• Re: praca w Nord Capital Sp.J. Autor: ~Aga [83.28.255.*]
    Pewnie się narażę, ale ja jestem zadowolona z tej pracy, a pracuję już 10 m-cy. Wiadomo zarobki są raz wyższa raz niższe uzależnione od tego co sprzedam, ale podstawa zawsze w terminie wyplacona.
    Wiadomo jest ciężko z klientami, bo pozadłużani, ale przy odrobinie własnego zaangażowania zawsze coś sprzedam.

• Re: praca w Nord Capital Sp.J. Autor: ~była pracownica [79.163.42.*]
    ja tą firmę wspominam bardzo miło, pracowałam rok i ani razu nie miałam opóźnienia z pensją ani premią. Przepiórko może i opowiadał bajki ale nigdy żadnej presji nie wywierał! WSPOMINAM Z SENTYMENTEM, POZDRAWIAM WSZYSTKICH PRACOWNIKÓE PINKIEGO I MÓZGA :)
  • Re: praca w Nord Capital Sp.J. Autor: ~xxxxx [83.12.20.*]
    ja też pracowałam w tej Firmie i żaden z Szefów nie nazywał się "Przepiórko"
  • Re: praca w Nord Capital Sp.J. Autor: ~duduś [88.156.185.*]
    "W ogłoszeniu o pracę napisali że proponują:
    * zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę w Placówce Bankowej,
    * możliwość rozwoju zawodowego i podnoszenia kwalifikacji..."
    ???
    to chyba inne nord capital niż ja pracowałam?

Początkowo nie było najgorzej, potem się pozmieniało, szefostwu palma odbiła. Pracowałam na stanowisku gdzie premii nie było, goła pensja, a obiecana podwyżka... no cóż mogłam pomarzyć.
    Za to jedno co wspominam sympatycznie, poznałam niesamowitych ludzi i z tego się cieszę, poza tym niezła szkoła życia ;)
  • Re: praca w Nord Capital Sp.J. Autor: ~hhhh [83.14.11.*]
    Dnia 2010-10-07 o godz. 12:24 ~xxxxx napisał(a):
    > ja też pracowałam w tej Firmie i żaden z Szefów nie nazywał
    > się "Przepiórko"

bo przepiórko to ksywa jaka nadali "starzy" pracownicy panu Nagórko ihhihi jak ktos go widzial go na żywo to wie o co chodzi:)))
  • Re: praca w Nord Capital Sp.J. Autor: ~ooo [83.28.64.*]
    Praca jest ok, po prostu trzeba się do niej nadawać ;-) i aktywnie działać.
  • Re: praca w Nord Capital Sp.J. Autor: ~w kropce.. [83.1.204.*]
    Proszę o konkretne opinie na temat pracy w tej firmie, ponieważ dostałam propozycję pracy w Przemyślu i nie wiem czy się zdecydować. Interesuje mnie jak jest z planami i z atmosferą w firmie.
  • Re: praca w Nord Capital Sp.J. Autor: ~moka [83.28.212.*]
    Praca jest ok, jeśli się do niej nadajesz, bo klienci sami po kredyty przychodzą raczej sporadycznie. Jeśli masz pomysły i chęci jak pozyskać sobie klientów, jeśli lubisz pracę z różnymi ludźmi - z tymi krzyczącymi też, to nie masz co się martwić powyższymi wpisami, bo przy realizacji planów fajną kasę zarabiam, także pobory są zawsze na czas a premia jak ją sobie wypracujesz też jest.
  • Re: praca w Nord Capital Sp.J. Autor: ~ja [83.9.137.*]
    o matko! aktywnie działać? co można mieć na myśli mówiąc aktywnie działać, skoro klienta jak na lekarstwo! i kto przychodzi po kredyty do lichwiarzy? sam uśmiech i zachwalanie to akurat za mało. no chyba że wychodzisz nago przed biuro.
    jednak nie było tragicznie pracować w tej firmie, choć mówią że do każdego dziadostwa można się przyzwyczaić. szefostwo "przemili ludzie" ale miejcie się na baczności obecni pracownicy - buźki na kłódkę bo każde słowo może być wykorzystane przeciwko wam. atmosfera konspiracyjna - nikt nic nie wie, i każdy prócz ciebie ma świetne wyniki. no niech im się wiedzie..........
    a w ogóle to jeszcze działa? niech ktos odpowie
  • Re: praca w Nord Capital Sp.J. Autor: ~była pracownica [79.163.16.*]
    cóż za błyskotliwe stwierdzenie...widać długiej kariery tam nie zrobiłaś..przepiórko to ksywa dla jasności!
  • Re: praca w Nord Capital Sp.J. Autor: ~ja [83.9.137.*]
    o matko! aktywnie działać? co można mieć na myśli mówiąc aktywnie działać, skoro klienta jak na lekarstwo! i kto przychodzi po kredyty do lichwiarzy? sam uśmiech i zachwalanie to akurat za mało. no chyba że wychodzisz nago przed biuro.
    jednak nie było tragicznie pracować w tej firmie, choć mówią że do każdego dziadostwa można się przyzwyczaić. szefostwo "przemili ludzie" ale miejcie się na baczności obecni pracownicy - buźki na kłódkę bo każde słowo może być wykorzystane przeciwko wam. atmosfera konspiracyjna - nikt nic nie wie, i każdy prócz ciebie ma świetne wyniki. no niech im się wiedzie..........
    a w ogóle to jeszcze działa? niech ktos odpowie
  • Re: praca w Nord Capital Sp.J. Autor: ~Anet [89.231.15.*]
    Dajcie spokój, wszędzie narzekają na każdy forum, zadowoleni pracownicy nie mają czasu na siedzenie na forum i wylewanie żali. Ja ryram w tej firmie już pare dobrych lat, od rana do wieczora, jest ciężko, bo wszędzie jest ciężko i trzeba się narobić żeby tego klienta zdoyć, ale kasa zawsze jest na czas a i premie też dostaję.
    Praca jak każda inna przy sprzedaży usług finansowych i tyle, a szef jest ok - wymagający i tyle - może ktoś mi powie gdzie w jakiej firmie jest nie wymagający to zastanowię sie nad zmianą pracy.
  • Re: praca w Nord Capital Sp.J. Autor: ~Rafał [79.139.104.*]
    Jeżeli ktoś szuka pracy w której będzie szczurem. To polecam. Zero szacunku dla pracownika, bezpłatne nadgodziny, szereg nieprawidłowości, nachalne kredyty. A na odchodne powiedzą: liczą się liczby, a nie ludzie.
  • Re: praca w Nord Capital Sp.J. Autor: ~nihon [212.182.64.*]
    tak naprawde to ciezko o taka firme i o taka prace w tych czasach, niby wydaje sie (i slusznie zreszta) ze pelno tego wszedzie, jednak ostatnio dowiedzialem sie z gowork ze wiekszosc to straszna lipa a nie robota, nerwowka i psie pieniadze, a ta spolka jak najbardziej na plus!