Nie mam potrzeby pisac ci czegokolwiek o KCSP. Odrob sam swoja prace domowa. Nie jest w moim interesie zeby naganiac ciebie, ani tobie podobnych. Kto wysili swoja szara galarete inaczej na to spojrzy.
Wzrost kursu jest chyba w twoim interesie - bez takich jak ja i do mnie podobnych wzrostu chyba nie będzie, co jak czytam twoje posty to chyba do kupna się nie palisz - mimo, że mógłbyś zapewne już dosyć mocno uśrednić swoją cenę zakupu... A póki co ci co wysilili swoje szare galarety nie kupili lub nawet (jeśli cokolwiek mieli) to dobrze to sprzedali. Ot taka smutna dla ciebie prawda.
PS.: Może napiszcie jakieś pytania do spółki nie prywatnie poprzez e-mail tylko otwarcie przez pb.pl i ich Akcję Inwestor?
no nie no z toba to sie nie moge liczyc, bo ty zapewne jak cos kupisz to od razu +1000% jest :) ja wiem w co zainwestowalem i swoich racji sie trzymam. Nie naganiam cie do zakupow, bo nie jestem takim polmozgiem jak wiekszosc idiotow na parkiecie, ktorzy naganiaja na spolki, ktore urosly po 500% a pozniej wciskaja debilom akcje. Ja tu nie zainwestowalem pieniedzy, ktore sa mi potrzebne do zycia. Kupilem zakopalem i czekam. Do mnozenia kasy w ciagu dnia mam wiele innych spolek. Tak wiec jaka kolwiek polemika z toba nie ma sensu.
To dopiero rozgrzewka przed właściwą rozgrywką i ostatnia szansa na złapanie akcji w rozsądnej cenie :-) karnet z prawej strony pusty, FF śmiesznie niski a super informacje w drodze ...