Też przyłączam się do prośby przedmówców. Mam jeszcze ATONA ale jestem w plecy że ho,ho. Chętnie bym odrobił stratę. Także też proszę o jakiegoś typa. goral138@wp.pl
Nieszczęśliwy jak widzę na posterunku i jak zawsze zawistny.
A jak będzie pluł, gdy już niedługo ATON będzie mijał EEX.
Ale wiem skąd ta złość - jak się kupiło Epigona po 30 groszy, to jak tu się cieszyć (a ostrzegałem).
Ale gdy Aton będzie po 20 złotych, to sezonowych geniuszy już dawno nie będzie na giełdzie, i nawet nie powiedzą przepraszam.
Cóź - Wasze pieniądze i Wasz wybór.
I po co kłamać ?
Dobrze wiesz, że EPI brałem po 15-17 gr sprzedałem po 25-28 gr. Fakt zysk taki sobie.
Co do Atona to życzę zarobków. W przeciwieństwie do ciebie nie jestem zawistny, tylko twardo stąpam po ziemi.
Ty jesteś zawistny i ...... . Nie będę cię obrażał , ale rekomendacja 1 zł dla EEX to śmiech na sali. Z tego zawsze będę z ciebie lał ze śmiechu.
Cytat:
"Dobrze wiesz, że EPI brałem po 15-17 gr sprzedałem po 25-28 gr."
To prawda, tylko, że wystraszony, że sprzedałeś za wcześnie odkupiłeś po 29-30 i siedzisz z tym do dzisiaj. A wystarczyło się nie puszyć, tylko posłuchać bardziej doświadczonych i lepiej zorientowanych.
Podtrzymuję swoją opinię o EEX.
A, że Aton będzie po 20 złotych (minimum), to pewnik - o czym też dobrze wiesz, niestety nie masz teraz kasy na zakupy i denerwujesz się, że pociąg odjeżdża. Dlatego będziesz wszystkim próbował obrzydzić tę spółkę.
A już argument, że 3 miliony to żadne pieniądze - naprawdę nie skomentuję. Tym bardziej, że takich akcji po 3 miliony może być teraz dużo. No, ale wtedy napiszesz - ach, a co za pieniądze 30 milionów.
PS.
Tym Epigonem się nie przejmuj - poczekasz (i to nawet nie za długo) to sprzedaż go nawet i po 40 groszy.
Umiesz czytać ?
Epi nie mam ani 1 szt.
Rosnąć więc może i do 1 zł, spaść do 5 gr, nie rusza mnie to.
Co do Atona to nie widzę szans na duże sprzedaże poza małymi wyjątkami, jak teraz, ale niech próbują.
P.S.
Z EEX to się jednak ośmieszasz , jak małe dziecko.
W tym roku na EEX będzie 30 mln przychodu i ponad 6 mln zł zysku.
W przyszłym co najmniej 50 mln przychodu i kilkanaście mln zł zysku ponad 1 zł zysku na szt , a ty widzisz cenę niższą za 1 akcję niż zysk czyli P/E poniżej 1.
Przykro mi , ale ty nie jesteś śmieszny, tylko najzwyczajniej ....... .
Dobranoc.
Dream on.
Czyli nie wytrzymałeś i jak zwykle sprzedałeś w dołku. Ale jeżeli przedwczoraj jeszcze miałeś cały pakiet, to znaczy, że sprzedałeś wczoraj po 14 groszy.
No to gratuluję wyczucia i znajomości prawideł rządzących giełdą.
Mówisz, że za rok, czy dwa lata EEX będzie miał 50 milionów - tak z ciekawości zapytam - a skąd to wiesz? Bo prezes powiedział?
Jaki masz interes (oprócz własnego oczywiście), aby wprowwadzać ludzi w błąd?
Tak zwyczajnie po ludzku, nie wtyd Ci?
Mały cytat twoich wypocin z których wynika, że kłamanie masz we krwi:
Autor | redaktor [83.14.170.*] 2011-05-02 22:55
Zobacz wątki dotyczące Epigon
Zobacz profil Epigon
Och, widzę, że nie znacie najnowszych wieści.
Wasz idol poszedł wreszcie (lepiej późno niż wcale) po rozum do głowy i posłuchał moich opinii o Epigonie - i od ponad tygodnia nie ma już akcji tej słabej spółki.
I miał rację. Bo lepiej sprzedać po 20 groszy, niż po groszy 9.
Tekst napisałeś początkiem maja. Każdy może zobaczyć po ile było EPI. Zysk niemal 100 % wystarczył mi.
Po co więc łżesz, że jeszcze to mam ?
Aha okłamuj dalej ludzi co do Atona, bo , jak można zobaczyć w pierwszym poście ubrałeś się po 3 zł i trzeba choć na zero wyjść antywskaźniku.
Dnia 2011-11-05 o godz. 09:22 redaktor napisał(a):
> CYTAT:
"Epi nie mam ani 1 szt."
Czyli
> nie wytrzymałeś i jak zwykle sprzedałeś w dołku. Ale jeżeli
> przedwczoraj jeszcze miałeś cały pakiet, to znaczy, że
> sprzedałeś wczoraj po 14 groszy.
No to gratuluję wyczucia i
> znajomości prawideł rządzących giełdą.
Mówisz, że za rok,
> czy dwa lata EEX będzie miał 50 milionów - tak z ciekawości
> zapytam - a skąd to wiesz? Bo prezes powiedział?
Jaki masz
> interes (oprócz własnego oczywiście), aby wprowwadzać ludzi
> w błąd?
Tak zwyczajnie po ludzku, nie wtyd Ci?
Przykład steku kłamstw.
Wkleję ten post za rok, tutaj.
P.S.
Pokaż choć jeden raz, że skłamałem. Ty robisz to notorycznie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pycha kroczy zawsze przed upadkiem.
A jak trzeba być zadufanym w sobie, aby uznać, że słowo idol dotyczy właśnie Ciebie.
To już przekracza wszelkie normy zdrowego rozsądku.
A gdybyś potrafił czytać ze zrozumieniem, to wiedziałbyś, że zacząłem skup od 3 złotych, ale dzięki takim geniuszom jak Ty, moja średnia teraz to juz tylko1,97 zł.
Swego czasu kiedy sprzedawałam Ekoexport po ponad 8 zł, ten Sławek z taka agresją wyzywał mnie,że właściwie kwalifikowało się to pod kodeks karny. Ta agresja zdopingowała mnie aby szybciej sprzedać ( miałam dość dużo). Za te pieniądze zarabiałam gdzie indziej. Cały czas jednak na podglądzie mam Ekoexport ( tak dla małej satysfakcji). Ja mu się nawet bardzo nie dziwię, uwierzył w siebie! Raz udało mu sie kupić zdajsie ok. 1,30, ma duży zarobek ale też duzo akcji, chciwość i narcyzm walczą w jego głowie i dlatego aby wyrzucić trochę frustracji "bezinteresownie" udziela się na tym forum. Jest jeszcze jedna opcja, chce kupić więc pluje, a pózniej powie pecunia non olet. Tak czy tak brrrrr.
W jednym krótkim wątku usunięto Twoje wulgarne wypowiedzi już chyba siedem czy osiem razy - jeżeli Twoja wiedza o giełdzie jest tej samej jakości co Twoja kultura osobista - to wspólczuję Twoim bliskim, nie tylko dlatego, że nie mają z czego żyć, ale o wiele większym problemem jest to, że muszą żyć z Tobą.
Pięknie piszesz. To poniżej również.
Podaj priv, to całkiem bezinteresownie podam Ci Spółkę na ktorej w krótkim czasie zarobisz minimum 500%.
Czy możesz mi podać tą spółkę , czy tylko Xaweremu?Podasz Ty e-maila czy ja mam swój podać.
Dnia 2011-11-06 o godz. 11:57 ~pula napisał(a):
> dzieci idzcie do piaskowniki babki z piasku stawiac co nas
> obchodza wasze rady co i za ile kupic sprzedac kazdy ma
> swoj rozum i robi jak uwaza
Różnica, jest taka, że ja nie piszę co za ile kupić i sprzedać, a on i owszem, a co najgorsze próbuje przypisać mi kłamliwe słowa. Dlatego , nie odpuszczę kłamcy.