Witam, proszę o uzupełnienie mojej ankiety, która dotyczy strategii inwestycyjnych na GPW. Ankieta jest anonimowa, nie wymaga rejestracji i składa się tylko z jednego pytania jednokrotnego wyboru. Wyniki pomogą mi w napisaniu pracy magisterskiej. Oto link: http://www.ankietka.pl/ankieta/80454/strategie-inwestycyjne-na-gieldzie-papierowwartosciowych.html Dziękuję bardzo za pomoc.
fajny mamy kurs, a firma dalej nic nie robi na rzecz poprawy image i relacji inwesorskich, termin due diligence w styczniu...i skup rychle od czerwca. No, takim sposobem napewno nikt nowy nie dojdzie
wyniki do bani i jak oni chca pozyskac akcjonariszy pod ewentualna emisje w przyszlosci? kiedy ta firma zrobi wreszcie 1 zeta na akcje, zeby chore marzenia o 20 zetach byly choc troche realne? Przy tych marnych 16 groszach 2-3 zeta realne. Szkoda tylko, bo rynek lada chwila ruszy z hossa a to badziewie czeka kiszenie w takim przedziale przez conajmniej 2 lata. Wyjsc z tego gowna nie da rady narazie.
Wynik za rok 2012 to powinno być około 3mln czyli 30groszy. Bez rewelacji, ale przy wartości księgowej 5,6zł na akcje powinno to dać te 3-5zł godziwej wyceny.
W perspektywie jest przejęcie i to zadecyduje o kursie na najbliższy czas.
Na całym NC jest słabo, spółki fundamentalnie silne stoją. I tak jest z Merą.
Hipoteza-2012 akumulacja.2013 skup akcji , wzrost kursu.2014 przejście na podstawowy , ew.emisja i dalsza ekspansja.BDM ma już w tym względzie doświadczenie.Czy się sprawdzi czas pokaże.Czego sobie i wszystkim w nowym roku życzę.
Jestem, mam się dobrze, co jakiś czas dokupuję.
Mera co prawda odrobinę nadwyręża moją cierpliwość, ale co mi szkodzi poczekać, skoro wiem czego chcę, a co będzie.
A tak na marginesie, to niedawno Mera została zakwalifikowana do NC Lead. Dobra wiadomość.