Dnia 2010-05-19 o godz. 16:00 ~Ania napisał(a):
> to po co tu siedzisz baranie. Napewno kupiłeś za duzo
> więcej i teraz zal cztery litery sciska
Aniu ,Arku panie założycielki pchają bo im na kosmetyki nie starcza .Akcyjek 5000 000 to mogą wywalić 2499 000 aby nie stracić kontroli nad spółeczką ..
upychaja na chama akcje...a wy wypisujecie glupoty...tylko nie zacznijcie teraz pisac o fundamentach...bo nawet plany i prognozy to oni maja cieniutkie....
po 10gr ma prezes zarzadu, wolumen niecale 700tys takze jak chcial to juz to zrobil i nie bedzie wiecej nękał nas? wątpie myśle ze ma ich jeszcze dużo, dzisiaj troche sie wysypal i sie skorekciło po wczoraju. interesujace jest to po jakich cenach inni obejmowali i jakie pakiety...
Bardzo dziwi mnie że akcjonariusze sugerują sie bredniami jakie wypisują na tym forum ludzie którzy nie maja bladego pojecia o inwestowaniu ! Mam nadzieje że władze tej spółki zainteresują się tymi osobami które wypisywały na forum nieprawdę o tej firmie i doprowadziły do spadku kursu !
Dnia 2010-05-21 o godz. 12:44 ~danielsen napisał(a):
> ostrzegałem Was. Wydymały Was dwa stare pudła za pomocą
> hurtowni gwoździ i papy o wartości 500 tysięcy, i pewnie
> na samych kredytach. gratulacje
Czyżby panie założycielki tak są zdeterminowane aby wyzbyć się akcji , że zapominają o obowiązkach informacyjnych dotyczących zmniejszenia stanu zaagażowania w spółce ??