Ależ oczywiście że mówiłem o permedii przecież wyrażnie to napisałem . Jednocześnie jest na pewno kilka spółek które są w podobnej sytuacji tj. mają pieniądze na rachunkach których kwota zbliżona jest do wartości całej spółki . Ale głównie frapuje mnie permedia ponieważ akcji jest tu jak na lekarstwo ,pieniędzy mają jak na taką małą spółkę dużo a biznes jest rentowny no i oczywiście frapuje mnie również dlatego ponieważ akcje tej spółki posiadam . Dziwi mnie że permedia ostatni kwartał 2010 roku jeśli chodzi o przychody miała najwyższe ze wszystkich kwartałów a skończyła pod kreską . Może brak zimy w tym roku da permedii w ostatnim kwartale 2011 roku jednak dodatni wynik finansowy mam nadzieję przy niezłych przychodach . Czego sobie i Wam życzę .
W jakim wywiadzie ? Kolego jakała te moje 2 ostatnie posty dotyczyły PERMEDII tak . Nie rozumiem co Ty drążysz ? Napisałem o swoich obawach i oczekiwaniach wobec tej spółki . TAK , MÓWIŁEM O PERMEDII W TYCH DWÓCH OSTATNICH POSTACH -PRZECIEŻ WYRAŻNIE TO NAPISAŁEM
Dnia 2012-01-04 o godz. 23:57 ~jakała napisał(a):
> nie chodzi o wywiad z TOBĄ tylko z panem o nazwisku jak w
> tytule wątku. Link jest na początku wątku. Ja po prostu
> włączyłem się późno do wątku
ale naisaliście
Wy jeszcze o tym patrowiczu ? Ok, po prostu różni ludzie różne rzeczy nazywają po swojemu . Ostatecznie w pewnym sensie zrobiłem WYWIAD spółki od 1998 roku i myślałem że chodzi o moje posty i treści w nim dla kogoś niezrozumiałe a tu znowu zaczynacie temat ni z gruchy ni z pietruchy o patrowiczu . Ale żeśmy się dogadali :)))))
A tak poza tym to permedia zamieściła dziś terminarz przekazywania raportów finansowych . Okazuje się że permedia będzie zamieszczać raporty finansowe przez cały rok tak jak było po staremu . Tak więc jestem spokojny spółka żyje bo się dzisiaj odezwała do swoich kochanych akcjonariuszy :))))))))
Krzysiu miałbyś coś przeciwko zeby mieli nam zrobić to samo zPMD co na Resbudzie:) a sio spekulanci my są inwestorzy a nie jacyś tam...... na tym res to siakoś tyż tak patrze papiera malutko FF zbliżony:)
Nie miałbym nic przeciwko . Patrzyłem na ten resbud to jest dopiero balon . Permedia jest rentowna i jest niedowartościowana . No cóż to jest giełda i tu spekulanci decydują co będzie drogie a co tanie . Potrzebny jest po prostu rozgłos a na permedii jest cisza więc stoimy .
Spokojnie Krzychu przyjdzie i czas na nas:) ale powiewa u Ciebie nuta zwątpienia obiecuje Ci ze nie potrzebnie:) jeszcze skonczymy tak jak ten Resbud:) oni faktycznie sie tam tylko zabawili bez żadnego info.:)
Witam, proszę o uzupełnienie mojej ankiety, która dotyczy strategii inwestycyjnych na GPW. Ankieta jest anonimowa, nie wymaga rejestracji i składa się tylko z jednego pytania jednokrotnego wyboru. Wyniki pomogą mi w napisaniu pracy magisterskiej. Oto link: http://www.ankietka.pl/ankieta/80455/strategie-inwestycyjne-na-gieldzie-papierowwartosciowych.html Dziękuję bardzo za pomoc.
Dnia 2011-12-08 o godz. 19:32 ~admin napisał(a):
> [b]tajemniczo o spolce ktora obserwuje:
[u]- spolka ma
> mala kapitalizacje[/u]
http://stooq.pl/q/g/?s=pmd
[u]-
> duzo gotowki na koncie[/u]
> http://wiadomosci.stockwatch.pl/20-spolek-ktore-siedza-na-g
> otowce,akcje,8171
"W rankingu nadpłynnych spółek
> zwraca uwagę Permedia, działająca w branży chemicznej. Jej
> wskaźnik gotówki do aktywów to 41 proc., a do tego stan