Jak było po 9 gr Chłop z mazur nachalnie naganiał . Jakoś zdawało mi się to dziwne . Zacząłem kupować.Po kilku dniach sprzedałem . Nie pisze po ile bo to moja wyłącznie sprawa. Ostatnio kupowłem też nie powiem po ile . Kto czytał moje wątki ten wie o co chodzi. Teraz też nachalnie nagania .Pozostawiam pod rozwagę przeszłym nabywcom i sprzedającym.
chłopie z mazur --jedno pytanie ...Kto ci płaci za to naganianie ? Albo co ci obiecał ? Bo ,że robisz to bezinteresownie to nikt tu nie wierzy . Odpowiedz albo zamilcz.
I nie martw się o nie swoją kasę . CYNIKU
Filantropia polega raczej na dzieleniu się z ludźmi swoimi pieniędzmi, względnie innymi dobrami doczesnymi. A ja raczej takim Don Kichotem jestem, walczącym z Wiatrakami na tym forum... :)))
mydlisz oczy .
Tu na forum NIE MA nikogo kto działa bezinteresownie.
Jesteś wg. mnie zwykłym naganiaczem który ma coś do zrobienia.Pytanie tylko co?
Nie kręć tylko daj prostą odpowiedź
chłop ty musisz być jakiś dzieciak co ma za dużo czasu...po pierwsze piszesz cały czas głupoty po drugie po jakiego grzyba siedzisz na forum spółki której nie masz w portfelu???.... a i po trzecie mam cię już szczerze dosyć na tym forum... jesteś bardziej upierdliwy niż moja żona...
no widzisz, ludzią można wciskać każdy kit, tak więc niektórzy wierzą że ktoś kupował po 71 groszy, przecież tu zyski , dywidendy są bajeczne a prognozy jeszcze lepsze hahahaha