No i pięknie leszcz wytrzepany, wskaźniki schlodzone a papier w przyszłym tygodniu królem wzrostów a tym co dzisia wyskakiwali gratuluje głupoty i dziękuje za tani papier.
CHYBA WIECIE KIM JESTEM OCZYWIŚCIE TO JA ZACZĄŁEM TEN WĄTEK PRZYPOMINAM ŻE PRZY 31 GR PISAŁEM ŻE WYCIĄGNĄ GDZIEŚ W OKOLICE 70 GR BYŁO 67 MAX NO I OCZYWIŚCIE TRAFIŁEM BO TAK JAK PISAŁEM TO LOGIKA, NO DOBRA ALE TERAZ CHCECIE POSŁUCHAĆ GENIUSZA CO DALEJ A WIĘC BĘDĘ PISAŁ NIEZBYT PRECYZYJNIE BO PISZĘ Z GŁOWY WIĘC SKUPILI OD 31 GR Z 11 MLN WSZYSTKICH AKCJI 4,5 W WOLNYM RYNKU OK 4MLN PO PRZECIĘTNEJ OK 38 GR DZIŚ TEORETYCZNIE MOGLI WYWALIĆ OK 1 MLN ZBIJAJAC Z 67 GR DO 49 GR WIĘC 18 GR GDYBY ZBILI W NAJBLIŻSZYCH DNIACH Z OBECNYCH 52GR DO TEGO CO KUPILI WIĘC 38 GR TO MAJĄ JESZCZE LUKĘ 14 GR BY WYWALIĆ KOLEJNE 3 MLN TO ZBYT MAŁA LUKA ACZKOLWIEK LUDZIE PATRZĄC IŻ TO KOLEJNE MINUS 10 SPOWODUJE DUŻE OBROTY I SUMA SUMARUM ZDĄŻĄ WYWALIĆ CAŁOŚĆ.WIĘC TAK NAPRAWDĘ NIE KONIECZNIE MUSI IŚĆ DO GÓRY NO CHYBA ŻE DZIŚ NAPRAWDĘ DALEJ GRUBY SKUPOWAŁ POD INFO ALE NAPRAWDĘ JAKIEŚ REWELACYJNE.OSOBIŚCIE W PONIEDZIAŁEK USTAWIAM SIĘ NA OK MINUS 10 I WTEDY LICZĘ NA ODBICIE JAK BĘDZIE WYBICIE Z RANA DO GÓRY TO REZYGNUJĘ Z TEJ SPÓŁKI I SZUKAM INNEJ KUPIŁEM TAK JAK PISAŁEM TEN WĄTEK PO 31 GR SPRZEDAŁEM DZIŚ PO PRZECIĘTNIE OK 60 GR WIĘC 100 % W TYDZIEŃ TO REWELACJA CO DO INNYCH SPÓŁEK JUŻ WARTO ZACZĄĆ OBSERWOWAĆ ŚMIECIA INFINITY PO TAK KOSMICZNYCH SPADKACH MAWET NA NAJWIĘKSZYCH ŚMIECIACH MUSI BYĆ ODBICIE I TO TYPU MIN 30% WIĘC KTO MA POJĘCIE O GRZE NA SPEKULACJĘ POLECAM OGÓLNIE B. DUŻO SPÓŁEK JAST JUŻ MOCNO PRZECENIONYCH PHOTON CERABUD GOUDWISER SZAR VIAGUARA ...
Logika precyzyjna ale nie do końca, papier zbierany duzymi pakietami na poziomie ponad 0,49 wywalali taqcy jak Ty DT i jak zawsze w piatek z niewielkkim zyskiem profesjonaliści nie zostają na weekend z papierem. Cena emisyjna 0,50 tak więc nie jest żle zobaczymy poniedziałkowe otwarcie myslę że góra korekta (wywalenie pod zbiór) ale..............
Nie zapomonaj o poprzedniej emisji i obrotach w graniocach złotówki spadło na samo dno i się podnośi szkoda że tak szybko a tak ogólnie to po 0,60 niezbyt wiele udało się sprzedać i nie ma co przesadzać że większość wywaliła ta większośc to 5%
Zbieranie trwa i nikt mądry nie wywala na tym poziomie (za mały zysk) kurs zwalili DT realizowali zyski gdyż w czwartek niepotrzena podbitka - i strach zasiał zwątpienie
pozdr.......................
tu się mylisz spekuła zebrałą w piatek skorekciła i jedizemy dalej nie poto zebrali po 30-38 groszy zeby zarabiać marne 20-30 % wyciagną na minimum 1 zł albo nawet wyzęj bo teraz mogą zrobic co chcą i dopiero się zacznie
Spekuła zebrała wyżej emisja 34 gr
Tak masz rację rozmawiałem ze znajomym maklerem poprosiłem o analizę i tu się z Tobą zgadzam zebrali bardzo dużo w granicach 0,43-0,49 zobaczymy co dalej ja liczyłem na 1-1,2 zł pod otwarcie nowego laboratorium i info, ale bym się przeliczył , ktoś dobrze napisał że trzyma do 3 zł to działa w dwie strony podobno uklepali podwójne dno na 0,49 a prawdziwy potencjał wzrostów jest ponad 1 zł zobaczymy, mnie spółka interesuje ze strony produktów ale skoro fachowiec mnie wyśmiał że nie mam zielonago pojęcia a walor nabiera wartości pow 1 zł to się bardzo cieszę a wypiłem hm...21.22 dopiero 3 piwa +jedna kaszaneczka z grila......
Pozdrawiam......... juro wysyłam maila z kilkoma pytaniami do firmy dotyczące nowego laboratorium i produkcji ....odpiszą wrzucam na forum
Skoro facet kupił trochę papiera zna się na tym i obserwował dokładnie piatkową sesję hm.......... to co ????
Trudno cały dzień się w to gapić zobaczymy jego prognoza komputron na koniec tygodnia ok 20 zł kupiłem w piatek rano a sam widzisz co zrobili
Jak tam LST Cap. co o tym myslisz ????
i nie obrażaj ludzi szacunek za EEX
pozdr..........
nie napisałem ile!!! ale że zbierali a to zasadnicza różnica!!! ale może jestem już pijany
życzę Sławku powodzenia na Komputronie sprawdzimy te 20 zł i prognozę dla nas Bio...
Szanuję ludzi i rób podobnie jeden jedyny raz nie posłuchałem tego człowieka jak Atonht kosztował 1,80 a tak dotychczasowe sukcesy
Włosnie kiwnął że masz na komputronie zarobić 500 ????? znecie się ??????
Chyba za dużo wypiłeś . Nigdy nie miałem Komputronika, a Atona ....... nie mam od paru dni.
Tylko EEX i .......... długo nic.......i LST.
Oraz deczko Symbio, tak dla sportu.
W końcu normalny handel mała korekta i bez szaleństw do piątku czasu nam wystarczy uważam to za bardzo zdowy trend kilka % co dziennie..
Chociaż i tak już spekuła tu siedzi i może być ciekawie jak podbiją do 1 zł zbyt szybko to nie bedzie zdrowe dla dalszych wzrostów
pozdr.........................