Ty jesteś następny biedny roszczeniowy który nawet nie odróżnia że my tu piszemy a nie mówimy.Mowic to mówią w telewizji kumasz tu się pisze.Co do meritum to ja ci zadam pytanie takie samo jak wyżej ty kupiłeś po ile i kiedy?
No może jeszcze jak nazywał się trol z Narnii który w 2019 sprowadził kurs do 6 zl
Dzięki dziadek że jesteś, dzięki tobie wiem że centrala Orlenu jest zdesperowana i że swojej strony muszę rzucić całą gotówkę i kupić ile mogą akcji energii
Dziadek chłopie nie dyskutuj z nimi.Masz rację to gang roszczeniowy.Zaden nie odpowiada po ile i kiedy kupił dlatego że wtedy byłby zonk.
Prawda jest taka że ja jako akcjonariusz Orlenu również nie zgadzam się na ich szantaż i wyłudzenie forsy z Orlenu.Tyle w temacie
A jak chcecie dywidendy to nic prostszego w tym roku Orlen placji 6-8 zł za akcję.
No chyba że jest grupa która woli stękać żalić się na swój los pozdrawiam
Dziadek a co ci do tego.po ile kto kupił??? Ważne po ile teraz możesz odkupić. A trzeba było nie sprzedawać. Jak chcesz 135 tys sztuk to możesz je mieć po 66 zeta, ale możesz je mieć bezgotówkowo, wystarczy mi na teraz za ten pakiecik 40 tys sztuk akcji Orlenu. I nie przeliczaj ile zarobie, trzeba było mi nie sprzedawać.
Dnia 2026-02-05 o godz. 20:22 ~Szeryf napisał(a): > Dziadek chłopie nie dyskutuj z nimi.Masz rację to gang roszczeniowy.Zaden nie odpowiada po ile i kiedy kupił dlatego że wtedy byłby zonk. > > Prawda jest taka że ja jako akcjonariusz Orlenu również nie zgadzam się na ich szantaż i wyłudzenie forsy z Orlenu.Tyle w temacie > > A jak chcecie dywidendy to nic prostszego w tym roku Orlen placji 6-8 zł za akcję. > > No chyba że jest grupa która woli stękać żalić się na swój los pozdrawiam
Dziadek i Szeryf my od Orlenu chcemy tylko, żeby nas traktował zgodnie z prawem.