• Re: SKOTAN CUD SPÓŁKA Autor: ~siekiera [91.237.136.*]
    to daj łapę na zgodę . a karkosik niech cuda wyczynia , aby w soboty było u nas dużo kasy do liczenia
  • Re: SKOTAN CUD SPÓŁKA Autor: ~v4 [89.76.192.*]
    ... i można było wypić zimny browarek, bo gorąco od tych notowań :)
  • Re: SKOTAN CUD SPÓŁKA Autor: siem11 [79.184.122.*]
    Witaj SOWA
    Pierwszy raz z satysfakcja przeczytałem twój post.Można się w dużej części zgodzić z wykazanym w nim rozumowaniu.Pewnie trochę opisu notowań zaczerpnąłeś z wiadomego
    żródła,ale co mi tam.Bez swady.Ja do tego co piszesz szczególnie uwidoczniłbym,że tu
    rządzi SPEKUŁA z dużym poparciem familii. Dzisiejsza sesja to sesja typowo spekulacyjna. Ja z tego wyciągam wniosek,że to świadczy o słabości papiera bo to cholernie szybko pozwala rozwalić kurs oraz co obecnie widzimy
    kurs chwieje się jak przysłowiowe gacie na wietrze.O słabości spółki świadczy trzymanie w
    ręku przez Karków pakietu,krórym można z kursem zrobic co się chce i to się robi.
    Zobacz pakiety ponad milion akcji kupili po około 3.00zł /2.90 /i w krótkim czasie podciągnięto kurs ponad 5zł.Dopóki nie wyznaczy się czystych prawideł gry przez inwestorów właścicieli to zawsze będzie cyrk i ludzie będą tracili pieniądze na rzecz tych cwaniaków
    Ze to jest szulernia i nie muszę sie ty wpychać.Pewnie, tylko otrzaskać o dupę takie finanse
    jak mówi moja Przewodnicząca p.Gienia Rozpierduchowska.
    Pozdrawiam siem 11
    PS wolę jednak dyskusje merytoryczną niżeli obrzucanie się inwektywami.
  • Re: SKOTAN CUD SPÓŁKA Autor: ~siekiera [91.237.136.*]
    jeśli mogę się wtrącić . za zbieraniem akcyjek przez karkosików przemawia ; brak rzetelnych inf o zwiększeniu zaangażowania przez grażynę .piszą o zakupie smiesznych ilości a zwiększenie zwiększa się o ponad milion akcyjek . brok informacji o drożdżowni , brak informacji o przyznaniu przez PARP ponad 60 mln o które się odwołali , a te niby conięcie dotacji bło SZYTE GRUBYMI NICMI w celu zbicia kursu i dobrania tanich akcyjek . tu żadnej spekuły nie uświadczysz bo dla karka na skotanie nie jest potrzebna , nas tu już za dużo do tego tortu
  • Re: SKOTAN CUD SPÓŁKA Autor: ~sowa [46.113.183.*]
    Też takie wole ale to ty miałeś przy moim pierwszym poście dziwne pretensje wiec ... jak widać doczekałem sie podania ręki i niech tak zostanie nie wiem może wcześniejszy atak na mnie był spowodowany gorszym dniem.

Co do spekuły i familii zgodze sie w 100% nie od dzis wiadomo że Roman na walnym wykazuje tylko część akcji a i tak ma głos decydujący - wniosek free float to tutaj bankier pokazuje taki jaki akurat ochote ma wykazać Roman z rodzinką
  • Re: SKOTAN CUD SPÓŁKA Autor: ~sertion [213.195.151.*]
    hahah smiech na sali ,jak samopoczucie?
  • Re: SKOTAN CUD SPÓŁKA Autor: ~aaa [212.180.194.*]
    bardzo dobrze, jak się ma zapas 2 zł to można spać spokojnie, przynajmniej na razie.
[x]
ONESANO -2,96% 0,66 2026-05-20 13:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.