• Re: 1.40 Autor: ~FONTANNA [31.61.252.*]
    Na rtm to polega. Coś się udaje coś nie ważne żeby tych pierwszych było więcej. Pisałam o wsparcie na 1.05 I zadziałało ale już o tym nie wspominasz.
  • Re: 1.40 Autor: ~Zakar [82.145.223.*]
    Racja Fontanna dawałaś jeszcze kilka prognoz w tym takie że teraz już będzie tylko spadać. Ja przypominam dwie skrajne że kurs będzie 1,40 lub 40gr bo utkwiły mi w pamięci. I masz rację któraś się sprawdzi haha
    Ale to było parę miesięcy temu ważne żeby adoptować się sytuacji a dziś jestvtaka ze mamy wsparcie na 1.05 potwierdzone i idziemy do oporu na 1.40 tam zobaczymy co dalej.
  • Re: 1.40 Autor: ~BobBudowniczy [5.173.194.*]
    Kiedyś miałem znajomego, którego jak ktoś pytał jakie ma predykcje odnośnie kursu to odpowiadał - tańczy tańczy a potem albo będzie rosło albo spadało
    No zawsze tak jest, kursu nie można zaklinać tylko czytać. Jak nie idzie zgodnie z wytycznymi wychodzisz z pozycji i szukasz innych okazji a jak na nowo pojawinsie okazja to ja wykorzystujesz i dzięki temu płacisz podatek od zysków kapitałowych.
  • Re: 1.40 Autor: ~BobBudowniczy [5.173.194.*]
    Ale to co piszesz to nie jest żadne odkrycie ani skomplikowana wiedza. Kurs idzie boczniakiem to jedyne możliwości zostanie w nim, przebije opór lub przebije wsparcie. Natomiast twierdzenie, że się miało rację przy wypisaniu wszystkich możliwych scenariuszy to narracja podobna do tej przytoczonej przeze mnie powyżej...
[x]
COMPREMUM 0,40% 1,26 2026-04-20 16:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.