wiesz co bankier dziwi mnie to ze nie zauwazyles spólki TPH , piszesz a spólkach cieniutko stojacych a o niej nie wspominasz. podaje ona wyniki 11.02 luty posiada ona najlepsze wyniki na nc , mała liczba akcji bo tylko 400 tys szt, sena jest smiesznie niska bo kosztowala w dniu debiutu 5 zł, teraz kosztuje 3 zł, nikt nie wywala akcji, narazie nie planuja zadnej emisji, i w tym roku planuja wejsc na parkiet główny, ciekawe czemu jej nie zauwazyles. a jak sie mysle to zrób sobie jej analize i zobaczysz jaka ci wyjdzie, i jak jest cena docelowa,
Re: to bankier1972 tak sie bawi? :)
Autor | bankier1972 [192.168.1.*] 2009-04-06 14:04
Zobacz wątki dotyczące Krosno
Zobacz profil Krosno
napisałem wam że skończyło się rozdawanie wiedzy za nic, a zapłata to oszczerstwa!!
pewnie że dziś robiłem DT na Krośnie, nawet był wabik na 21 widły 100k kupno, które cofnąłem... potem wysypałem wszytsko co kupiłem na otwariouc, tym sposobem mam na 10% więcej akcji:), heheh,
a teraz jak to brzmiało: zwała!!!!!!!!!!!
Ps. prawda ze milsza waszemu słuchowi muzyka:)
pozdro dla Mrt
dzięki za rekomendacje immo kiedyś, wtopiłem nieco na krośnie-ale cóż moja decyzja :), obecnie siedzę na tfonie i chyba trochę bezkrytycznie na ropkach - chętnie poczytam co piszesz darek040@vp.pl pozdrawiam
Może to głupie pytanie, ale mam problem z odczytaniem pliku przesłanego przez Bankiera, czy ktoś mi może podpowiedzieć, który program się do tego najlepiej nadaje?
po ch.j piszesz Janusz nie tknie tej spółki i jego znajomi ze spółdzielni również . ta firemka umrze pod rządami radnego z gminy Parzęczew Krzysztofa Marciniaka i Grzegorza Draba detektywa z Łodzi. Wierzę w prokuraturę i policję .