• Re: Lista leszcza II Autor: ~markowa [86.63.119.*]
    poprosze o fhu-markowa@wp.pl
  • DO NAGANIASZY NA SPADKI Autor: ~joi [217.98.102.*]
    ~ed (i reszta spolki naganiaczy na spadki) po co piszesz ze bankier to naganiacz i go krytykujesz skoro potem piszesz ze kupiles po tyle a nie tyle i ze jestes do przodu na cerabudzie? O czym to moze swiadczyc?? a tylko o tym ze wiesz ze cerabud da zarobic a ty z kolei tez naganiasz ale na spadki i to z mizernym skutkiem bo gdyby nie korekta na GPW to by bylo baardzo zielono.

Wczoraj wspominales ze USA kiepsko zamknelo sie wiec cerabud na max poleci do dolu (a nie polecial!!!). To co powiesz teraz www.nasdaq.com ? USA NA ZIELONO czekam na twoje i innych z klubu spadkowego rekomendacje?? :)

moja jest taka ze nasze wielkie gracze na GPW widzac ze kochane amerykance zamkneli na zielono (co prawda niewiele ale spadkow nie bylo a to swiadczy o pozytywnym nastawieniu - tym bardziej ze ostatnie spadki mialy podloze emocjonalne a nie fundamentalne) po sporej korekcie zaczna kupowac ( no bo kto niby ma wiedziec ze jest juz koniec korekty jak nie usa... ). Rynek NC tez bedzie doceniony bo ...

i tu zapraszam do wykresu
    https://www.bankier.pl/inwestowanie/profile/quote.html?symbol=NCINDEX

... nc bdb sobie poradzil i radzi w okresach korekt na rynku pomimo spadkow na GPW odnotowuje wzrosty..wiec warto wejsc w przedszkole GPW skoro lepiej niz starsza siostra radzi sobie w trudnych chwilach..
    cerabud to branza budowlana ktora kryzys ma juz za soba o czym swiadcza nawet w okresie spadkowym najnizsze spadki na GPW..kazdy z nas widzi w swoich miastach co raz wiecej nowych inwestycji a cerabud to nie banka oferujaca wirtualne produkty a firma z krwi i kosci produkujaca materialy budowlane cieszace sie duzym uznaniem...

zamiast pisac ze bedzie zwala , gleba itp napiszcie cos sensownego!!! Ludzie na forum potrafia czytac i wyciagac wnioski ale na Boga piszcie konkrety!!!

• Re: DO NAGANIASZY NA SPADKI Autor: ~mono [83.6.237.*]
    popieram na 100%
  • Re: DO NAGANIASZY NA SPADKI Autor: ~Dather [83.31.82.*]
    To samo i ja się dołączam prawidłowo :)
  • Re: Lista leszcza II Autor: ~investor [89.72.42.*]
    hehe:)
  • Re: Lista leszcza II Autor: ~kubus1x [91.94.129.*]
    grzegorzjerzyreptowski@wp.pl z gory dziekuje Pozdrawiam
  • Re: Lista leszcza II Autor: ~vanderlein [188.33.34.*]
    chcę zapoznać się z rekomendacją vanderlein@o2.pl
  • Re: Lista leszcza II Autor: ~anty pelikan [83.11.133.*]
    ale z was kretyni
    co z tego że dzięki bankierowi garstka inwestorów zarobiła, skoro ktos te akcje zawsze musiał od nich odkupić na szczytach i stracić
    !!!!

kumacie matołki? jednemu sie uda, a dwóch innych straci !!!!
  • Re: Lista leszcza II Autor: ~mmm [77.16.255.*]
    Dzieki bankier za wskazowki , mysle ze faktycznie warto zastosowac sie do nich , no i moze masz racje z tymi spolkami co rekomendujesz , w poniedzialek chyba czas zaczac nowe zakupy ;) Jeszcze raz dzieki i pozdrawiam...
  • Re: Lista leszcza II Autor: ~kretyn [217.98.102.*]
    ja kretyn dzieki cerabudowi przy ostatniej korekcie na gpw nie stracilem oczywiscie ty bedac idealnym inwestorem i grajac tylko na pewnych duzych spolkach jestes do przodu?:))

zaraz pewnie napiszesz ze zawsze sprzedajesz przed korekta na samiutkich szczytach i dokupisz na samiutkich spadkach.

Jesli masz jakies propozycje na czym mozna zarobic i jak to zrobic to dawaj a nie szczekasz bez konkretow .

Na razie to co pisze bankier z cerabudem sie sprawdza wiec wole jemu zaufac jak juz kilka razy to uczynilem i zle na tym nie wyszedlem O!
  • Re: Lista leszcza II Autor: ~mmm [77.16.255.*]
    A KOGO NAZYWASZ KRETYNEM ?? JA TYLKO PODZIEKOWALEM ZA MAILA OD BANKIERA Z REKOMENDACJAMI I NOWYMI SPOLKAMI JAKIE POLECA... JA TAM DZIEKI NIEMU JUZ TROCHE ZAROBILEM WIEC NIE MAM POWODOW DO NARZEKAN...
  • Re: Lista leszcza II Autor: ~kretyn [217.98.102.*]
    to nie bylo do ciebie tylko do przedmowcy! ktory nazwal nas kretynami. Pozdro i sorki jesli obrazilem:)
  • Re: Lista leszcza II Autor: ~wera [83.11.177.*]
    Ja również poproszę wera103@interia.pl.
  • Re: Lista leszcza II Autor: ~ed [212.122.207.*]
    na razie wszyscy prosza a dosal jeden mmm. hahaha a
  • Re: Lista leszcza II Autor: ~fidolec [93.105.159.*]
    ja tez poprosze. fidolec@wp.pl
  • Re: Lista leszcza II Autor: ~Krzy$ [79.175.224.*]
    Bankier, jestem na cerabudzie od 29 gr,
    I dzieki Ci za to,
    jesli mozesz to ja również się przyłacze do listy:)

Krzychu.mail@gmail.com
  • Re: Lista leszcza II Autor: ~miki23 [77.115.0.*]
    Witam ja tez mam cerrabud i ladny zarobek ale poprosze o inne rekomendacje bankiera marzannap@gazeta.pl dzieki..
  • Re: Lista leszcza II Autor: ~ppp [81.190.13.*]
    Ale z was idioci... Nie rozumiem jak mozna sie tak dawac zmanipulowac. Tak jak wszyscy teraz grzecznie prosza o rekomendacje tak za niedlugi czas wszyscy beda przeklinac bankiera i jego rekomendacje. Tylu juz was jest ze bankier moze was wydymac bez wazeliny na 100 roznych sposobow... Zaraz pewnie odezwa sie glosy ze przeciez juz tyle zarobiliscie na cerabudzie, a ja wam mowi ze dopoki nie sprzedaliscie akcji to gowno zarobiliscie, tak jak ostatnio byl dzien ze poszedl 50% do gory tak teraz moze tyle samo spasc i zamiast duzego zysku bedzie strata. Oj zal mi was dzieci...
  • Re: Lista leszcza II Autor: ~kkk [83.19.36.*]
    Bankier ja tez proszę o rekomendacje . donvitotom26@wp.pl
  • Re: Lista leszcza II Autor: ~Marko [77.236.0.*]
    Zgadzam się. New Connect to loteria. Jeżeli spadki na podstawowym przyspieszą z NC zostana wióry. I to bardzo szybko. Nikt nie wyjdzie z akcji, dopiero na - 50%.
  • Re: Lista leszcza II Autor: ~bb [217.98.102.*]
    czlowieku spadki na podstawowym?? czytajcie pesymisci troche info z rynku!

ok byla korekta ale usa w piatek zamknelo sie na zielono..ktos wie dlaczego byly spadki?? a no dlatego ze rynki glownie przestraszyly sie zlej sytuacji finansow publicznych hiszpanii, portugalii i grecji..te spadki juz zawieraja to w sobie a amerykany zaczeli kupowac w piatek pod koniec swojej sesji bo doszli do wniosku ze juz te spadki maja w sobie ryzyko zwiazane z powyzszymi krajami i bez sensu jest sprzedawac jak w poniedzialek pewnie poleci na zielono (dlatego koniec sesji w usa byl na zielono). Glowna przyczyne kryzysu mamy dawno za soba gospodarki poprawiaja wyniki a nasza jest perelka w europie i na swiecie. Wiekszosc przyznaje ze nie ma merytorycznych podstaw do ostatnich spadkow ot korekta pod emocje tak jak w listopadzie pod dubai a potem co bylo zielono!

jezeli chodzi o cerabud to spadki pokazuja ze komus zalezy na wartosci akcji i jest to wieksza inicjatywa kto chce niech wsiada bo jedziemy przynajmniej na 1zl a komu nie podoba sie to drzwi otwarte. Zaznaczam tez ze spolki na NC z porządnymi fundamentami radza sobie bardzo dobrze a cerabud nie produkuje baniek tylko ceramike budowlana z bdb wynikami.

Poszukajcie tez wykresu indexu NC jakos spadkow na nim nie widac!!!
  • Re: Lista leszcza II Autor: ~bb [217.98.102.*]
    precyzujac swoja wypowiedz w kontekscie cerabudu napisalem ze spadki pokazuja ze komus zalezy na tej spolce..chodzilo mi oczywiscie o spadki na gpw gdzie cerabud trzymal sie twardo dzieki trzymaniu kursu przez sile wyzsza - sprostowanie do naganiaczy na spadki co by blednie moich slow nie przekrecili
  • na mailach odpowiedź Autor: bankier1972 [192.168.1.*]
    dostaliście szczegółową analizę rynków na mailyu wraz z AT, chodzi o S&P500, WIG20 i NC
    zapraszam do lektury
    ps, nie wiem ale chyba na mailach do piątku włącznie wysłałem, spróbuję uzupełnic wszystkim , niestety nie spodziewałem sie akiej rzeszy was:)
    pozdrawiam
  • Re: na mailach odpowiedź Autor: ~jj [95.178.31.*]
    Dnia 2010-02-07 o godz. 14:51 bankier1972 napisał(a):
    > dostaliście szczegółową analizę rynków na mailyu wraz z AT,
    > chodzi o S&P500, WIG20 i NC
    zapraszam do lektury
    > ps, nie wiem ale chyba na mailach do piątku włącznie
    > wysłałem, spróbuję uzupełnic wszystkim , niestety nie
    > spodziewałem sie akiej rzeszy was:)
    pozdrawiam

dzieki dla bankiera 1972 fajna analiza podpisal sie wlasnym imieniem i nazwiskiem co nadaje Jego osobie wiarygodnosci i analiza swietna

• Re: na mailach odpowiedź Autor: bankier1972 [192.168.1.*]
    zamykam listę nr 2 , uzupełniłem maile na bieżąco,
    nie istnieje mail:donvitotom26@wp.pl;
    pozdrawiam
    otwieram listę nr 3 , ewentualni chetni prosze już tylko na nia wpisywać się,
    jak widzicie analiza nie dotyczy konkretnej spółki
    pozdrawiam
    lista nr 3 dostanie analizę póxnow nocy, niesety podróż służbowa przede mną
    pozdrawiam i życzę miłego popołudnia
  • Re: na mailach odpowiedź Autor: ~rafik [83.23.189.*]
    Dzięki bankier1972 za analize. Pozdrawiam
  • Re: na mailach odpowiedź Autor: ~adam2006 [83.24.32.*]
    adam2006@onet.eu z gory dzieki
  • Re: na mailach odpowiedź Autor: ~piotr [83.23.158.*]
    Rownież prosze o analizę stanpol3@o2.pl, dzięki
  • Re: Lista leszcza II Autor: ~box [83.20.141.*]
    Witam jesli mozna to równiezo mnie pol_box@op.pl