• Re: NIESTETY Autor: ~pompa [46.134.137.*]
    Otrzeźwiej i popatrz na projprzem .Tam też nie było kupna w tabeli jak mówisz. Tam też jak na Tupie nie drukuje się akcji.To nie jest odosobniony przykład to już kilkanaście niedowartościowanych spółek mocno zagrało.
  • Re: NIESTETY Autor: ~kolo [213.238.87.*]
    Chłopie czym ty się podniecasz - małym odbiciem. TUP spadł z 60 na 4 dziś jest po 7, projprzem spadł z 70 na 10 dziś jest po 13. WIG20 spadł z 4000 na 1300, dziś jest 2900. To chyba dobrze obrazuje czym są wymienione przez ciebie spółki.
  • Re: NIESTETY Autor: ~mentalista [83.8.178.*]
    Kolo nie karm trola .Chłopak stracił tyle kasy i nie przyzna się do pomyłki bo będzie uśredniał tylko nie wiem czy kurs czy rozum.
  • Re: NIESTETY Autor: ~mentalista [83.8.178.*]
    Dzisiaj uśrednił jedno i drugie -4%.No ale was to pewnie cieszy jak każdy spadek.
  • Re: NIESTETY Autor: ~mentalista [83.8.183.*]
    8 kwietnia napisałem początek spadków .Dziwnie są te wasze pojękiwania że mi za pisanie prawdy jeszcze płacą że naganiam.Jaki ja miałem w tym interes by 8 kwietnia ostrzegać was przed spadkami .Może taki ,że wy to i tak na opak rozumiecie zawsze wiecie lepiej.Wasza prawda jest zawsze prawdziwsza od mojej.Nikomu nie przyszło na myśl że można to wykorzystać?naprawde nikomu.
  • Re: NIESTETY Autor: ~google [83.8.178.*]
    .Wszyscy siedzicie przestraszeni i nawet słowem nie piśniecie przez tydzień.Pięknie to rozegrano.
  • Re: NIESTETY Autor: ~kris b [83.21.210.*]
    a o co tobie chodzi-przeciez ty nie masz akcji-a uparcie je obserwujesz.wez skoncz reszte sernika i daj sobie spokoj
  • Re: NIESTETY Autor: ~google [83.8.172.*]
    Kris właśnie jem sernika i patrze jak tracisz pieniądze .W sumie to twoja sprawa ale miło mieć racje.
  • Re: NIESTETY Autor: ~mentalista [83.8.173.*]
    i znowu dzisiaj stracisz przyjacielu.Twoje pieniądze twoja strata .Co do ipopemy to dwa fundy mają po 4,8.. hmmm uciekają przed hossą .
  • Re: NIESTETY Autor: ~kris b [83.25.43.*]
    zal odpisywac na te glupoty-czy ty nie widzisz za nic sie nie dzieje-marne obroty i spolka juz nie spada bo nie ma z czego.a po ile braly fundy-to niech ci z dws powiedza-nie kompromituj sie.kup sobie w koncy jakies akcje i bron ich watku-tego tobie zycze i nic wiecej
  • Re: NIESTETY Autor: ~dym [212.244.210.*]
    No tak .Jakby tego było mało to google z jakiejś innej planety .W Polsce jemy sernik a nie sernika. Chyba że chodziło sternika :)))
  • Re: NIESTETY Autor: ~44 [188.146.173.*]
    Kris, zrozum, że mentalista już żadnych akcji nie kupi bo wyzerował się na tupie i od tego dnia żyje tylko strachem i nienawiścią. A kolo kupił po 5,5 sprzedał po 5,9 i jeszcze udaje najmądrzejszego. Co za frajer! Chłopak nie radzi sobie na rynku ale ślepo wierzy, że są jeszcze gorsi od niego na tupie. Typowy mechanizm obronny przegranego frustrata. Przestań odpisywać na to wycie rannych kundli. Pozdrawiam
    Nie ma z czego spadać a jednak spada .
  • Re: NIESTETY Autor: ~mentalista [83.8.177.*]
    .Co byście nie pisali i tak dostajecie baty.Chłopcy do bicia.
  • Re: NIESTETY Autor: ~mentalista [77.255.137.*]
    Ile już straciliscie od momentu kiedy was ostrzegałem.Kto się pochwali .
  • Re: NIESTETY Autor: ~kris b [83.21.201.*]
    niech nasze straty ciebie nie martwia.gorzej bedzie -jak bedziesz liczyl nasze zyski.a to troche wiecej bedzie bolalo
  • Re: NIESTETY Autor: ~Folpic [174.1.228.*]
    ....i dokupiliśmy jeszcze troszeczkę :)
  • Re: NIESTETY Autor: ~tup [79.189.75.*]
    Jedno jest pewne - jeżeli nie sprzedadzą biedronek (czas jest chyba do 20.05) to 5 zł jest pewne. Nikt wtedy chyba nie będzie miał złudzeń po co ta spółka istnieje.
  • Re: NIESTETY Autor: ~MENTALISTA [83.8.176.*]
    Dzisiaj wasz zysk prawie minus 2% gratuluje wyniku.
    Bycie mendą to jest twoim być albo nie być.
    Czy potrafisz inaczej uczestniczyć w rynku ?
    Czy twoim sposobem inwestowania i zarabiania jest wyłącznie kupwanie sprzedawanych pod presją akcji?
    Moich akcji nie kupisz w najbliższych latach.
  • Re: NIESTETY Autor: ~mentalista [83.8.176.*]
    Nie wiem czy zachwile ktokolwiek będzie je chciał.
    "za chwilę" będziesz wiedział jak bardzo się mylisz :)
  • Re: NIESTETY Autor: ~mentalista [83.20.22.*]
    Przeczytaj dzisiejsze info i zobacz karte zleceń na S to już prawie panika.
  • Re: NIESTETY Autor: ~mentalista [83.20.22.*]
    Zawsze są tacy co wiedzą wcześniej pamiętaj .
    Patrzę na mojego buta i nie widzę mentalnej różnicy pomiędzy nim a twoimi wywodami. Koniec .
    Po co mieć akcje które wiadomo że stracą.Wszyscy pierdzielą że wskażnikowo super spółka .Tylko kto troche myśli wie że zysk był wirtualny .Wirtualny zysk wirtualne wskażniki.
  • Re: NIESTETY Autor: ~mentalista [83.20.25.*]
    Czy to jest ta scena kiedy wszyscy dajecie noge - poraz kolejny. Bo nikt jakoś nie kupuje wszyscy siedzą w krzakach i liczą niewiadomo na co .ODWAGI to przecierz jest wasza perełka kupujcie.
  • Re: NIESTETY Autor: ~mentalista [77.255.137.*]
    Dzisiejszy obrót to pełen sukces 185 akcji brawo .To chyba rekiny giełdy żerowały na tupie bo sami nie dali byście rady .
  • Re: NIESTETY Autor: ~Prorok [82.145.208.*]
    Mam taki mały apel do Pana Moritza. Proszę się już nie ośmieszać i przestać kpić z poważnych ludzi przekładając terminy kolejnych inwestycji. Proszę powiedzieć uczciwie, że nie macie zamiaru nic robić poza wynajmowaniem nieruchomości i czerpaniem zysków z tego dla siebie. Kpiny!
  • Re: NIESTETY Autor: ~mentalista [83.20.18.*]
    Przecierz leszcz nie bierze na pusty chaczyk coś nanim musi wiśieć.To prawdopodobnie , cała prawda o Siewierzu ,Nieporęcie ,forest hill , ModenIe i Rodzie.Sami sobie przeanalizujcie historie tupa i sami wyciąnijcie wnioski.
  • Re: NIESTETY Autor: ~mentalista [83.8.185.*]
    Kris powiedz mi ile już zarobiłś na Tupie od momentu kiedy napisałem tobie że zaczynacie sezon spadków .
  • Re: NIESTETY Autor: ~MENTALISTA [79.184.7.*]
    Przykro mi kris że już tyle straciłeś .Spółka drenowana ,zarządzający odchodzą a ty nadal od 9pln naganiasz .Jak ci nie wstyd.
  • Re: NIESTETY Autor: ~mentalista [83.8.183.*]
    Nie będe ukrywał że tup to już prawie trup
[x]
ALTA -4,15% 1,85 2025-09-25 16:36:55
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.