Nawet pisząc komentarz, twierdzisz że zostawiasz to bez komentarza. Tak zakłamanego i obłudnego oszusta nawet na tym świecie nie łatwo spotkać.
Wiem kim jesteś. Przykre to jak można tak nisko i długo upadać.
Mocne postanowienie poprawy mam co roku i czasami udaje się poprawić ale zeszly rok był na tyle dobry będzie trudno ale zawsze trzeba próbować. Aha tak dla Ciebie żebyś zrozumiał pisze o poprawię wyniku na koniec roku finanowego :))) 2025 był mega owocny 2026 na razie tak średnio ale może jakieś shorty jeszcze dadzą zarobic.
Gratuluję. Może dorobisz się na emeryturze statusu eksperta od materializmu dialektycznego. W sumie to nie radzę Ci tego brać na serio, bo to może się okazać Twoim przekleństwem.
Musa nie przejmuj się Fontanną sprzedała wszystkie akcje po 90 gr w tamtym roku przewidując spadki, a potem zawarto ugodę z PKP PLK dla Compremum wypłata 184 mln zaległej kasy + aneks na 180 mln na dokończenie kontraktu. Więc teraz fontanna stara się wszystkich przekonać by nie kupowali bo nie warto.
Ale wyniki już niedługo, Wąsko już pokazało czego się można spodziewać.
Dzięki Zakar. Jestem trochę naiwny, że można wszystkich nauczyć bycia lepszym. A w tym przypadku widzę, że moje słowa odbijają się jak groch od ściany. Postaram się zakończyć te dyskusje. Dobrego wieczoru wkrótce.
Dokładnie sprzedałam bo musiałem optymalizację podatkowa zrobić inaczej w tym roku podatek byłby dużo wyższy. A teraz kupujcie na potęgę kupujcie i wybicie moje 1.40 a wy ciągle nie chcecie mi zrobić dobrze więc muszę czekać.