• Re: ZACZYNAMY MIESIĄC CUDÓW Autor: ~Ambroży [185.72.185.*]
    u mnie w notowaniach PP jakaś farsa,

oferty na kupno PP się zmieniają, cena PP niby się zmienia,

ale od 10:17 nie widać transakcji, obrót stoi w miejscu, co to jest jak nie cuda?

Obajtek z Sasinem mogli by buty czyścić tym magikom Fąfarze i Staszakowi
  • Re: ZACZYNAMY MIESIĄC CUDÓW Autor: ~darek [83.28.206.*]
    skąd wiadomo ze to Orlen kupuje te PP,to małoprawdopodobne on ma swoich darmowych PP wagony+ kolejne x mln darmowych PP otrzyma z zapisów dodatkowych,więc może to wcale nie Orlen kupuje?
  • Re: ZACZYNAMY MIESIĄC CUDÓW Autor: ~IP [83.26.227.*]
    Na podstawie art. 4022 Kodeksu spółek handlowych Spółka przekazuje informacje
    dotyczące udziału w Zwyczajnym Walnym Zgromadzeniu Spółki:
    Dzień rejestracji i prawo uczestnictwa w Walnym Zgromadzeniu.
    Dniem rejestracji uczestnictwa w Walnym Zgromadzeniu (dalej: „Dzień Rejestracji”)
    jest dzień 27 maja 2026 roku, tj. dzień przypadający na 16 dni przed datą Walnego
    Zgromadzenia.
    ja już wczoraj się zarejestrowałem na wypadek konieczności V pozwu dywidendowego,innych też zachęcam,musimy skończyć to bezdywidendowe dziadostwo,uzasadnieniem braku dywidendy za 25' "podłożyli się jak obajtek z zyskiem okazjonalnym na nabyciu po kolesiostwie tanich akcji Energi w 20'";-)
  • Re: ZACZYNAMY MIESIĄC CUDÓW Autor: ~IP [83.26.227.*]
    Ja też wczoraj się zarejestrowałem na WZA Energa a przedwczoraj na WZA Orlen S.A..
    to na wza Orlenu będzie gorąco jak PP nadal będą na groszówkach,teraz 'kibla' zamknąć już się nie da
    https://x.com/EnergaSA?lang=pl

-na stronie Energi nawet słowa o Kleczewie,ale już na stronie "barba papy"Orlenu jest nawet 2 wpisy jaki to sukces Orlenu-czyz to nie kolejny cud;-)

https://x.com/GrupaORLEN
[x]
ENERGA 0,32% 18,88 2026-05-21 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.