• Re: INFO Autor: ~erazm [*]
    i twoim zdaniem o czym to świadczy?
  • Re: INFO Autor: ~CBA [77.115.62.*]
    o ukrywaniu dla pseudo-inwestorów (z dostępem do 1 oferty) większego kosza na 1,95....

chyba masz rację, zastanawiam sie jeszcze nad jednym, czy aby nieodkupują te 5%, które wcześniej zrealizowano ze 40% zyskiem
    wczoraj ktoś wciągnął 100k, mimo, że krzyczeli cały dzień że to straszak...
    tyle że wczoraj wciągał jakiś amator (amator pod kątem efektywnego skupu), dziś zasysają już trochę bardziej wyrachowani...
  • Re: INFO Autor: ~techo [188.33.120.*]
    wyleszczą i będzie dalej szło. mądrzy wiedzą że techmex będzieuratowany. niecierpliwy leszcz jest przeganiany i ubierany w śmieci na nc
  • Re: INFO Autor: ~techo [188.33.120.*]
    ten Pan zasiadł w Radzie Nadzorczej. dobrze zna prawo upadłosciowe.http://izbasyndykow.pl/index.php/biogramy-czonkowizby/19-maciej-roch-pietrzak
    faktycznie, nie sprawdzałem go wcześniej, duże kometencje - będzie chciał się wykazać, a Pani syndyk obecna w techmeksie - chyba cieniutka w te klocki, bo już parę gaf popełniła
  • Re: INFO Autor: ~ALI [87.205.238.*]
    Zamiast inwestora spec od kruczków prawnych. Pani syndyk faktycznie polegnie.
    ale sprytnie to ktoś rozgrywa, a dawców coraz mniej - prawdziwie wyrafinowany gracz -szacunek dla tego inwestora
    myślę, że jest duża szansa (tak jak pisałeś) , że to ten koleś od wczorajszego komunikatu, a w zakresie sprytnego skupu polecam poobserwować czasem BBZ...
  • Re: INFO Autor: ~janusz666 [79.187.167.*]
    jeszcze w tyłek mu wejdżcie
    bujaj się cieciu, jak nie chcesz to nie czytaj
  • Re: INFO Autor: ~ktos [89.191.147.*]
    skup trwa, infa nie ma
  • Re: INFO Autor: ~dr [79.163.106.*]
    Ale wiadomo, że będzie.
    gruby dobiera wyzej, bo wie że na 1,95 nie ma za dużo co liczyć
  • Re: INFO Autor: ~ktos [89.191.147.*]
    ale powoli, za szybko nic by nie ugral
  • Re: INFO Autor: ~t.ziuber [94.254.176.*]
    Ja nie lubie się powtarzać. Ale wiem że co po niektórzy nie czytaja regularnie! Więc zapraszam do zapoznania się z analogiczną sytuacją jaka ma obecnie miejsce na Techmexie.A mam na myśli Monnari....

IDENTYCZNA SYTUACJA

Najpierw upadłość
    Następnie podbicie na prawie 2złote
    Kiszenie,zniechęcenie.Negatywne wypisywanie bzdur po forach!

A potem... po cichutku... po malutku.... 5-6-7-8złotych...! RADZĘ TO PRZEMYŚLEĆ I PRZEANALIZOWAĆ!
    Na forach Monnari były wręcz identyczne posty.Ci co chcieli tanio odkupić wieścili 30groszy
    Inni wypisywali że to śmieć.Nic nie wart.Najlepiej sprzedać...

A ja się zapytam: Jeżeli Techmex miałby zostać zlikwidowany.To w jakim celu z logicznego punktu widzenia wepchnęła się tu nagle taka znakomita kadra w zarządzie...?
    Tak ''od siebie'' NIE Oni wiedzą co robią !
    Ja tam trzymam ! Nawet jak sąd podtrzyma upadłość,to i tak będzie odwołanie!!!Radzę o tym pamiętać!!!
  • Re: INFO Autor: ~rupi [77.255.63.*]
    co ty gadasz za bzdury. Jak sąd okręgowy przyklepie upadłość likwidacyjną, to nie ma od tej decyzji odwołania. nie wiem gdzie zarząd techmex miałby się odwoływać - do składu desek????? a co do analogii do monnari to co do jednego się zgodzę - techmex i monnari to spółki bankruty na ten moment i są świetne do gry spekulacujknej. Kures monnari w żaden sposób nie odzwierciedla jej wartości realnej - tak samo jak kurs w odniesieniu techmexu. spekuluj dalej. Pogadamy za 2 tygodnie jak sąd na 99 % nie da układu dla techmexu. A kurs nawet nA poziomie 30 gr nie wygurowany dla wrtości techmexu w realu.
  • Re: INFO Autor: ~techo [109.243.204.*]
    skorosą przeslanki do kladu lub umorzenia postepowania, to jaki interes mialby sąd? sąd nie jest stroną, ktorej zalezy na udupieniu....
  • Re: INFO Autor: ~monnari [188.33.82.*]
    Nie słuchajcie naganiaczy na spadki!
    Powiem wam uczciwie że jak brałem Monnari po 1,50,to pisale tez głupoty,i zniechęcali żeby samemu tanio odkupować!
    Jak sprzedawałem po 7złotych,to dopiero wtedy pisali że wato brać
    Ja jutro kupuję,bo czuję że opinia z sądu będzie jak na Monnari.I może znów 350% wpadnie na waciki:)
[x]
TECHMEX 20,00% 0,06 2011-03-11 15:19:52
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.