komus zalezy bu kupic po taniosci...spolka 100% wzrostu i tak od kilku lat...to tylko marzenia...spolka od lat nie daje zarobic i nic sie nie zmienilo na dzis
fakt tego nie wiem, ale to co piszesz to nie sprzyja inwestowaniu w ten papier. Zależy też czego oczekujesz? Jeżeli jesteś od poziomu 4,00 to rzeczywiście jest to bolesne oczekiwanie. Patrząc sie na inne spółki NC i porównując z MLB, to tu jest mocne zaniżanie i odbiór papiera od rozczarowanych. Takie jest moje indywidualne zdanie. Jeżeli tu na przestrzeni 2 lat będzie bicie 100% to mi to wystarcza, bo i tak gotówka ma tu lepiej niż na lokacie. Pytanie kiedy wejść? to już niech każdy po swojemu rozważy ;) pzdr
nie . nie jestem od poziomu 4 zl...mam 130 k ze srednia ok 0.97...ale w przeciwienstwie do ciebie pisze obiektywnie to co tu widze - nie naganiam tez na spadki - bo to nie w moim interesie - ani tez na wzrosty - co widac po wpisach
denerwuja mnie takie okreslenia - spolka bezpieczna , dochodowa...i co z tego ...? TP tez jest bezpieczna i dochodowa i od kilku lat nie rosnie praktycznie w ogole...lepiej miec tzw smiecia ktory da zarobic np legal stream niz bezpiecznego gniota vel makolab ktory latami nie rosnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jest wizja................... będzie i telewizja......................
http://www.newconnector.pl/makolab-wzrost-zysku-netto-po-czterech-kwartalach-o-45
na Komputroniku też naganiałem w październiku i ci co zasiorbali po 5,00 mieli ponad 100% bicia - sprawdź sobie jak nie wierzysz, tu też jest wyskok w planie i tyle w temacie
ja pisze o tym co jest i co widze a nie co bedzie....a co bedzie to nikt tak naprawde nie wie...wiadomo ze jest prawdopodobienstwo ze urosnie - gdybym tak nie zakladal to bym nie mial akcji - wiec nie jaraj sie tak bardzo ze cos uroslo cos na co naganiales...raz ci sie uda innym razem nie...wiec mnie takimi tekstami nie wzruszysz