Dnia 2012-07-04 o godz. 10:28 ~hania napisał(a):
> no i co z tym komunikatem?
Mają czas do piątku i w piątek bym się spodziewał po sesji .A dlaczego tak czekają odpowiedź powinny przynieść 3 najbliższe sesje .I niech was nie zwodzi ten marazm na papierku zachęcający do oddania ..
Chodzi mi o to, że w mojej ocenie to nie jest spółka, na której będzie jakiś spektakularny odpał. Nastaw się na dlugoterminową inwestycję i powolny wzrost wartości wynikający z rosnących zysków i rosnącej średniej c/z dla całego rynku.
Pzdr
Dnia 2012-07-04 o godz. 12:27 ~BartoszW napisał(a):
> Chodzi mi o to, że w mojej ocenie to nie jest spółka, na
> której będzie jakiś spektakularny odpał. Nastaw się na
> dlugoterminową inwestycję i powolny wzrost wartości
> wynikający z rosnących zysków i rosnącej średniej c/z dla
> całego rynku.
Pzdr
Stawiam na spektakularny odpał i to juz niebawem ..Pzdr
Dnia 2012-07-04 o godz. 13:13 ~BartoszW napisał(a):
> Na słabym rynku nie ma odpałów. Wyjątkiem są bankruty,
> które wcześniej spadły o kilkadziesiąt procent.
Pzdr
Nie patrz na cały las patrz na poszczególne drzewa ...Rynek NC jest cały czas słaby a odpały się zdarzaja i to jakie ..
Dnia 2012-07-05 o godz. 09:11 ~BartoszW napisał(a):
> To już dzisiaj czy mogę jeszcze pospać i dopiero jutro?
> Pzdr
Śpij spokojnie na pewno nie przegapisz...Zostały jeszcze dwie sesje na zebranie papierków z rynku przed podaniem infa z WZA ..Straszą pakietami na S ale chętnych do oddania na tych poziomach brakuje więc przyjdzie brać z prawej ..
Nie za bardzo mnie poniosła wyobraźnia ???;-)
Wydoroślej chłopie. Raporty po WZA już były rano, zbierania nie ma, odpału w najbliższym czasie moim zdaniem też nie będzie. Skup poprawi trochę płynność, być może spowoduje lekki wzrost. Następne raporty pokażą czy spółka realizuje prognozy - jeśli tak to powolny ruch do góry przy założeniu, że na cały rynek wróci rynek byka.
Pzdr
Nie dyskutuj z tym przydupasem Prezesa. Udaje głupiego a przecież doskonale wie ,że raport był. Ponadto bezczelnie kłamał na forum pisząc o tym,że zarząd ma czas do piątku.
Publikacja raportu z WZA po terminie jest jawnym złamaniem prawa i elementem gry pod wywołanie zniecierpliwienia i żadne przygłupawe wyjaśnienia Prezesa tego nie usprawiedliwiają. Ja w tej sprawie skieruję zawiadomienia do KNF i Prokuratury
Dnia 2012-07-05 o godz. 16:51 ~ja napisał(a):
> Nie dyskutuj z tym przydupasem Prezesa. Udaje głupiego a
> przecież doskonale wie ,że raport był. Ponadto bezczelnie
> kłamał na forum pisząc o tym,że zarząd ma czas do piątku.
> Publikacja raportu z WZA po terminie jest jawnym złamaniem
> prawa i elementem gry pod wywołanie zniecierpliwienia i
> żadne przygłupawe wyjaśnienia Prezesa tego nie
> usprawiedliwiają. Ja w tej sprawie skieruję zawiadomienia
> do KNF i Prokuratury
W momencie kiedy pisałem swój post nie wiedziałem , że raporty już są więc daruj sobie " przydupasa " . Widać , że coś nie dobrego się z tobą dzieję pod wpływem tych upałów ..
Nie wiem co może ci pomóc ???
Gościu jesteś takim samym dupkiem jak niedouczony prezes spółki giełdowej. Co ta za Prezes, który od notariusza wychodzi bez odpisu aktu. Nieuk a może oszust. W obu przypadkach kompromitacja. Wypad z giełdy za takie przekręty. Jeżeli to błahe przewinienie to poczytaj za co zawieszono 15 spółek z NC. Nie zabieraj głosu w tej sprawie bo wyrażnie stajesz po stronie naruszających prawo.
też tak myślę , jak by mieli skasować x to by nie znalazł się na NC
tak to jest z trupami nie wiadomo skąd i jak , a jednak są noooo może czasem tylko wypadną z szafy :)
szkoda mi akcjonariuszy czy jak wolicie inwestorów :)))))
ten balon pęknie za chwilkę bez kolejnego dofinansowania z EU
projekt ciekawy , ale wpływy z emisji powinny wspierać rozwój , a ja mam wrażenie czytając raporty że wspierał egzystencje i ten brak pieczątki :))))) kto to łyka ? za chwilę prezes stwierdzi że w raporcie ktoś się pomylił o jedno 0 dlatego nie 2 000 000 tylko 200 000 :)
ten cały prezes "bez komentarza" ale obraził tym blondynkowym tekstem wszystkich , którzy "kupili" jego pomysł
bartosz w jak to prawda co piszesz to gratuluję żniw bo będziesz miał sporo do łyknięcia jak zabierasz poniżej ...... , redaktorze opal pisz dalej tą farsę bo ja spadam na urlop
pozdrawiam wszystkich
Dnia 2012-07-12 o godz. 23:34 ~gieniu napisał(a):
> szkoda mi akcjonariuszy czy jak wolicie inwestorów :)))))
> ten balon pęknie za chwilkę bez kolejnego dofinansowania z
> EU
projekt ciekawy , ale wpływy z emisji powinny wspierać
> rozwój , a ja mam wrażenie czytając raporty że wspierał
> egzystencje i ten brak pieczątki :))))) kto to łyka ? za
> chwilę prezes stwierdzi że w raporcie ktoś się pomylił o
> jedno 0 dlatego nie 2 000 000 tylko 200 000 :)
ten cały
> prezes "bez komentarza" ale obraził tym
> blondynkowym tekstem wszystkich , którzy
> "kupili" jego pomysł
bartosz w jak to
> prawda co piszesz to gratuluję żniw bo będziesz miał sporo
> do łyknięcia jak zabierasz poniżej ...... , redaktorze
> opal pisz dalej tą farsę bo ja spadam na urlop
pozdrawiam
> wszystkich
Gieniu był już jeden wieszcz który wróżył ,że spółka przetrwa jeszcze kilka tygodni i będzie bankrut (komornik) a tu patrz ,spółka się rozwija ,wypracowuje zyski ,wypłaca dywidend dokonuje skupu akcji.
Opóźnienie raportu po walnym to nie kwestia braku pieczątki prezesa a sprawa notariusza
opal zdradź mi co trzeba robić , jeść czy pić by być takim optymistą
brak pieczątki bardziej kojarzę z jakimś matactwem , a nie przeoczeniem
raport to nie książeczka sprawności harcerskich którą stemplują muzea
domyślam się że to ten twój pakiecik jest powodem wiary w cuda
nie wiem co to za komornik nie mam czasu na czytanie wszystkich wpisów na forum ale ta spółka to przysłowiowy "śmieć " i gracze to bardziej spekulanci niż inwestorzy długoterminowi
masz kilkadziesiąt tysięcy akcji i jarasz się dywidendą czy skupem , przecież prezes ma pare milionów akcji kompletnie nie rozumiem tej euforii , do tego jeszcze ten brak dokumentów na czas .....
też bym się nie przyznał że popełniłem błąd i chce się jak najszybciej wycofać mając XX XXX tyla że ja w tej sytuacji chyba bym milczał