Otrzeźwiej i popatrz na projprzem .Tam też nie było kupna w tabeli jak mówisz. Tam też jak na Tupie nie drukuje się akcji.To nie jest odosobniony przykład to już kilkanaście niedowartościowanych spółek mocno zagrało.
Chłopie czym ty się podniecasz - małym odbiciem. TUP spadł z 60 na 4 dziś jest po 7, projprzem spadł z 70 na 10 dziś jest po 13. WIG20 spadł z 4000 na 1300, dziś jest 2900. To chyba dobrze obrazuje czym są wymienione przez ciebie spółki.
8 kwietnia napisałem początek spadków .Dziwnie są te wasze pojękiwania że mi za pisanie prawdy jeszcze płacą że naganiam.Jaki ja miałem w tym interes by 8 kwietnia ostrzegać was przed spadkami .Może taki ,że wy to i tak na opak rozumiecie zawsze wiecie lepiej.Wasza prawda jest zawsze prawdziwsza od mojej.Nikomu nie przyszło na myśl że można to wykorzystać?naprawde nikomu.
zal odpisywac na te glupoty-czy ty nie widzisz za nic sie nie dzieje-marne obroty i spolka juz nie spada bo nie ma z czego.a po ile braly fundy-to niech ci z dws powiedza-nie kompromituj sie.kup sobie w koncy jakies akcje i bron ich watku-tego tobie zycze i nic wiecej
Kris, zrozum, że mentalista już żadnych akcji nie kupi bo wyzerował się na tupie i od tego dnia żyje tylko strachem i nienawiścią. A kolo kupił po 5,5 sprzedał po 5,9 i jeszcze udaje najmądrzejszego. Co za frajer! Chłopak nie radzi sobie na rynku ale ślepo wierzy, że są jeszcze gorsi od niego na tupie. Typowy mechanizm obronny przegranego frustrata. Przestań odpisywać na to wycie rannych kundli. Pozdrawiam
Jedno jest pewne - jeżeli nie sprzedadzą biedronek (czas jest chyba do 20.05) to 5 zł jest pewne. Nikt wtedy chyba nie będzie miał złudzeń po co ta spółka istnieje.
Bycie mendą to jest twoim być albo nie być.
Czy potrafisz inaczej uczestniczyć w rynku ?
Czy twoim sposobem inwestowania i zarabiania jest wyłącznie kupwanie sprzedawanych pod presją akcji?
Moich akcji nie kupisz w najbliższych latach.
Po co mieć akcje które wiadomo że stracą.Wszyscy pierdzielą że wskażnikowo super spółka .Tylko kto troche myśli wie że zysk był wirtualny .Wirtualny zysk wirtualne wskażniki.
Czy to jest ta scena kiedy wszyscy dajecie noge - poraz kolejny. Bo nikt jakoś nie kupuje wszyscy siedzą w krzakach i liczą niewiadomo na co .ODWAGI to przecierz jest wasza perełka kupujcie.
Mam taki mały apel do Pana Moritza. Proszę się już nie ośmieszać i przestać kpić z poważnych ludzi przekładając terminy kolejnych inwestycji. Proszę powiedzieć uczciwie, że nie macie zamiaru nic robić poza wynajmowaniem nieruchomości i czerpaniem zysków z tego dla siebie. Kpiny!
Przecierz leszcz nie bierze na pusty chaczyk coś nanim musi wiśieć.To prawdopodobnie , cała prawda o Siewierzu ,Nieporęcie ,forest hill , ModenIe i Rodzie.Sami sobie przeanalizujcie historie tupa i sami wyciąnijcie wnioski.