• Re: Nowe akcje GTC Autor: porkess-dager [77.253.147.*]
    Na plus powiem. Ze...... strata jest tylko "papierowa" tzn dzis wycenia sie np blok na 1 zl ale za 3 miesiace lub pol roku ten sam blok wart moze byc 2 zl. Logicznie to nie stracili tracac odbiorcow, kontrahentow itd. wycenili to co maja na mniejsza wartosc. ale te rzeczy nadal maja wiec..... wycena tych samych rzeczy moze ulec zmianie na plus. (oby nie na minius hehhe ).
  • Re: Nowe akcje GTC Autor: ~anty gtc [164.126.193.*]
    chyba wszystko co złe GTC ma już za sobą i będą teraz przeszacowywać w górę co powinno wpłynąć na wzrost akcji ??? myslę że nowe akcje warto kupić aby uśrednić w dół jak ktoś wyżej kupił,....
  • Re: Nowe akcje GTC Autor: porkess-dager [77.253.147.*]
    Dzis piekna pogoda byla. I chodzac po zielonej trawkce to wlasnie co mowisz
    liczylam. Ze kupic musze nowa emisje bo ladnie sobie zanize srednia trudno ale musze.
    Chociaz spojrzmy na emisje Midasa. Tyle bylo placzu na forach i na obywu emisjach ogromna kase zarobic bylo mozna, a jesli ktos byl glupi i nie zarobil nic, to na pewno nie stracil.
    Wejsc w nowa emisje trzeba ,bo zaniza sie ladnie kurs akcji ktore sie juz ma.
  • Re: Nowe akcje GTC Autor: ostry- [178.235.61.*]
    Chyba nie wiesz co mówisz. Zarobić na emisji Midasa można było wchodząc w OSTATNI DZIEŃ przed odcięciem, ewentualnie na PP jeśli ktoś kupił pierwszego dnia notowań i sprzedał je . ( mówię o ostatniej emisji)
    Na przedostatniej można było jedynie umoczyć , wzrosty były dopiero po notowaniach pp , zanim dopuszczono PDA.
    Wniosek więc z tego taki że kupić akcje należy " za pięć dwunasta " a najlepiej PP .
  • Re: Nowe akcje GTC Autor: porkess-dager [89.76.235.*]
    No wlasciwie masz racje. ktos kto uwiezil sie na 2zl z akcjami midasa to nie zarobil. Ja patrze ze swojego pulapu.
  • Re: Nowe akcje GTC Autor: ostry- [178.235.61.*]
    A jak ktoś się uwięził na przykład po 40 zł ? I za tyle można było nabyć Midasa kiedyś.
  • Re: Nowe akcje GTC Autor: ~perle [188.47.237.*]
    Po wynikach odlot na 10 zl
  • Ankieta - praca magisterska Autor: ~joanna_p [89.231.113.*]
    Witam, proszę o uzupełnienie mojej ankiety, która dotyczy strategii inwestycyjnych na GPW. Ankieta jest anonimowa, nie wymaga rejestracji i składa się tylko z jednego pytania jednokrotnego wyboru. Wyniki pomogą mi w napisaniu pracy magisterskiej. Oto link: http://www.ankietka.pl/ankieta/80453/strategie-inwestycyjne-na-gieldzie-papierowwartosciowych.html Dziękuję bardzo za pomoc.
  • Strategie gry na giełdzie - ankieta Autor: ~joanna_p [89.231.113.*]
    Witam, proszę o uzupełnienie mojej ankiety, która dotyczy strategii inwestycyjnych na GPW. Ankieta jest anonimowa, nie wymaga rejestracji i składa się tylko z jednego pytania jednokrotnego wyboru. Wyniki pomogą mi w napisaniu pracy magisterskiej. Oto link: http://www.ankietka.pl/ankieta/80453/strategie-inwestycyjne-na-gieldzie-papierowwartosciowych.html Dziękuję bardzo za pomoc.
  • Re: Strategie gry na giełdzie - ankieta Autor: porkess-dager [89.76.235.*]
    wycene na nieruchomosci oni robili na koniec 2011. Kolejna robia na dzien 31 marca. hmmmm moze przez te 3 miesiace AZ tak nieruchomosci nie stracily na wartosci by zanizyc wynik za pierwszy q hmmm jak myslicie?
  • Re: Strategie gry na giełdzie - ankieta Autor: ~pejsat [188.33.217.*]
    Wczoraj przeglądałem oferty nowych mieszkań w Bułgarii. 50 tysi za mieszkanie ktore u nas jest warte około 150tys. Chyba zaczne sie uczyc Bułgarskiego :) Tak czy inaczej spolka jest bardzo podatna na trendy szerokiego rynku, a te w I kw 2012r. nie uległy poprawie jesli chodzi o Europę płd. Ja odpisów się spodziewam, ale mam nadzieję ze nie beda one tak ogromne jak w IV kw. i mimo wszystko bedzie tam jakis zysk netto.
  • nieruchomosci tanieja... Autor: ~fanfara [37.47.199.*]
    Dnia 2012-03-26 o godz. 08:36 porkess-dager napisał(a):
    ............... hmmmm moze przez te 3 miesiace AZ
    > tak nieruchomosci nie stracily na wartosci by zanizyc wynik
    > za pierwszy q hmmm jak myslicie?

http://tematy.gazetadom.pl/temat/gazetadom/taniej%C4%85+mieszkania

i tyle w temacie
  • Re: nieruchomosci tanieja... Autor: ~pejsat [188.33.217.*]
    Fanfara weź już chłopie zamknij ta krotka pozycje i nie wymyslaj - dobrze wiesz ze portfolio GTC to glownie aktywa komercyjne.
  • Re: nieruchomosci tanieja... Autor: ~fanfara [37.47.199.*]
    Dnia 2012-03-26 o godz. 10:52 ~pejsat napisał(a):
    > Fanfara weź już chłopie zamknij ta krotka pozycje i nie
    > wymyslaj - dobrze wiesz ze portfolio GTC to glownie aktywa
    > komercyjne.

chodziło mi raczej o branże i sentyment do niej... ty mozesz sobie podchodzić do tego wybiórczo nic mi do tego każdy ma swoje zdanie...
  • Re: nieruchomosci tanieja... Autor: ~sdg [83.17.73.*]
    Czemu podajesz link do arykułów z 2009 i 2008 roku ?
  • Re: nieruchomosci tanieja... Autor: ~Wrr [178.43.66.*]
    Nie wdawajcie sie w polemike z tym fanfara bo to zwykly frajerski naganiacz. Koncza mu sie pomysly co by napisac, zeby kupic taniej to wysyla juz jakies stare artykuly. ON NIE MA ZIELONEGO POJECIA O TEJ SPOLCE! Podejrzewam ze onn awet nie wie czym GTC sie zajmuje, pewnie mysli ze GTC to kopalnia!
    Dnia 2012-03-26 o godz. 11:25 ~Wrr napisał(a):
    > Nie wdawajcie sie w polemike z tym fanfara bo to zwykly
    > frajerski naganiacz. Koncza mu sie pomysly co by napisac,
    > zeby kupic taniej to wysyla juz jakies stare artykuly. ON
    > NIE MA ZIELONEGO POJECIA O TEJ SPOLCE! Podejrzewam ze onn
    > awet nie wie czym GTC sie zajmuje, pewnie mysli ze GTC to
    > kopalnia!

tu nie trzeba zadnego naganiania by kupic taniej....
    tanio?...pojęcie względne...
    jest 6.20zł ...nie znaczy, że nie będzie taniej...wielu uznało, że to ostateczna mozliwośc spadku... i nie dopuszcza do siebie możliwości ich pogłębienia...
    a prawdopodobieństwo zakupu tych akcji jeszcze taniej za niemożliwe
    no zobaczymy....
    co do "znajomości" GTC... kolego szkoda, że nie ma archiwum postów sprzed 6 lat...i wiesz w pewnym sensie masz rację z tą kopalnią...swego czasu natrafiłem na "żyłę złota"...
    Dnia 2012-03-26 o godz. 10:55 ~sdg napisał(a):
    > Czemu podajesz link do arykułów z 2009 i 2008 roku ?

link do serwisu...
    dalej za rączke mam cie poprowadzić? ....heh
  • Re: Nowe akcje GTC Autor: ~system inwestycyjny [89.230.147.*]
    http://allegro.pl/system-inwestycyjny-i2232671069.html
[x]
GTC -0,27% 3,65 2025-10-31 16:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.