rysio
dziękuję za dogłębną analizę sporo tych info nazbierałeś, powiem szczerze, że gdy zaczynam przedzierać się przez gąszcz zawiłych informacji po chwili se odpuszczam, choć powiem szczerze chłopaki od RK nieźle kombinują.
w związku z tym że jak widzę masz sporą wiedzę, zdaje się doświadczenie i własne przemyślenia proszę o więcej, stąd kika pytań które mnie nurtują. Jeśli wydadzą się zbyt trywialne proszę o wyrozumiałość, jestem raczej "świeżynką"
- kto kupuje i po co 2,6 mln akcji wydając 190 tysięcy na tak gównianą firmę (wczoraj były takie transakcje) a zdaje się, że ktoś kupiłw ciągu kilku sekund łącznie za jakieś 0,5 mln zł,,, ulica?
- nie rozumiem też sugestii jakoby ktoś przez Biolek i nowy fund z Cypru chciał opylać akcje na giełdzie, może nie znam się na giełdzie ale jak to nieformalnie można zrobić jeśli zdaje się nie można formalnie
a może, to już moje własne proste myśli, może fundusz z Cypru pojawia się dlatego że na celowniku są zyski a właścicielowi znudziło się płacenie podatku w Polsce, albo za dużo tego by się dzielić z dziurawy budżetem?
z góry dziękuję za odpowiedzi, ew. ustosunkowanie się
Dnia 2011-12-12 o godz. 14:19 ~czekający na rysia napisał(a):
> taki ciekawy wątek a nikt i nic nie dodaje, rysiu nie masz
> więcej wieści ze świata?
Trochę podróżowałem po Niemch w interesach.
Trochę po kraju /odwiedzanie rodziny, wesele, zmieniłem sobie auto na nowe czyli, że byłem zajęty czym innym niż obserwacja Bio.
Trochę też zarobiłem na Forexie bo tam albo w górkę albo w dół a na takich gwałtownych ruchach można nieźle sobie zarobić.
Na Bio mam stratę ponad 80% to co tutaj jeszcze można powiedzieć. Generalnie jest jak w tytule mojego pierwszego postu i jeszcze długo nie będzie lepiej.