To przekret. Na szczescie zbierany jest pozew zbiorowy, mozna wyslac skan listu na adres krpip@krpip.pl z dopiskiem "POZEW ZBIOROWY". Na tej stronie mozesz pobrac druk i probowac odzyskac gotowke: http://krpip-115.uwaga24.info.pl/ . Generalnie proponuje zglaszac to na policje i do urzedu skarbowego.
Oszuści nadal grasują. Tym razem nazywają się Krajowy rejestr informacji o przedsiębiorcach, ul. Piękna 24, 00-549 Warszawa z jakąś badziewną stroną www.kriop.org.pl. Naciągają w podobnym stylu na 110 zł. Chyba się przejdę na policję.
Dostaliśmy to dzisiaj, adres Piękna 24/26A/1 Warszawa również 110 zł mam ochotę im odpisać w eleganckim stylu gdzie mogą sobie wsadzić konieczność uiszczenia opłaty
Też dostałem jedno z tych pism i po przeszukaniu neta i dopytaniu się na infolini o co tu chodzi to te 110zł to nie jest to samo co Krajowy Rejestr Pracowników i Pracodawców na 115zł, oni niby nie mają z tym nic wspólnego, chociaż pisemko podobne. A w sprawie tej firmy z Bielsko Białej to dalej nie wiem o co kaman. Czym ta druga firma się zajmuje? Bo dla mnie to tylko obsmarowaniem tej drugiej. Ta firma KRPiP z Warszawy oferuje jakieś usługi i to za 115zł można skorzystać ze wszystkich i nawet konkursy organizują dla swoich klientów.
Ta firma KRajowy Rejestr na 110 zl i na 115 co oszukuja ludzi to te same osoby wysyłają do ludzi WEZWANIA DO ZAPŁATY NA 110 ZŁ I NA 115 TO SĄ TE SAME FIRMY LUDZIE MUSICIE UWAZAĆ NA OSZUSTOW
TO SA BZDURY JAK TUTAJ KOŚ PISZE ZE NIE JEST TO SAMO NIE WIERZCIE IM.