- ogłoszone przez goodyear inwestycje mają do 2011r uczynić z Dębicy największego na świecie dostawcę opon produkowanych dla goodyear. Zezwolenie na rozbudowę i modernizację fabryki już otrzymali (SSE) - KOSZT ZAKOŃCZENIA INWESTYCJI 12grudzień 2011r
TYMI ZYSKAMI NA PEWNO NIE BĘDĄ SIĘ DZIELIĆ
To się wszystko zgadza,bo miałem wcześnie informacje,ze dla PZU cena 120 zł była nie zadowalająca,tylko wyższa t.j około 160zł.
Teraz tylko uważać jak wyroki Sad wydaje na dowodach poszlakowych o czyjeś winie lub nie, tak w sytuacji goodyeara można śmiało wysunąć tezę taką: jak chcecie mieć 160 zł to nie ma sprawy damy Wam,ale nie teraz tylko za rok i to ma sens też.
Tu tez można stawiać bardzo dużo i każda ma swój sens.
to juz nawet nie jest zalosne.
Panie W jak mozna takie bzdury gadac.
3 dni temu tak sie dopytywales o termin publikacji 4 raportu .juz wezwanie mialo byc do marca.Teraz nagle cie oswiecila juz widzisz wezwanie do 16 listopada.
Juz masz informacje cena 160zl za akcje zadawala pzu.
Na takie osoby mowi sie jedno slowo naganiacze,lecz w twoim przypadku to za duze slowo, ty jestes po prostu mitomanem gadajacym od rzeczy nie posiadajacym ani wiedzy ani nawet zdolnosci racjonalnego myslenia.
Dyskusja jest bez sensu,kazdy z nas liczy ze kurs wzrosnie lecz takie pierdoly
jak Pan opowiadasz to u "babci sprzedajacej ogorki i marchewki na ryneczku.nie obrazajac babci" zalosne
A mi postawa Waldiego się podoba jest stanowczy i nieugięty jak PZU - JEŻELI TACY SAMI LUDZIE PRACUJĄ W PZU AM może być spokojnie - pzu też umie liczyć w 2008 roku było obiecane 120, dywidenda miała być 50%, odwlekanie w nieskończoność - A może czekają aż dolar skoczy do 5 zł i przejmął za te swoje marne 100 mln $ - Goodyear dobrze wie że dębica jest idealnym miejscem do prowadzenia biznesu w Europie
tak się poznaje pływaka i krętacza,ten pierwszy nic nie potrafi =pływak a drugi nigdy nie poda terminów raportów za IV kwartał bo to ma w krwi=krętacz,zero argumentów,tendencyjność pisania,ze miało być a niema,było ale tylko poszło,przyleciało ale nie doleciało itd.
Odwraca uwagę od rzeczywistości bo na złodzieju czapka goreje, jak się wskaże słabe punkty ofiary,od razu zmienia temat aby odwrócić myślenie o tym,typowe dla złodzieja.
Podaje dla wszystkich,że wyniki za IV kwartał będą opublikowane dopiero 1marca 2010 r. bo była korekta raportów w pierwszym półroczu przez goodyeara.
te raporty powinien podać krętacz,ale tego nie zrobił świadomie,wiedziałem ,ze się wychyli z tym wcześnie czy później i go złapię i tak się stało.
To jest nie sprawiedliwe za taką tu włożoną moją pracę zostałem ukarany,bo chciałem kupić jeszcze akcje Dębicy z dywidendy i chyba nie kupie jak będzie kurs tak w gorę szedł,za 2 dni wypłata.
Ad już wiem dlaczego była taka mała dywidenda i tak późno wypłata, aby za dywidendę nie kupić więcej akcji i nie podbić kursu za wcześnie w górę, żyda-mać mysli.
No i ruszylo....dzis wywalilem trochu jutro moze tez to co kupilem kilka sesji temu po 62 pln taki maly nawis ...a caly pakiecik trzymom mocno minimum 120 zlociszy mnie zadawala...perspektywy sa swietlane a wycena 160 pln to nie wrozenie z fusow tylko fundamenty...no i za dywidende niejeden dokupi a moze i Pzu zainwestuje kolejne "kilka zlotych"
Michelin jak przejmował stomil - olsztyn wezwał po 24,50 i naprawo i lewo ogłaszał - ( więcej nie damy ta firma jest warta 24,50 za akcje i ani złotówki więcej).......................i co się stało kolejne wezwanie +100% w górę po 46,50 cała firma została wyceniona na +1,3 mld
Dokupilam dzis pakiecik!
W tym tygodniu bedzie szczesliwa siódemka z przodu...
A potem Ciagle wyzej...jeszcze wyzej
Mysle ze znacie to.
Proponuje usunac sie ze sprzedazy to po nowym roku zobaczymy trzycyfrowke szybciutko a Goodyer wtedy tez szybciutko oglosi wezwanie bo nie bedzie chcial przeciez placic 200 zlotych za szt.