Jak bym był synem Chłopa to bym nie musiał do niego pisać na Forum to po 1
A po 2 gdybym był od straszenia to bym straszył a ja po prostu pytam :))
Napisałeś że wszystko jasne. To pytam co jest jasne, żeby było jasne dla wszystkich ?
co wy..ja kup w pon ATS PO 42 a dzisiaj sprzed po 44 i kupiłem inny walorek i jutro sprzed i znowu coś kupie itd , a tydzień temu chciałem was tylko na duchu powstrzymać..żadnego sygnału wtedy na K nie było..byłem u was gdy rosło od 9 i w sumie kup po 11 i sprzed po 13 ..i tyle w temacie..a teraz jak macie czarno na białym że papier w spółce jest wyceniany na -30 to niby czego oczekujecie ?? , chyba że 1 gr..
mnie to nie interesuje..w większości nie wiem czym się spółka zajmuje , dla mnie ważny jest sygnał kupna i to praktyczny , potwierdzony..mniej może ugram ale zawsze ugram..
podtrzymywanie na duchu to b sensu??..złapaliście bakcyla b reszty . no a teraz to pora na chłopa oczekiwania , skoro jest tak czarno na białym..jeszcze nie macie 6 na co chłop czeka ale na Serenity jest..i nawet można jeszcze po tyle nabyć a jest to jego drugie dno wcześniej czy pózniej ruszy na 10 , a raczej wcześniej choć na razie nie ma sygnału na K..już tam byłem i będę jak ruszy..polecam ..
bakcyla ? obstawiałbym że wiekszość tu siedzi bo są nieźle w minusie lub czysto spekulacyjnie - chyba każdy sobie zdaje sprawę że w tej chwili tu nie ma nic ....
Witam, proszę o uzupełnienie mojej ankiety, która dotyczy strategii inwestycyjnych na GPW. Ankieta jest anonimowa, nie wymaga rejestracji i składa się tylko z jednego pytania jednokrotnego wyboru. Wyniki pomogą mi w napisaniu pracy magisterskiej. Oto link: http://www.ankietka.pl/ankieta/80454/strategie-inwestycyjne-na-gieldzie-papierowwartosciowych.html Dziękuję bardzo za pomoc.