wtedy latwo bedzie ciagnac kurs do gory nawet na pare zlotych, wcale sie nie zdziwie jak takiego biegu nabiora sprawy
leszczom pogoni sie papier w dobrej cenie i tez go lykna bujajac w oblokach
ale sie towarzystwo rozpaliło ;-))) nie mam nic przeciwko
widać, że niżej 0,32 zejść juz nie chce. Nie wiem czy widzieliście raniutko było sprawdzanie ,35 ile jest ukryte i póżniej wycofanie zlecenia. Mam nadzieję, że poszybuje wysoko!
czekaja niech wskazniki np RSI troche opadna i potem zaczna dymac kursik
mysle ze tak do 80gr wybija wszystkich leszczy i tych zastanawiajacych sie i potem wyciagna kurs ostro do gory ( nie zdziwilbym sie jakbysmy za jakis czas nawet niedlugi zobaczyli spekulacyjne 2zl czy nawet 5zl :) - juz nieraz tak bywalo ze ktos dymal kurs np 20 razy do gory i tam dopiero puszczal go leszczom
A to zawsze tak jest.Np.Kghmu p o30 zl tez nikt nie chciał itd., a czym drozej lub urosną kursy akcji o kilkaset % to wtedy biorą Pkc.Nie wiem dlaczego tak sie dzieje i chyba nikt tego nie wie.
A jak będzie jeszcze drożej to te obecne siniejsze ręce staną się słabsze i ponownie oddadzą jeszcze silniejszym i one także staną sie kiedyś słabsze itd.
ten ktory wydyma kurs do gory to ten ktory zbiera teraz akcje
pozniej nie bedzie podazy wiec dymanie bedzie proste i zycze aby kurs poszybowal na 2-3zl w mega hiperboli