• Re: Skup Autor: ~Wawa [37.47.126.*]
    A nam jeszcze ciężej twoje Nikki kolejne M .......czekamy niżej na akcje i tego batonikaa M śmiali dawaj na 7 skoro ma być 5.5 zł to sprzedawaj odkupisz sobie po 5.5 i to znacznie więcej .
  • Re: Skup Autor: ~Ja [46.112.87.*]
    Widzę kolego WAWA iż słowo ironia jest ci obce...więc rozumiem że nie zrozumiałeś mojego wpisu... uważam iż NIE należy sprzedawać... uważam iż należy kupować tak aby kurs panu prezesowi uciekał do góry....
    Ja - teraz ironia gubisz się w swoich wpisach ......żadnej ironi nie byli w twoim poście nie z nami takie numery panie M .My tutaj nie z pierwszej łapanki jesteśmy ........powodzenia no i ten batonik dalej aktualny proszę go dać na 7 zł skoro ma być 5.5 zł .....
  • Re: Skup Autor: ~Andi [91.94.1.*]
    Prezesowi zależy aby skupować akcje jak najtaniej dlatego wzywanie na postach aby zbijać kurs to sprzyjanie właścicielowi Moni. Należy raczej pilnować aby kurs nie spadał. Wiadomo, że prezes ustawia się po lewej stronie. Jak ktoś z nas chce sprzedać akcje powinien trzymać się wyłącznie prawej strony bo chcąc zrobić skup to prezes musi brać z prawej na koniec sesji aby wykonać dzienny limit skupu o ile nikt mu nie odda po cenie z lewej strony.
    W interesie akcjonariuszy leży wzrost kursu a nie jego spadek.
  • Re: Skup Autor: ~Ja [46.112.87.*]
    I w pełni się zgadzam.nasz interes to tylko i wyłącznie wzrost kursu...a wpisy o czekaniu aż będzie niżej...ustawianiu się na lewo to słupy prezesa który widzi że ostatnio kurs uciekł mu 50%. do góry i podstępnie chce nas przekonać że będzie taniej...
    Od kiedy ustawianie się niżej to jest mówienie o sprzedaży akcji ? Takie pisanie od razu świadczy że to piszą słupki M i celowo to robią jak widać odwracać kota ogonem aby przykryć celowe działanie .To pokazuje kto tutaj pisze o sprzedaży akcji i jeszcze mówi że będzie 5.5 !! Niestety nie z nami takie numery nie ten poziom i rozum !! GL.....poszukać w rodzinie na pewno się znajdą ! I tak jak pisze czekamy niżej na akcje M który musi przerzucac inaczej nic nie skupi już a czas leci ......no i czekamy na tego małego batonika z 10 zł na 7 zł sprzedać bo skoro ma być po 5.5 to dlaczego nie sprzedaje M po 7 ? To się nazywa obłuda .....mówić jedno a robić drugie .Niestety panie M ani nowe Nikki ani marne straszaczki nie dadzą nic bo nikt nie sprzeda już akcji niżej jak sam sobie nie przerzucisz.A my poczekamy na akcje niżej i zgodnie z naszą taktyka będziemy do końca skupu akcji realizować .
  • Re: Skup Autor: ~matti [83.168.77.*]
    Heh, jednak zleciały się kolorowe muchy i obsiadły nasze forum.
    Opowiadają brednie ale to też dobrze, niech robią hałas. Przynajmniej jest się z czego pośmiać, nie ma nudy.
  • Re: Skup Autor: ~Zielony [5.184.224.*]
    Zgłupiałem, to mam kupować czy nie? Wawa tak skomplikowanie pisze ze nic juz nie wiem.
  • Re: Skup Autor: ~Wawa [37.47.117.*]
    Panie Zielony a pan się urwał skąd bo coraz więcej takich tutaj się pojawia i pisze że białe jest czarne a czarne białe ! Kolejne sztuczki M nie z nami takie numery pisałem .To nie ten poziom ani piaskownica ! Czekamy na ten malutki batonik 100k z 10 zł po co się męczyć dać proszę na 7 zł i po sprawie skoro ma być 5.5 to na co czekasz panie M ?
  • Re: Skup Autor: ~Technik70 [83.26.6.*]
    Jak widać prezesik potrafi tylko straszyć że kurs będzie 5.5 zł :))) na co on czeka niech sprzedaje teraz po 7 zł i odkupi sobie potem 30% więcej akcji :) więc sprzedawaj pan akcje a nie zmieniaj nikii na forum z cezar-inwestor-ja itd. :) bo przecież miała być ogromna korekta od początku stycznia :))) no to sypaj panie tymi akcjami a nie pall glu.....:))))
  • Re: Skup Autor: ~mały [77.65.111.*]
    matti dokładnie śmiesznie się zrobiło, jakiś bełkot miszczów taktyki się pojawił
    to jakiś nowy narybek chyba, jakaś gimbaza;)
    jest jeszcze tutaj małe grono starych akcjonariuszy którzy posiadają akcje od długiego czasu,
    my wiemy co tutaj było grane i jak rozgrywane
    technicznie zmieniło się sporo, 6.80 stało się wsparciem
    trzymamy swoje akcje, nie wystawiamy ich w arkuszu i czekamy na rozwój fali w górę panie wawa
  • Re: Skup Autor: ~Technik70 [83.26.6.*]
    Co to belkot kolejny twór prezesa eh czyli bez zmian no nic czekamy spokojnie niżej :) no i oczywiście na kolejne niki i ten sam monolog brakuje tylko wieści o stanach i korekty wielkiej haha :)) a więc spokojnie czekamy na kolejne zakupy niżej tych co tutaj dyndają od ponad 5 lat jak widać :)
  • Re: Skup Autor: ~Zenon [193.25.251.*]
    Poniżej 7,10 już nie zejdzie. Teraz tylko zjeść 7.30 i droga na północ otwarta. Wawa zostaje na peronie z płaczem.
  • Re: Skup Autor: ~Wawa [46.134.107.*]
    Ile tu masz dziecko Zenon lat ?5 bo chyba nie więcej ......eh co jeszcze nie wymyśli M to już zena......
  • Re: Skup Autor: ~Wawa [46.134.107.*]
    Ile ty masz lat dzieci.....Zenon ? Eh kolejny slupekk M zalo..........
  • Re: Skup Autor: ~inwestor [163.116.189.*]
    a mówiłem oddawać prezesowi to nie chcieliście , teraz spadnie i tyle będziecie mieli z waszych inwestycji
    zdjąłem już batonik po 10zł , zadowoleni ?
  • Re: Skup Autor: ~Wawa [5.184.217.*]
    Tak jak pisałem czekamy spokojnie niżej na akcje słupków pana M .Widać że bardzo się denerw... ..a więc działamy zgodnie z naszą taktyka do końca skupu akcji .
    Kupiłem dziękuję Wawa ze czekałeś niżej, czekaj dalej
  • Re: Skup Autor: ~Wawa [46.134.108.*]
    Kupuj panie kupuj......ja poczekam spokojnie .......nie chwali się dnia na początku .......
    ponoć wawa to konduktor i jego miejsce zawsze na peronie;)))
  • Re: Skup Autor: ~Wawa [5.184.229.*]
    Oj musisz się dużo uczyć jeszcze panie malutki .....oj dużo ........pozdrów swojego pana M
    Wawa nie psuj mi skupu i nie podbierj wyżej, zepsujesz mi dzień jak nie skupie tyle ile chce.
    Wawa nie podbieraj mi, chciałbym dzisiaj jeszcze dokupić
  • Re: Skup Autor: ~Wawa [46.134.105.*]
    Po pierwsze nic nie biorę pisałem czekam niżej więc nie kla.....po drugie jest niżej niż 7.10 już a pisałeś że nie będzie wczoraj o co ? Ucz się bo duże braku masz panie zielonyy
  • Re: Skup Autor: ~Borek [5.184.248.*]
    Brawo Wawa jak widać miałeś rację a dzieciaczki zielonki-mały itd.osmies......się kolejny raz ! Czekam też niżej może się uda dokupić znacznie niżej jak piszesz.
    boty to czy dzieci, bywa
    mały jestem ale od dawna tutaj ze średnią 2,xx więc buciki możecie picować przyjaciele;)))
    Jak widzą wszyscy Wawa miał rację i to wy dzieci możecie panu Wawa czyścić
    Brawo panie Wawa już 7 zł gdzie jesteś panie Zielony -malutki ?:) schowany jak Szczu.......:) musicie się dzieciaczk........sporo uczyć
    No ja dzisiaj doładowałem i chyba to wam Wawa jest łyso. Czekajcie dalej na dole
  • Re: Skup Autor: ~Cezar [83.7.249.*]
    A nie mówiłem że zmienia płytę jak tylko pojawi się słabość . To przecież Dario Fischer sprzed kilku lat to samo jak rosło 2 lata temu też takie komentarze były . Grają do jednej bramki z prezesem ,nie dajcie się wykiwać
  • Re: Skup Autor: ~inwestor [163.116.189.*]
    po prostu wiedzieli że zrobią obrót ale myśleli że się wymienią niżej i im nie wyszło...
    jedno jest pewne, nie są tu sami i już nie moga się bezkarnie zaniżać kursu bo dostaną po łapkach
  • Re: Skup Autor: ~Wawa [5.184.239.*]
    Tak jak pisałem nikii cezarek-inwestorek to rodzinka M.........tak jak pisałem muszą robić obrót bo nie będą mogły robić skupu akcji więc będą przerzucać i muszą niżej dawać bo wyżej nikt nie weźmie i ustawiamy się niżej jak pisałem i wyłapujemy ich akcje i taka metode będziemy stosować do końca skupu akcji aby prezes M tracił akcje swoje z słupków ! I jak widzicie tak dzisiaj było po niedzieli kontynuacją tego co dzisiaj ustawiamy się niżej i 2 grosiki wyżej od zleceń M tak aby wpadało .Oczywiście obserwujemy arkusz cały czas bo wiadomo że zmieniają poziomy i trzeba reagować .Jak widać dzisiaj bardzo się zdenerwowali batonika M już ściągnął z 10 zł bo został wysmi......no i jego wpisy o 5.5 że zaraz będzie to niech szybko chlopinka sprzedaje bo przecież potem odkupi 30%wiecej . Więc czego nie sprzeda po 7zl ? Czego się boi.......zarobku ? No widzicie sami państwo M działa tutaj i jego rodzinka a my akcjonariusze będziemy działać przeciwko niemu teraz do końca skupu akcji .
  • Re: Skup Autor: ~Wawa [46.134.74.*]
    Muszę przeprosić wszystkich za swoje wpisy. Były pod wpływem enocji. W przyszłym tygodniu powstrzymam się od obrażania.
  • Re: Skup Autor: ~www [185.253.163.*]
    Dopiero inwestor pisałeś wcześniej że kurs spadnie na 5,5 zł i pisałeś żebyśmy sprzedawali akcje bo zaraz kurs runie na 5,5 a teraz piszesz już w drugą stronę ! Piszesz jak chorągiewka prezesa jak nie idzie po myśli to zmiana kierunku .Eh od razu widać kto tutaj jest od prezesa lub on sam tutaj pisze pod takimi nikami jak-inwestor-cezar-ja itd!! Sztuczny baton zniknął bo został wyśmian......i słusznie i skoro ma być 5,5 zł to dawaj sprzedawaj prezesie akcje odkupisz po 5,5 zł i będziesz miał 30 % więcej proste na co czekasz ? dawaj tego małego batonika na 7 zł ?! a nie mów żeby inni sprzedawali bo tylko kompromit.....się sam takimi wpisami !! Nie skupisz taniej już akcji i żadne pisanie i zakładanie nowych nicków wcześniej jako cezar teraz jako inwestor słabe to bardzo !j! Wszyscy już wiedzą o tym i pisanie bełkot........ nic nie da tylko się ośmiesza.....Bez obrotu już nic nie skupisz akcji a kolejne będziesz tracił jak pisali do końca skupu .Tak o to karma wraca ..........skończyło się .............
  • Re: Skup Autor: ~Wawa [46.134.67.*]
    Dnia 2026-01-25 o godz. 14:15 ~www napisał(a):
    > Dopiero inwestor pisałeś wcześniej że kurs spadnie na 5,5 zł i pisałeś żebyśmy sprzedawali akcje bo zaraz kurs runie na 5,5 a teraz piszesz już w drugą stronę ! Piszesz jak chorągiewka prezesa jak nie idzie po myśli to zmiana kierunku .Eh od razu widać kto tutaj jest od prezesa lub on sam tutaj pisze pod takimi nikami jak-inwestor-cezar-ja itd!! Sztuczny baton zniknął bo został wyśmian......i słusznie i skoro ma być 5,5 zł to dawaj sprzedawaj prezesie akcje odkupisz po 5,5 zł i będziesz miał 30 % więcej proste na co czekasz ? dawaj tego małego batonika na 7 zł ?! a nie mów żeby inni sprzedawali bo tylko kompromit.....się sam takimi wpisami !! Nie skupisz taniej już akcji i żadne pisanie i zakładanie nowych nicków wcześniej jako cezar teraz jako inwestor słabe to bardzo !j! Wszyscy już wiedzą o tym i pisanie bełkot........ nic nie da tylko się ośmiesza.....Bez obrotu już nic nie skupisz akcji a kolejne będziesz tracił jak pisali do końca skupu .Tak o to karma wraca ..........skończyło się .............

Bo to jest słupek Pana M lub nawet on sam .......najpierw straszył nas zjazdem na 5.5zł żebyśmy sprzedawali akcje a teraz widząc że to już nie działa tutaj bo akcji nikt mu nie odda bo tutaj nikogo już niema to teraz odwraca kotem ogona żeby nie było widać co pisał wcześniej .Ale nie z nami takie numery są wszystkie wpisy zapisane i każdy widzi .Ktoś nowy może się nabrać ale nie starzy gracze Inwestorzy którzy wiedzą wszystko .....tak więc działamy dalej akcjonariusze zgodnie z naszą technika i czekamy na akcje Pana M i działamy do końca skupu akcji i zbieramy im akcje niżej jak tylko się pojawią do przerzucania niżej .
  • Re: Skup Autor: ~Technik70 [83.4.110.*]
    No i koszyczki podstawione już ......jak wydać a wiec działamy :)
  • Re: Skup Autor: ~Wawa [5.184.233.*]
    Dolar w dół, marże w górę i zlecenia z prawej będzie trzeba zbierać. Będzie dobrze i prezes będzie zadowolony.
    Panie IP 5.184.233.* nie podszywają się pod mój nick bo to bardzo nie ładnie .......ja wiem że to działanie M ......bo jak widać nie idzie po jego myśli ale cóż tak bywa i trzeba się z tym pogodzić ze niżej się już nie skupi akcji ani nie pomogą kolejne nicki pana lub rodzinki Pana M Cezar-inwestor-ja itd. Nadszedł czas zbierania akcji i będziemy działać zgodnie z schematem naszym aby przejmować niżej akcje tak aby słupki wasze traciły podczas przerzucania aby robić obrót pod skup akcji .A bez obrotu nic już nie skupicie akcji i będziemy działać do końca skupu akcji .......a teraz proszę przerzucać niżej i sprzedawać bo przecież ma być 5.5 za akcje więc chyba warto potem pan odkupisz sobie 30 %wiecej .....
    No ładnie koszyczki podstawione a więc czekamy na akcje pana M .........bardzo się coś ociągają ale nic mamy czas .......
  • Re: Skup Autor: ~Wawa [5.184.199.*]
    Coś za nisko te koszyczki, jutro podnosimy i zabawę kończymy
  • Re: Skup Autor: ~Wawa [37.47.114.*]
    Panie M....cezar itd.nie ładnie podszywać się pod mój nick nic to co nie da ......koszyczki będą ustawiane cały czas można sypać śmiało i nie czekać bo po co ........proszę sprzedawać bo obroty spadną i po skupie będzie akcji ........
[x]
MONNARI -1,13% 7,00 2026-02-18 16:41:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.