ale po przyjacielsku dodam .ze na chwile obecna najsilniejsze są oprócz skt bvd,eex,ovo,kzsi cie.wnioski wyciągaj sam .pozdro do nastepnego razu.powoszenia
ale po przyjacielsku dodam .ze na chwile obecna najsilniejsze są oprócz skt bvd,eex,ovo,kzsi cie.wnioski wyciągaj sam .pozdro do nastepnego razu.powodzenia
az z ciekawosci zajrzalem na polecane przez ciebie spolki... i tak:
SKT w ciagu 4 tygodni poleci na 2,20
KZS w ciagu 4 tygodni poleci na 6
BVD w krotkim terminie (od 2 do 6 tyg) spadnie na 270 i jest duza szansa ze pojdzie nizej do 240, ale teraz nie sposob tego okreslic.
OVO trudno powiedziec...w przyszlym tygodniu zobaczymy 80...jest szansa na kolejna fale do 95-100 PLN, aczkolwiek jest to ryzykowne bo spolka juz jest wykupiona
spekulujac (bo nie jestem zadnym inwestorem|) kieruje sie w 99% analiza technicza...
jedynym fundamentem na jaki patrze analizyjac dany walor, jest to czy za sterami nie siedzi drukarz np. Rysiek na Petrolu, Solo na Midasie itp. takich spolek generalnie nie tykam, aczkolwiek AT dziala zawsze...
To ze Agora ze teraz zyskowna to milo, ale nie zmienilbym zdania gdyby notowala straty...
info dzis o odpisie piekne...dokupilem akcji mam teraz 4174 srednio gdzies po 10,8...docelowo mam zamiar zapakowac w sumie 7000 akcji...
Agora jest w koncowej fazie rysowania rysowania pewnej formacji harmonicznej zapowiadajacej wzrosty...z mojej analizy ceny i czasu wynika ze 24 powinien byc ostatnim dniem jej rysowania...
w krotkim terminie kurs agory powienien osiagnac przedzial 13-14,5 PLN...
szkoda bo jeszcze nie kupilem tyle ile chcialem, ale jesli juz chce rosnac no to ok...
z mojej analizy czasu wynika ze wtorek powienien byc ostatnim dniem spadkow a sroda pierwszym dniem wzrostow...no ale gielda to nie apteka...jest dobrze...
sesje dynamicznego wzrostu po 3% do 7% dopiero przed nami...i wolalbym serie takich niz jedna po 30%, bo wtedy wzrosty sa bardziej wymowne...i precyzyjniej mozna okreslic moment wyjscia...
Z doświadczenia wiem ze jak jesteśmy przekonani ze papier jest niedowartosciowany i ma szanse rosnąć to nie ma co sie napaść na te kilka procent niżej ani ja nie bawie sie w łapanie dolkow i szczytów po prostu staram sie kupić jak uważam ze warto tak jak cena dla Agory poniżej 11 zł moim zdaniem była jak najbardziej godna zakupu a jesli rynek bedzie zachowywał sie pozytywnie to myśle ze Agora szybko nadrobi swoje zaległości i niedowartosciowanie bo spółka medialna bez zadłużenia wyceniana tak jak obecnie Agora to okazja
Ruszy nie ruszy jak masz od kilku miesięcy w tej cenie to teraz nie rób zadnych ruchów. Wez dywidende ,bo jest wyjatkowo ładna i zapomnij o papierze.Będziesz kiedys bardzo zadowlony.Agora nie upadnie. Oprócz znienawidzonej GW .( Dla mnie to najlepsza Gazeta)
ma wiele innych produktow .Zobacz jakie zyski przynosi AMS. W tej chwili podobno nie ma na jedzenie ,a co dopiero na igrzyska. Ludziska najwyzej wysuplą pare groszy na Nasz Dziennik codzienny lub Fakty i są zadowolenin ze przeczytaja kto ,komu przyłozyl i jak było w łóżku .Powodzenia
Dnia 2013-06-16 o godz. 23:03 ~płoteczka napisał(a):
> Witaj Turek
Ja fanka GW tez ciągle akcje Agory posiadam
> .Niekiedy sprzedaje żeby taniej odkupić.
Nie
> narzekam.Kiedyś będzie jeszcze pięknie....
pozdro