• Re: Ile prawdy w Q2 ? Autor: jakubz [85.222.121.*]
    Dobranoc ;))) unikam bankiera jak ognia, ale czasem trafia do mnie info że są jakieś informacje od zarządu... to nie wypada się nie pojawić.

Czy po wydaniu gry jest pewne rozprężenie i okres wakacyjny/naprawianie relacji rodzinnych spowodowanych nadgodzinami?:) czy nie ma przestojów i wciąż praca na pełnych obrotach? :)

Smutne, że nawet teraz, gdy tyle $$ można było dzięki waszym działaniom zarobić... nadal jacyś ludzie czepiają się :) Ciekaw jestem Pana Romualda P. czy pojawi się tym razem na WZA i jeżeli tak, to czy nadal będzie miał za złe podjęte działania :) Bankier powinien płacić za to, że właśnie tu pojawiają się informacje ;)))

Ja sobie pooglądam jeszcze Friendsów ;) pozdrawiam
    JZ.

• Re: Ile prawdy w Q2 ? Autor: mike-cdp [79.191.144.*]
    Dnia 2011-05-26 o godz. 00:33 jakubz napisał(a):

Czy po wydaniu gry jest pewne
    > rozprężenie i okres wakacyjny/naprawianie relacji
    > rodzinnych spowodowanych nadgodzinami?:) czy nie ma
    > przestojów i wciąż praca na pełnych obrotach? :)

Kilka najbardziej przeciazonych osob bedzie mialo w czerwcu urlopy. Chcielibysmy tez aby tempo prac wrocilo do normalnego trybu, czyli nie do poznej nocy codziennie plus pracujace weekendy.

Jak na razie srednio sie na to zapowiada. Praktycznie o kazdej porze dnia i nocy mozna spotkac pracujace osoby. Jak wychodzilem godzine temu, bylo jeszcze cos z 10 osob z REDa. Niemniej to musi sie ucywilizowac niedlugo.

Choc nie sadze aby mozna bylo zaoobserwowac spadek tempa.

Lada godzina patch z kilkunastoma poprawkami w tym bardzo istotnymi. Pod koniec tygodnia start nowego forum na naszej www.

W przyszlym tygodniu kolejny patch, z kolejnymi kilkunastoma poprawkami (juz troche mniejszej wagi), nastepnie kolejne darmowe DLC, premiery trzech nowych filmikow - bardzo istotnych!
    Potem E3 z pokazami zupelnie nowych rzeczy, aha w miedzyczasie jedno z najwazniejszych wydarzem w historii gog.com. A potem kolejny, duzy patch do W2 i kolejne DLC 4 Free. Jednym slowem, raczej zwolnienia tempa na razie nie bedzie, kujemy zelazo puki gorace;-)

Pozdrawiam,
    MK
  • Re: Ile prawdy w Q2 ? Autor: ~rtomala [82.145.208.*]
    Jestescie The Best Mike
  • Re: Ile prawdy w Q2 ? Autor: ~Jacobs [77.114.62.*]
    Dnia 2011-05-26 o godz. 00:25 mike-cdp napisał(a):
    > Za wczesnie aby o tym mowic.

To brzmi jak: "nie moge mowic, poczekajcie na oficjalny komunikat o zmniejszeniu zaangazowania" :/

pieknie kur&%a pieknie.

Jak nie odpowiedzial po prostu "NIE"
    to sami sobie odpowiedzcie.

O kur...

• Re: Ile prawdy w Q2 ? Autor: ~hd [82.15.1.*]
    juz oszolomy troluja
  • Re: Ile prawdy w Q2 ? Autor: ~bb [89.77.251.*]
    życie... jutro to będzie "najważniejsza" informacja ze wszystkich tu zamieszczonych... eh...
  • Re: Ile prawdy w Q2 ? Autor: ~gg [85.89.189.*]
    odpowiadal na watek powyzej odnosnie kinecta poprostu pojawil sie moj nowy post w momencie kiedy odpowiadal na powyzsze pytanie
  • Re: Ile prawdy w Q2 ? Autor: mike-cdp [79.191.144.*]
    Dnia 2011-05-26 o godz. 00:48 ~gg napisał(a):
    > odpowiadal na watek powyzej odnosnie kinecta poprostu
    > pojawil sie moj nowy post w momencie kiedy odpowiadal na
    > powyzsze pytanie

Dokladnie pisalem o Kinect'cie, o nieporozumienie jak widac tu bardzo latwo!

Co do zmniejszania zaangazowania. Jest dokladnie tak jak deklarowal moj brat. Nikt z nas (dawnych udzialowcow cdp) nie zmniejsza zaangazowania.

Pozdr
    MK
  • Re: Informacje ze spolki Autor: ~celtic [89.77.44.*]
    I co meganaganiacze? Łyso wam?
    Szacunek dla MK za podejmowanie próby rozwiewania wszelkich watpliwości za pomoca tego bagiennego forum. Pierwszy raz cos takiego widzę a gram juz pare lat.
    Kurs spada co martwi wszystkich - łącznie z twórcami W2 ale macie tu wyłożone na tacy argumenty i infa o metodyce postepowania firmy a nie sztuczki i gierki jakich stosuje znakomita czesc zarzadow, prezesikow wobec akcjonariuszy. Sam osobiscie jestem wkur...bo kupilem 20 k po 9-9,10 i gdy widzę tą czerwień gdy świat wokół zielony mój nastrój dołuje z lekka. Ale do grudnia posiedzę bo cierpliowść będzie nagrodzona i to sowicie.
    Panie Michale serdecznie pozdrawiam!
  • Re: Informacje ze spolki Autor: ~Krzywy nos [80.239.243.*]
    Też kupiłem po 9.10. Wczoraj dokupiłem po 8.42 a jak jeszcze spadnie to kupię za całą pozostałą kasę. Sprzedam po 25zł pod koniec roku.
  • Re: Informacje ze spolki Autor: ~ewa [188.123.193.*]
    sprzedaz pod koniec roku za 30-40 zeta.

Korekta za kilka sesji sie skonczy.

Od sierpnia zakladam kolejna faze euforii na OPT.

Pisalam kiedys ze do premiery 9,6 max ( nie wspominajac poprzedniej pierwszej korekty z 7,8na 5,26).
    Wiec jak narazie wszystko zgodnie z zapowiedzia.

do premiery max 9,6
    po premierze kiszonka i czekanie do pierwszych oficjalnych wynikow sprzedazy

Oficjalne wyniki za 2Q i odpal ( sky is the limit)
    pod choinke zakladam w dalszym ciagu okolice 40 zeta za walor
  • Re: Informacje ze spolki Autor: ~Artur [109.110.208.*]
    Wyrazy szacunku dla CDP za kawał naprawdę dobrej roboty!!!
    Pozdrawiam
  • Re: Informacje ze spolki Autor: ~Jami [89.76.236.*]
    Mam pytanko odnośnie polityki informacyjnej:
    Czy nie za dużo czasem piszecie, obiecujecie na oficjalnej stronie W2 i na facebooku ?
    Nie lepiej nie pisać o konkretnych terminach np. dotyczących wydania patcha ?
    Np. miały być kody dla fanów na facebooku w poniedziałek, a nie ma ich.
    Sądzę, że lepiej byłoby nie podawać tych terminów, bo to działa na Waszą niekorzyść.

Tak samo było tego 16. maja, kiedy co chwila ktoś na facebooku mówił, że już zaraz, za moment, lada chwila, przed świtem i nic z tego nie wyszło ?
    Nie lepiej było napisać : jest problem, nie wiemy kiedy uda nam się go naprawić ?
  • Re: Informacje ze spolki Autor: ~xyz [87.116.223.*]
    Bardzo dobre info podziekować;)
  • Re: Informacje ze spolki Autor: ~ogromna promocja [89.230.197.*]
    nie bać się tylko kupować, ogromna promocja
  • Re: Informacje ze spolki Autor: ~okocim_mocny [31.42.5.*]
    Ciekawe gdzie firma wyslala mario na zasluzony urlop. Ostatnio sie w ogole nie udziela, ani na bankierze, ani na parkiecie...
  • Re: Informacje ze spolki Autor: ~don [178.37.137.*]
    Ciekawe kiedy ciebie baranie wyśle pan prezydęt na zasłużony odpoczynek w okocimiu
    jeź i nie wracaj męczydupo
  • Re: do mike-cdp podziękowanie Autor: ~pawelek_011 [213.156.127.*]
    Chciałbym serdecznie podziękować tobie i twoim kolegą. Dzięki tobie i twojej spółce zawarłem związek małżeński dnia 14 maja 2011. Byłem z wami od października 2010. W tym czasie wiele razy myślałem że dostanę zawału :) ale mimo wszystko, wszystko się pięknie skoczyło.

Dzięki wam zarobiłem 170% na każdej akcji. Wszystko przeznaczyłem na ślub z moją ukochaną.

Pozdrawiam cię i twoich kolegów :)
  • Re: do mike-cdp podziękowanie Autor: hektorrr [83.29.178.*]
    to sa jaja dopiero OPTYK SWATEM ! nowa gra !
  • Re: do mike-cdp podziękowanie Autor: ~pawelek_011 [213.156.127.*]
    Optimus dał mi zarobić bym miał super ślub.
  • Re: do mike-cdp podziękowanie Autor: chlor_ [77.255.23.*]
    :)
    wszystkiego najlepszego! majowe daty circa 15-17 są chyba szczęśliwe.... ;)
  • Re: do mike-cdp podziękowanie Autor: ~Kicior [80.238.115.*]
    Nie ma "r" w nazwie m-ca, damn, p****** przesądy.
  • Re: do mike-cdp podziękowanie Autor: ~Walduś Kiepski [178.37.137.*]
    aleś ty głupi, szkoda marnować akcji na jakieś pierdoły typu super ślub
  • Re: do mike-cdp podziękowanie Autor: mar_on [81.190.224.*]
    Nie chce wracać do tego po raz steny ale czytając Twoją argumentacje mike-cdp odnośnie zabezpieczania umowy z ABC oraz emisją akcji to ręce mi opadają. Uwierz mi że gdybym miał możliwość kupienia tych akcji po takiej cenie jaką wyznaczyliście zrobiłbym to bez wahania. Wierzyłem w sukces produktu. Pan miał informacje z pierwszej ręki więc ryzyko było stosunkowo niskie i wynikało wyłącznie z czynników zewnętrznych. Ja i wiele innych akcjonariuszy w tamtym czasie byliśmy zawiedzeni że nie było możliwości kupna na równych zasadach.

Wspominam to tutaj tylko dlatego że czuję się urażony takim mydleniem oczu obecnych akcjonariuszy. O pewnych faktach należy pamiętać, co nie zmienia tego iż życzę OPT jak najlepiej.
  • Re: do mike-cdp podziękowanie Autor: ~cichy [79.185.174.*]
    dzięki Mike za poważne traktowanie akcjonariuszy i za poświęcanie nam swojego czasu - pozdrawiam
  • Re: Informacje ze spolki Autor: ~Silver [78.8.232.*]
    Gratuluję ciekawych pomysłów marketingowych na promocję. :)
  • Re: Informacje ze spolki Autor: ~loko [83.4.99.*]
    ja tez sie przylaczam , doskonale wyczucie chwili, doslownie bardzo dobra globalna promocja
  • Re: Informacje ze spolki Autor: ~Borse [89.73.13.*]
    Dziś w Wiadomościach o 19:30 wrócili do prezentów dla prezydenta Obamy i
    przez kilka sekund na całym ekranie pokazali zestaw Wiedźmin 2.
    A wiadomo, że ten program informacyjny ma bardzo dużą oglądalność :)
    Szanowni Państwo z CDP Wielki Szacun!
  • Re: Informacje ze spolki Autor: ~Walduś Kiepski [46.112.230.*]
    Dobrze by było żeby Obama na naradzie w pentagonie wspomniał że gra w Wieśka :)
    Albo jak przyjedzie do niego jakiś Barluskoni czy Sarkozi to żeby zarekomendował.
  • Re: Informacje ze spolki Autor: ~gerald [85.89.189.*]
    Ta i na spotkaniu Panowie jest chujnia, budowlanka stoi w miejscu, ropa w gore, zagrozenie bankructwem ... jedyne co teraz mozemy zrobic to zagrac w Wiedzmina!!.
  • Re: Informacje ze spolki Autor: ~Borse [89.73.13.*]
    W 1 czy 2?
  • Re: Informacje ze spolki Autor: ~Inojusz [193.0.104.*]
    A co to na forum bankiera nie ma żadnego wóntka o optimusie na pierwszej stronie? Dawać mi go ino jusz!
[x]
CDPROJEKT -2,89% 255,00 2025-09-19 17:02:58
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.