n :-))) ale te same nazwiska i ten sam adres.
Nowak, Markowska i oczywiscie Wojciechowski
W jednej spolce dyrekor w drugiej czlonek/przewodniczacy.
Zastanawia mnie po grzyba zaklada sie xxx wirualnych spolek w tym na cyprze i holandii.
Chyb tylko w celach podatkowych. Obecnie te wszyskie spolczyny Harcerza nie maja z czego zyc bo IGR umarlo. Byla krowa ktora zdechla. ludzi i pomyslow brak.
Swoje zarobil przed upadloscia, wyciagajac kase i przerzucajac do roznego rodzaju klonow. Widac ze chlop ma teraz koszta, krowa zdechla i panika by znalezc kolejna.
Uwazam ze sprawiedliwosci stanie sie za dosc, choc Harcerz to uczciwy czlowiek i nie ma o co sie martwic.
Pisałem że kierunek 10 groni.Na początek macie nominał po 10 groni a jak dodrukują te 360mln.szt po 10 groni to będzie drugi pronox.Kto nie sprzedał po 0.3x ten trąba.
No i okazało się że zamiast 360mln.szt wydrukuja ponad 400mln.szt a to nie koniec.Niestety ale będzie taniej.Kto posłuchał i sprzedał wcześniej ten uratował choć trochę kapitału.