• Re: Termin ZWZA Autor: ~mintaj [85.222.86.*]
    Nemo, to co napisałeś to głos akcjonariuszy czy pracowników?

Pracownicy ostatnio też zaczęli mówić wiele ciekawych rzeczy...
  • Re: Termin ZWZA Autor: ~maly miki [79.187.7.*]
    na walne zarejestrowano 5800000 akcji. listę akcjonariuszy przesyłają na wniosek
  • Re: Termin ZWZA Autor: ~jadacus [195.136.30.*]
    No to Prezes prawie sam może swoją pracę zatwierdzić.
  • Re: Termin ZWZA Autor: ~vic [83.16.86.*]
    I Radę Nadzorczą też. A ta jest liczniejsza niż ......... w PKN Orlen. :)
    No ale kto tam by patrzył na koszty zatrudnienia, przecież robota aż furczy.
  • Re: Termin ZWZA Autor: ~tadek [89.77.4.*]
    rada nadzorcza atonht nie pobiera diet.
  • Re: Termin ZWZA Autor: ~vic [83.16.86.*]
    No to to jej się pisze na plus.
  • Re: Termin ZWZA Autor: ~Gerg [95.40.68.*]
    A moim zdaniem RN powinna brać kasę, ale wykazywać sie efektami, a obecnie niektórzy z RN są tam chyba tylko po to, aby wiedziec więcej niż pozostali akcjonariusze...

Bo poza Przewodniczącym RN i jedyną Panią, to co takiego zrobili dla spólki???
    Jak wspomogli radą, co załatwili, przed czym ostrzegli lub co wylobbowali w ministerstwach? A podobno są i takie orły, kóre na posiedzeniu RN byli tylko raz.

Niech mnie przekonaja, zanim uzyskają mój głos skwitowania. Dlaczego mam kogoś skwiotować, skoro olewał spółkę. I nie dbam o to, ze zostanę przegłosowany. Mam w d. kpiny i docinki. Mojego głosu nie dostanie nikt, kto mnie nie przekona. Własnie po to jeździ się na Walne, aby coś zmieniać lub choćby sygnalizować, a nie głosować jak te barany pod dyktando aroganckiego guru.
  • Re: Termin ZWZA Autor: ~slawek_wr [89.174.230.*]
    Albo jesteś pijany (o tej porze jest to możliwe), albo pierwszy raz od dawna piszesz obiektywnie
[x]
ATONHT 13,38% 0,18 2022-05-26 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.