zajmij się nauczaniem swych kapłanów w katedrze duchowej ponieważ tutaj poruszamy tematy twardych i brutalnych finanasów CCC. To forum CCC, a nie pole do pom sty za Twoje niepowodzenia zycia, na skroś nieszczesliwego .
Hahaha tak to jest jak mądrala trafi i uznaje to za swój geniusz. Dlatego manifest nie cwaniakuję i jak piszę coś to odnoszę się do spółki, nie do kreseczek, które „na pewno” są prorocze ZAWSZE.
tak tak prawda w oczy kole....CCC na minusie a ja GRX kupiony po 58 groszy trzy lata temu. Dzis 2.30 pln. Mylisz watki. Tu na CCC mamy trend spadkowy, a w GRX wybicie z klina i fale 3 z mozliwa parabolą. Ocenimy za dwa tygodnie, bo o to pytał Pan Roman....co kupic i zakopac na dwa tygodnie. Tobie nic nie polecałem, a Roman i tak kupił CCC wiec tylko on moze sprawdzic co sie wydarzy po powrocie. Jestes tzw stroną trzecią i mozesz sie zgłosic z takim problem na komende z tym faktem, ze cos ci brakuje lub ukradł.
Szacun przewidziałeś korektę! Pytanie co dalej...? 135.00 obronione, ale tak naprawdę dopiero 130.00 to będzie test jakby co?! Papiery mam nadal, ale czekam z gotówką..
moje instrumenty badawcze wykazuja ze nic sie nie zmieniło i nadal nie wydarzyło w zakresie realizacji tej formacji o której pisałem wczesniej. Nic sie jeszcze nie wydarzyło. Test cienia dolnego z wazki dzis utzymany i to jedyna nadzieja Longów, negatywy jakie sie wydarzyły..... w pierwszej godzinie spadku poszło 8 mln obrotu, podaz odpusciła, wzrost na obrocie 2 mln.....nie doszlismy nawet do 139, na szczycie nie było transakcji nawet po kilka minut......to zły znak dla popytu. Dzis było wyczekiwanie na scenariusz na który strona S czeka.....bardzo.....cos musza miec w rekawie. Jest jeszcze cos z oscylatorów, który dzis dał mi mocny alarm na ES.....dołozyłem esek. Ponadto spojrzcie na otoczenie......USA, Iran, banka surowcowa......to musi peknac a my tu zaledwie 15 procent od dołków...... pozdrawiam
I co jeszcze? Sam zacząłeś z grx i jak była polecajka to poleciało w dwa dni cirka 10%, nie mówię że nie odbije, a co do CCC to teraz większe znaczenie ma układ shorty, indeks msci, skup akcji.
no tak jak spada to bardzo zle dla was inwestorów bo jak kupowac to tylko gdy spółka rosnie ......zawsze na szczycie kupwac i na dołku sprzedawac..... a jak lepszy kurs niz dwa dni temu to wielka pretensja do wszystkich dookoła, zamiast wdziecznym wobec tynku byc,,,,,, dobrej nocy
Ale kto ma pretensje? Siedzę tu spokojnie i czekam na swoje a wahania plus minus 5 zeta to nie robią na mnie wrażenia, powtarzam pytanie, jaką masz efektywność swoich zabawek?
Jak pisałem te trochę ponad 60% to tylko statystyka, w końcowej fazie biorę pod uwagę także wartość samego wyliczanego ratingu i dopiero dla wyższych wartości bardziej zaczynam się interesować kwitem
A teraz pytanie o twoje instrumenty badawcze? Jaka jest ich efektywność? Tak się składa że tam taki swój algorytm oparty o wskaźniki at i wiem że sprawność mojego modelu dla 3 spółek to 60% z małym hakiem, do estymacji wziąłem 100 najbardziej płynnych spółek, badanie było na 400 notowaniach, odnosiłem cene zamknięcia do maksymalnej ceny w 4 kolejnych dniach, interesowała mnie różnica min 2.3% in plus, gram tylko kontrariańsko, szukam najbardziej przecenionych spółek, a twoje zabawki?
Nie no bez jaj robić analizy bo w dwa dni osunęło sie o okolo 2% I to przy niskim obrocie w porównaniu do tych przy wzrostowych sesjach to trzeba byc ekspertem z forum bankiera.
Bez kitu ake takie zgadywanki to dobre sa dla frajerów. Jutro może spaść o kolejny procent albo podbić w górę o 5. Tu licza sie tylko 2 rzeczy, skup i wyniki.