dla wszystkich , którzy zapisali się na maile, dam szczegółową analizę sytuacji rynków zachodnich i polskiego oraz naszych spółek rekomendowanych przeze mnie.
mail mój proszę traktować jako mój dorobek twórczy,, będzie klauzula, nie życzę kopiowania na forum- nie wszystkim należy się ta wiedza.
przypomnę tylko ,że upoblicznianie korespondencji w polsce jest karalne kk:)
pozdrawiam
ps.
dziś szykuje się odbicie, ja już poczyniłem 15 minut temu na dołkach zakupy, zawsze warto mieć na koncie trochę kasy na czarną godzinę
tak: przypominam , że roekomendacja średni termin( 10 miesięcy), pod warunkiem spełnienia 2 warunków:
w najbliższym czasie dofinansowanie dla spółki
dobra gra
dd: jezeli cena dojdzie do 1 pln na cerabudzie do czerwca to umówmy się , że spadasz z tego forum , a do końca roku za bankiera zdrwaśki rano i wieczorem zmawiasz, OK?
Podkreślam to kolejny raz - nie szukajcie winnych swoich porażek, więc jak już to patałachem sam jesteś.
A sprawa KHS nie jest rozstrzygnięta, jeszcze może być głośno o tej spółce :]
jeżeli nim jesteś to przez swoją głupotę
wymieniłeś 2 spółki:
Krosno- tam spółka prowadzi działalność i wykazuje zyski, a bankier nie miał wpływu na upadłość
akcjonariusze mogą niezłą kasę na koniec dostać od syndyka
Vision bankier rekomendował śmieciu po 5 gr.
wiesz dlaczego śmieciu?
bo obrażasz człowiek , który tu wiele dobrego robi, a ty jesteś zwykłym śmieciem
a bankier postawił na forum ze 20 trafnych analiz, więc jak kutwo wymieniasz 2 spółki wymień kolejnych 20
szczyl osrany
bankrut1972 mow za siebie. Ja akurat na tych dwoch spolkach zarobilem. Wszystkiego nie da sie przewidziec np. decyzji sadu ws. Krosna. Nie znam ludzi co by w 100% byli w stanie wszystko przewidziec ale jak na razie dzieki bankierowi1972 zarobilem.
Nikt ciebie nie zmusza do wchodzenia w spolki bankiera. Chcesz to dzialaj sam albo korzystaj z propozycji innych
Przemawia przez ciebie zazdrosc ze inni zarabiaja a ty nie...no ale twoj nick bankrut do czegos ciebie mobilizuje:)
ciekawie Janusz tylko na jednej spółce arkusz po prawej zamurowany i wiesiu siedzia a druga urosła ostatnio pionowo i aż się prosi powrót do połowy świeczki. zostaje ta trzecia :)