Dnia 2010-02-26 o godz. 13:46 ~Vasco1976 napisał(a):
> Ja tam żadnych rewelacji się nie spodziewam po wynikach
> (nadmienię, że posiadam akcje).
Zawsze będzie można coś
> niecoś dokupić.
Zalezy od oczekiwan.
Ja sie spodziewam kontrolowanych kosztow, dodatnich wynikow i nienajgorszych przychodow (kw / kw z uwzglednieniem specyfiki IVkw.).
Dnia 2010-02-26 o godz. 18:22 ~rdc. napisał(a):
> Słuchy chodzą ,że to następny rok ze stratami.
Sluchy ? A to nie wystarczy przeczytac raport za 3 kwartaly ?
Po 9 miesiacach strata 1,4 mln to rok 2009 na pewno zakonczony stratą, a jaki będzie rok 2010 ?
Czyja prognoza mowi o stracie za 2010 rok?
Dobry wieczór .
Po ponad tygodniowym odpoczynku od pracy , codzienności , no i giełd wszelkiech , wróciłem do domu . Trochę się poobijałem na stokach w Zakopanem i Małem Cichem bez jakiejkolwiek kontroli na podłodze, raczej skupiałem się miękkości upadków
Moje zdanie - wyniki mogą byc pod kreską ,ale z widoczną poprawą , lub miłe zaskoczenie mały in +.
Poza tym moje koniki : - Patentus - nieznaczny plusik
- Bumech - odpalił , czy nie za mocno ??????????????
- SZAR - sam nie wiem co mnie pokusiło kupić tydzień temu 20 tyś po o.15 , raczej pod wpływem forum . Zarobkiem raczej z forum nie mam zamiaru się dzielić i w poniedziałek sell.
Forex - EUR/USD - stop loss nie pozostawił złudzeń i zostawił parę pipsów , a NSD/CHF siedzi z 65 in +
jest raport i to calkiem pozytywny, nie ma szalu ale najwazniejsze ze nie ma tez tragedii, spolka poprawia marze na sprzedazy, zysk operacyjny w 4Q jest na minimalnym plusie, przeplywy z dzialalnosci operacyjnej sa dodatnie, bedzie dobrze
Liczac R/R przychody wzrosly od jednostek nie-powiazanych, czyli poza zwiazkami niklu.
Q/Q zazwyczaj w permedii przychody spadają w IV kwartale roku (sezonowosc).
Dzięki staremu zarządowi kóry pozostawił w spólce ponad 10 mln.zł. gotówki jeszcze Firma istnieje..Drugi rok strat bez perspektyw rozwojowych.,najwyszy czas na zmiany w kierownictwie.
Rok temu dobrze obstawiliście - macie 100% wzrostu i perspektywy na drugie tyle. Wygląda na to, że ten rok będzie jeszcze lepszy. Ciekawe czy wytrwale dalej trzymacie?
Pozdrawiam.