• Re: Powolna padaka Autor: alicja1992 [37.31.48.*]
    Albert miał rację, 130zl musi dotknąć, tam wsparcie
  • Re: Powolna padaka Autor: alicja1992 [37.31.48.*]
    Ja jestem jedną z niewielu realistek na Datawalk. Kurs zaczyna wyglądać jak pisałam, oby 130zl wytrzymało. Prezesie, larum grają, gdzie umowy ????
  • Re: Powolna padaka Autor: ~Roman [31.0.74.*]
    Ale widzę że z Ciebie tez szydzili.
    Ostatnio ubawiłem się gdy któryś tam powiedział łamana polszczyzną ze automaty szaleją i dlatego tak leci... :)
  • Re: Powolna padaka Autor: ~akak [95.98.134.*]
    ~Roman odpowiada ~akak2026-04-23 15:11IP 31.0.74.*
    Niestety nie dam się namówić

To napisz której spolki akcje posiadasz.
  • Re: Powolna padaka Autor: ~Roman [195.116.5.*]
    Posiadam Datawalk i to sporo
  • Re: Powolna padaka Autor: ~Ma [31.0.68.*]
    A ja mam tylko DW
    ~Roman odpowiada ~akak2026-04-24 09:59IP 195.116.5.*
    Posiadam Datawalk i to sporo

Piszesz ,ze ściema, kontrakty fatamorgana , chwalisz sie ,ze przewidziałeś juz 26.02 ,ze tak bedzie na kursie jak teraz jest i mimo to wszystko posiadasz duzo akcji spółki.

Jak ten sposób "inwestowania" sie nazywa?
  • Re: Powolna padaka Autor: ~Kondi [83.28.129.*]
    Inwestycyjny sabotaż kupujesz trzymasz i obrzydzasz spółkę wkoło innym . Przepis na sukces w pigułce
    Daj mu sie wypowiedzieć :))
  • Re: Powolna padaka Autor: ~Roman [31.0.89.*]
    Szanowni Koledzy Akak i Kondi
    Tak w skrócie Fakty i tylko fakty. Nie namówicie mnie na wykład na temat tego jak inwestuję. Wy naganiacie na wzrosty. Nawet jak było po 170. Ja podchodzę realnie . Tyle i aż tyle. Jak nie macie ochoty czytać moich wpisów to nie czytajcie. Jaki problem?
    A tak na marginesie jak ktoś trochę patrzył krytycznie na to zo sie dzieje to nie kupował po 150 :)
    Ja część sprzedałem PP 155 bo geopolityka później odebrałem po 135 ponad dwa lata akumulcji i ciągle na pokładzie
  • Re: Powolna padaka Autor: ~Ederson [88.156.88.*]
    Mając taka pewność, co do swoich osądów, dlaczego nie sprzedałeś po 170 i nie wróciłeś na obecnych poziomach?
    A z kad Ty możesz wiedzieć co ja zrobiłem przy 170 i co robię teraz?
    Przyszedł dobry samarytanin i ostrzega wszystkich. Daj ludziom podejmować samym decyzje. Tak jak pisałem już wcześniej, ostatni boczniak trwał pół roku i ostatecznie kurs jest znacznie wyżej, brak informacji może irytować, trzeba przyglądać sie temu co mówi i robi zarząd, ale nie ma większych obaw do niepokoju w tym momencie.
    Proszę nie uspokajaj i nie gadaj o boczniakach bo nie wiesz co będzie.
    Prezes jak do tej pory nie dowozi I to jest fakt. Jak będzie umowa lub najlepiej kilka to można mówić że firma jest wiarygodna w tej chwili tak niestety nie jest. I mówię to posiadając ich akcje bardzo długo. Dlatego uważam że mam prawo krytykować i wymagać dotrzymywania obietnic. Tak czy nie?
    A czy Ty płacisz temu prezesowi, że masz prawo cokolwiek wymagać? Prezes nie dowozi obietnic od kilku lat, a kurs jest i tak wyżej niż rok temu i to jest fakt tak jak chciałeś. Mi też się to gryzie, ale musisz przeżyć to, że to forum nie ma na nic wpływu.
    ~Roman odpowiada ~Ederson2026-04-24 16:51IP 31.0.89.*
    A z kad Ty możesz wiedzieć co ja zrobiłem przy 170 i co robię teraz?

Upss..... Romek :))) Na czym sie lepiej zbasz , na inwestowaniu czy ortografii ?
    Poza tym nikogo na nic nie naganiam wyrażam tylko własne subiektywne opinie nic więcej
  • Re: Powolna padaka Autor: ~Kondi [83.28.112.*]
    To nie szamanizm tylko formacja która miała miejsce później górę wzięła geopolityka
    Że nie dowożą to chyba za dużo powiedziane do końca roku mają podpisać 5 kontraktów przecież może być to nawet w ostatnim kwartale i okaże się że dowożą trochę ocenianie dnia do południa a może nawet do 10 godziny
    Nie mogę się z tobą zgodzić
    Przeanalizuj sobie dokładnie trzy ostatnie konferencje z udziałem Pana prezesa
    Do tej pory nie dowożą. Tak czy nie? Co będzie do końca roku tego ani ty ani ja nie wiemy. Oczywiście każdy ma nadzieję że umowy w końcu się pojawią. Ale nie naganiajcie na wzrosty bo jak pokazuje ostatni okres to nie ma sensu i może kogoś mniej doświadczonego wprowadzić niechcący w błąd
  • Re: Powolna padaka Autor: ~Kondi [83.28.112.*]
    Nikogo nie naganiam wręcz odganiam
    Formacja podwójnego dna wybita wsparcie na 130 aktualne brak umów takie są fakty
  • Re: Powolna padaka Autor: ~databyly [83.31.32.*]
    Datawalk jedynie udaje ze ma produkt podobny do Palantira. Rozczarowanie jest duże...
[x]
DATAWALK -0,30% 134,60 2026-04-24 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.