Powiem tak po rozmowach więcej plusów niż minusów a to dobry prognostyk. Tak ważne uzgodnienia nie zapadają po pierwszym spotkaniu, ważne że rozmowy trwać będą nadal i będzie tworzona nić porozumienia. Jest dobrze. Było by źle jak któraś ze stron zerwała by rozmowy!!! Pozdrawiam posiadaczy
Spinozaur dobrze prawisz tylko ciekawe jak na to zareagują rynki na swiecie Japonia i Chiny dadzą przyklad a w slad za nimi pojdzie europa dla mnie to tylko przedłużenie oczekiwania na w końcu skończenie tego bałaganu ktory sam sobie zafundował tramp a przy okazji i rynkom na całym swiecie .W sumie to podejrzewam ze tu w tym tygodniu będzie raczej przewalanie papieru i marazm w oczekiwaniu co sie odbędzie po minięciu terminu zawieszenia broni ryzykowne to jest zarówno dla kupna jak i dla sprzedaży i dlatego tez nie spodziewam się jakichś spektakularnych ruchów na pxm ale to tylko moje merytoryczne i ostrozne spojrzenie na walor ktory posiadam i czekam na to samo co ty żeby wreszcie pękła dycha a pozniej to juz poszly konie po betonie i tylko pionowa świeca do gory ale każdy zrobi co uważa za słuszne ps.
Pozdrawiam wszystkich akcjonariuszy optymistów na perełce Pxm
Będzie dobrze Spinozaur na Polimku albo jeszcze lepiej niż dobrze tego jestem pewien jak tego ze nie lubię tych trolli spadziowych ktore powinny liczyć mrowki w mrowisku a nie znęcać sie nad naszą perełką lepiej i trafniej by im to wychodziło pozdro wszystkim do jutra i dycha jest do zrobienia ynwestory
To ci sie udało spinozaur ja na razie przeciągam trudno najwyżej dokupię drożej ale korci mnie jak jasny gwint jednak rozsądek i bariera dychy mnie powstrzymuje ale juz nie raz sie z tym rozprawiałem i koniec końców kolejne akcje polimka z coraz wyższej półki lądowaly na koncie takze do jutra .No risk no fan przyjacielu
Mechanizm ustalania ceny minimalnej na podstawie średnich kursów giełdowych doprowadził do absurdalnych dysproporcji. W tamtym okresie wartość księgowa na jedną akcję w ujęciu skonsolidowanym spółki Variant wynosiła 6,96 zł. Mimo to, za przymusowo odebrane akcje inwestor otrzymał jedynie 1,67 zł za sztukę. Wynikało to z faktu, że średni kurs notowań z ostatnich 3 i 6 miesięcy wynosił zaledwie 1,65 zł, co wyznaczało ustawowe minimum wreszcie wkracza normalność mam nadzieje ze to wreszcie będzie norma
Olefiny spinozaur nikkei mocno gora hang seng mocno gora ropa dół nasdag szczyt jak ta nasza perelka tego nie podejmie to to będzie conajmniej dziwne ja tu widze mocny up na Pxm
Oczywiście że tak, teraz większość płacze a zapominają o 1500 000, zobaczcie co będzie po spieniężeniu tego, dla banku liczy się tylko gotówka. Pozdrawiam posiadaczy
Koniec zakupów kto nie zdążył będzie żałował, następny tydzień będzie powrót do wzrostów!!! Jutro grill, piwko i pełen relaks, wszystko odkupione uffff, życzę miłej majówki!!! Pozdrawiam posiadaczy
Japan zieloniutkie aż miło, za momencik fundy wchodzą, SEFE w piątek podpisane, czy oby ta cena którą dałem w tytule, odrobinę na wyrost, z czasem się nie sprawdziła :))) Pozdrawiam posiadaczy
Do tego jeszcze wyniki Polimka i optymizm inwestorow Spinozaur i początek tygodnia zeby nam przyniósł dlugo wyczekiwany wzrost waloru rowniez pozdrawiam
Nie chcę kreować super optymizmu a kierować sie zdrowym rozsądkiem do dyszki jest długa droga ale przy sprzyjających okolicznościach a takie niewątpliwie sa na choryzoncie jest to jak najbardziej możliwe na Polimku po serii sesji ktore sprowadziły juz kurs do moim zdaniem atrakcyjnego poziomu do większego zainteresowania kupnem Pxm w celu osiągnięcia w dłuższym terminie trwałego trendu wzrostowego
Dnia 2026-05-26 o godz. 12:38 ~Budyń napisał(a): > 400-500 hahaha tu nawet dobrze 10 ziko nie może przebić w wersji optymistycznej, a gdzie 100 a gdzie 400. To leszcza ponioslo
bo maja wielka wiarę a ty porostu jesteś człowiekiem malej wiary dobrze ze nie jak niektórzy pesymiści masochiści co to piszą ze dziad ale siedź pewnie po to by kasę stracić no ale kto bogatemu zabroni, nie to co my biedni optymiści nastawieni na realny zysk