Co będzie dalej ???? Teraz to już wszystko wiadomo. W ciągu 2 lub 3 miesięcy kurs spadnie poniżej 10 groszy. Parówa tak poprowadzi skup akcji, że i tak skupi tylko swoje własne akcje i to po bardzo wysokiej cenie, a jest to do przeprowadzenie przy takiej formie decyzji WZA np. w sierpniu przyszłego roku parówa zgłosi się do swojej własnej firmy z propozycja odkupienia akcji w transakcji pakietowej po cenie 1,20 zł gdy cena na giełdzie będzie 0,07 gr. W całej historii krajery parówy na giełdzie nigdy nie dał zarobić małym inwestorom, tylko sam się zawsze na chapał, chyba, że ktoś zna jakiś taki przypadek ( nie mówimy o DT ani kupnie dzisiaj sprzedaniu jutro)
ja zarabialem na Fonie w 2007r kupowalem od 1zl do 2zl potrafilo po 20% na otwarciu skoczyc sprzedawalem po 5zl PP mi takze przepadły ale w ostatecznym rozrachunku był ladny zysk . Na spółkach Don Patro zawsze idzie zarobic warto czasem poczekac nie łykac jak pelikan .Na FONECO sa czasem ładne jazdy ja nie narzekam tez w pewnym momencie mialem po 1,1zl dobralem za 0,8zl i trafilem na dołek 0,65zl oddalem po 0,6zl PP opłacone nie jest żle.