Cuż jesteśmy na etapie zygzaka fali 4 i zaczyna się 5 fala spadkowa na rynku ogólnym ... :/ co nie wróży dobrego dla Remdisa.
Jednak termin 20 sierpnia pod inwestora już blisko.
Mam nadzieję że to będzie nasz strzał w dziesiątkę i 21 sierpnia nie będzie dało się rady otworzyć ;)
Wciąż z Remedisem jest niewyjaśnione . Tak jak pisałem ostatnio.
Tutaj Remedis pod info związane z inwestorem może być mega wzrostowa spółką dni spadków na ogólnym .
Gdyby sie okazało że inwestorem jest słynna postać to w poniedziałek może być problem z otwarciem na PLUSIE. Taka ruletka ...będzie inwestor = wygrana , nie będzie = podążanie za rynkiem w dół i kolejne wzrosty dopiero po ożywieniu na rynku.
mój Boże co za pewność "jesteśmy na etapie zygzaka fali 4 i zaczyna się 5 fala spadkowa na rynku ogólnym", pomijam cuż:)
pozazdrościć dobrego samopoczucia.....
Remedis jest zależny od sytuacji na ogólnym rynku
Aktualnie wszystko toczy się pod Q3.
Czyli do piątku rynki powinny rosnąć. Czy nastąpi dodruk pustej kasy ?... i tym samym giełdy ruszą ?
Tego nie wiem ...ale ciekawa sytuacja na złocie i srebrze. Mocne spadki sugerują wzrosty na giełdzie choć być może to "zbieranie sił" pod pusty pieniądz.....
Analogicznie do tej sytuacji uważam że aktualne spadki nie zostały wykończone a remedis niestety może trochę spaść.... ale jeżeli pojawi sie info o inwestorze to może okazać się że Remedis będzie gwiazdą pośród innych spadających spółek ;)
Dnia 2011-08-24 o godz. 20:54 volky napisał(a):
> Remedis jest zależny od sytuacji na ogólnym rynku
> Aktualnie wszystko toczy się pod Q3.
Czyli do piątku rynki
> powinny rosnąć. Czy nastąpi dodruk pustej kasy ?... i tym
> samym giełdy ruszą ?
Tego nie wiem ...ale ciekawa sytuacja
> na złocie i srebrze. Mocne spadki sugerują wzrosty na
> giełdzie choć być może to "zbieranie sił"
> pod pusty pieniądz.....
Analogicznie do tej sytuacji
> uważam że aktualne spadki nie zostały wykończone a remedis
> niestety może trochę spaść.... ale jeżeli pojawi sie info o
> inwestorze to może okazać się że Remedis będzie gwiazdą
> pośród innych spadających spółek ;)
Witam Volky, dzwoniłem dzisiaj do firmy, by sprawdzic ostatnie doniesienia i jest prawda, że maja 2 tygodnie na nadanie infa o inwestorze, oraz czekają z tym by podac troche konkretnych danych, a nie suchych informacji. Z całej mojej rozmowy wynikało również, że mamy inwestora.
Jak by bylo dobrze, to by nikt nie zwlekał z tą informacją, szczególnie że wszyscy czekali do 20.
Dwa tygodnie tutaj to szmat czasu. Jak zostalo powiedziane wyżej, spadki jeszcze sie nie skończyły.
Według wykresy jestesmy w trójkącie, zostalo mase czasu do wyjścia (zamknięcia) z trójkąta.
Czeka nas zjazd co najmniej na 0,76.
A czy zjedziemy niżej czas pokaze.
W/g mnie to albo ktoś sobie robi podbitkę 5gr żeby wyżej sprzedać albo ktoś skupuje akcje.Podbitka zamrożenie i wtedy wysypują się zniecierpliwieni bo widzą że dalej nie rośnie i za jakiś czas znowu i znowu
Dnia 2011-07-20 o godz. 20:01 volky napisał(a):
> Być może nowy temat będzie trochę bardziej przejrzysty :)
> Wszelkie wpisy typu jw. caps lock zgłoszę do usunięcia.
> Zresztą lubię sobie tak wieczorkiem przy piwku klikać
> "zgłoś do moderatora" ... zachęcam innych
> też do tego.
Dziś przeanalizowałem Remedisa ...ale widzę
> że kurs ładnie się bronił więc być może korekta poniżej
> 1,40 nie będzie miała miejsca.
> http://imageshack.us/photo/my-images/832/remedis20072011.jp
> g/
Gdyby jednak doszło do przebicia tego wsparcia poniżej
> mamy całkiem ładny potencjał do obrony.
Pozdrawiam
> normalnych inwestorów ;)
Do Twojej informacji moje kreski się mają dobrze... Remedisa obserwuję cały czas i powoli zaczynam się zastanawiać czy nie odkupić.
Wklejać wpisy z przed 5 miesięcy przy innej sytuacji i kursie to ja też potrafię.
Gdyby nie zwała na rynkach trwająca od czerwca to byś nie był taki "ubawiony".
No ale jak ktoś jest debil i nie ma nic ciekawego do powiedzenia o temacie tego forum (przyp. Remedisie ) tylko szuka zaczepki w necie bo w realu jest nie udacznikiem ......
to tylko pozostaje Tobie współczuć.
siemasz Volky. nie gadaj z przygłupami bo szkoda prądu na drętwe gadki. niech swołocz swoje pisze a my róbmy swoje.
napisz lepiej jak widzisz Remedisa na najbliższą przyszłość. nieukrywam ze jak zobaczyłem cenę papieru to zakupiłem kontrolnie mały pakiet. taniocha aż miło.
pozdro
Nie ma spółek co wiecznie spadaja ;). Chyba ze sa bankrutami
A Remedis jak dobrze pamietam ma zbierać żniwa z umów zawartych rok temu.
Ogólnie to mało czasu ostatnio mam a juz na forum bankiera to wcale nie wchodzę.
Ostatnio na forexa się przesiadłem i tam próbuję sił. Trening AT i nauka doskonała :)!
Tam nawet troli nie ma na forach ! bo żaden nie kuma o co chodzi :P ....
a jak by się jakiś pojawił taki co by coś rozumiał ... to czy byłby w stanie naganiać cały światowy handel na spadki lub wzrosty ?! :P
witak volky. ostatnio pisale, ze zloto jakby nie ma sil rosnac. dalej utrzumujesz i widzisz spadkico myslisz o eur/usd? teraz stoje z boku wejde po weekendzie(zbyt nerwowo) , na nudy nie mozna narzekac! pozdrawiam
volky: ja w tym roku nie czekam na Mikołaja ... duzi zarabiają tez na spadkach i nie musza pompowac akcji. A w obecnych czasach największe róznice tylko i w yłącznie na spadkach mozna robic
Dnia 2011-12-09 o godz. 08:47 ~siwy napisał(a): > volky: ja w tym roku nie czekam na Mikołaja ... duzi zarabiają tez na spadkach i nie musza pompowac akcji. A w obecnych czasach największe róznice tylko i w yłącznie na spadkach mozna robic
Dnia 2016-10-31 o godz. 09:39 ~Olo napisał(a): > Odświeżam, jeśli ktoś ma wolną gotówkę , to zerknijcie na GR Jaguar, zasięg moim zdaniem to okolice 80 gr.