uważam sie za tego kim jestem, głównym analitykiem spółki, ekonomistą z wykształcenia po studiach doktoranckich.
moje prognozy sprawdziły się na ponad 20 spółkach niejednokrotnie z zasięgiem 500% albo i więcej, VV stawiałem przy 5 gr, kto cwany wyszedł na 19 gr, na krośnie nie miałem wpływu-sąd, aczkolwiek firma generuje zyski, więc jest szansa że syndyk sprzeda za dobre pieniądze i akcjonariusze w perspektywie czasu z likwidacji mogą dostać sowite pieniądze, to tyle bez odbioru
Ps, pewnie oddałeś po 10 gr i masz zgrzyty , ale taka jest giełda, jedni zarabiają drudzy tracą,
a 300% zarobieni już są ludziska w 8 dni po rekomendacji, bo stawiałem ją przy 12 gr.
takich rekomendacji nawet biura maklerskie nie mają , a prezesi są od zarządzania spółką a nie prognozowaniem cen swoich akcji
pozdrawiam akcjonariat
bankieru ma alfo i omego uda mi się odbić od dna i pomożyć te 100 zł co mi zostało? bo po twoich rekomendacjach na krośnie i wielu innych to bankrutem zostałem
nieźle że publicznie chłopak przyznał się,'
tylko ty nie grałeś pod moje analizy
podobno rozbijasz codziennie stragan na ulicy'
co za człek
powodzenia chłopie
Autor: ~twój_fan [62.21.56.*], 2009-02-07 21:05
nic dodać nic ująć.
tępy burak, bez mózgu
cienias, psikuta.s
http://www.twoja-firma.pl/forum/pokaz_tresc.html?thread_id=1610223&strona=1
wszystko to jedna hamota z poznania Martin_dtr, los na nim zemścił się
szamciarstwo za przeproszeniem
do pięt mu nie dorastasz
- "głowny analityk spółki" chyba samozwańczy gdyż nie sądze że społka coś o tym wie...chyba że się myle a to niedobrze
- "po studiach doktoranckich"? i zajmujesz się naganianiem? zamiast zarabiać dużą kasę w dużej firmie, dziwne... ale nie ważne, nie moja sprawa...
powodzenia
a co myslisz kolego o victori , wczoraj odcieto prawa poboru , dzis wzrost 15 , w akcjonariacia fundusz , czekam na odpowiedz , a na tych co pluja top nie zwazaj , maja chlopaki po tysiaku i wielkie inwestory
Bankier1972,ponawiam swoje pytanie,bo widze ze gościsz wyłącznie na swoich wątkach.Co sądzisz o Dentamdc-pda,czy dalsza konsolidacja ,czy może wybicie z linii trendu?Wiem że analizujesz głównie Cerabud,ale wyraż swoją opinię na ten temat.Za odpowiedż z góry dzięki.
papier (DAMA) jest w porządku, chwilę w nim byłem , wyszedłem na 21 gr, jednak niebezpiecznie jest z dużym akcjonariatem grać.
Trudno mi się wypowiedzieć, kiedy kurs może zostać zachwiany przez głównego.
Ładnie zapłacił od dołka,
Perspektyw na dłuższy termin są
pozdrawiam
Przyglądam się i podziwiam tutaj wszystkich jak grają w rosyjską ruletkę- TO MEEGA BALOOON a jeszcze pompują, przyznaje- obserwuje od chwili gdy był poniżej 0,10 zł i nawierzyć się nie moge- nie zazdroszcze- papiera nie mam- przy tych cenach kupować to hardcore;)))
CERABUD trzeba było kupować po 0,07- 0,10 zł a nie teraz mówić że 0,50 zł jest ok i kupować bo urośnie do ZETA a może 2 ZETA:)))Człowieku z choinki urwałeś się, nie moja wina że wiele balonów jest na GPW!!!Tylko zawsze kończy się tak samo!!!
JAK??? Tak samo.Jest czas na kupowanie,trzymanie,uśrednianie,sprzedawanie ,Każdy robi co chce,a ty mówisz,jakieś bzdety.Jak nie jesteś ,zainteresowany Cerabudem,to po co tu siedzisz.
ktoś podbił ten wątek to i ja się dołącze.
kupić po 10, 11 bardzo ciężko,
zajęło mi to sporo czasu ale jakoś pozbierałem.
kurs wrócił do poziomu sprzed roku, kiedy rozpoczęło się potężne wybicie ponad 40gr
już dość się obsuwało, od jakiegoś czasu stoi na poziomach 10 / 11, czas obudzić ten papier, sezon się zaczął
pozdr