Daj spokój Wiesiek. Ty ciągle dokupujesz na dołkach a ja siedzę już zapakowany i co mam powiedzieć. Tylko czekać mi pozostało. Marny ten los inwestora OPG. A durny mogłem i KGHM po 9 dych kupić i też bym siedział ale z 70% przebitką. Ale nie, zachciało się 300 a może i 500 procent w rok, eeee nie w rok w pół roku.
Dnia 2010-12-29 o godz. 16:38 ~Wiesiek_PLN napisał(a):
> Myślę, że w Paryżu obroni się 7 EUR (może nawet 7,20), a to
> dobry prognostyk na końcówkę roku. Dzisiaj zakupiłem
> Orco....
Znajdziesz mój post sprzed miesiaca, gfdzie sprzedałem orco powyżej 31 zakupione wczesniej po 28,50, Było to obiektem docinek, jaki to ze mnie leszcz, ze zarobilem pare procent i sprzedaje. Na orco nigdy nie trace...... Teraz tez zarobie pare procent - wiec jesli czyjes zarabianie pieniedzy cie frustruje, to twoj problem...
wywalanie pod strate podatkowa - najwazniejsze ze wsparcie na 7 euro we francji jest silne i tam nizej nie bedzie spadac, bo widac ze pilnuja tego > u nas zmiany cen na obecnym wolumenie sa nieistotne i mozna je ..........
coż tu powiedzieć.... promocja i tyle, kto mądry to skorzysta - spółka za popularna nie jest i mało kto się nią interesuje, więc stąd takie rożnice
jak dla mnie tu będzie prędzej czy później drugie city interactive albo conajmniej belvedere, a te różnice w kursach tak jak dzisiaj nie mają żadengo znaczenia; jak pieknie wyciągneli do góry tą drugą, a przecież ma kapitalizację 2 razy większą od orco, więc tu powinno być łatwiej
Spółka i prezes utracili zaufanie rynku i teraz długo musza pracować na jego odzyskanie. Mimo wielu dobrych informacji nie robi to wrażenia na inwestorach a prezes mało wiarygodny dużo gada ale efektów na kursie nie ma. Dla mnie PAJAC roku.
Jak widać w Polsce są tacy co mają w d...e. jaki kurs jest w Paryżu.