• Re: Krótki . . . Autor: ~Krótki [188.146.162.*]
    a tak przy okazji... :)))
    wytykałeś tu ludziom chciwość i strach... (chyba że to nie byłeś Ty ale to z ip które deklarujesz :)
    ... to może spójrz w lustro :))))))
    ja sobie czytam, obserwuję i czekam na rozsądne decyzje w spółce po obniżeniu kosztów i po lepszych wynikach ostatnio :))))
  • Krótki . . . Autor: ~black944 [84.40.155.*]
    Dnia 2026-02-04 o godz. 15:04 ~Krótki napisał(a):
    > a tak przy okazji... :)))
    > > wytykałeś tu ludziom chciwość i strach... (chyba że to nie byłeś Ty ale to z ip które deklarujesz :)

-----------------------------------

to nie było wytykanie, tylko to było przypomnienie dwóch najsilniejszych sił na szulerni, które wpływają
    na podejmowanie decyzji o otwarciu lub zamknięciu pozycji . . .
    ps.
    ja się z nimi też muszę za każdym razem mierzyć przy podejmowaniu moich decyzji i wydaje mi się,
    że po wielu latach na szulerni mam je dość dobrze pod kontrolą :)))
    = nie jestem chciwy bo często sprzedaję za wcześnie i nie jestem strachliwy bo często kupuję za wcześnie . . .

nie wiem czy sobie zdajesz sprawę ... ale jesteś częścią "tej szulerni" :)))
    i do tego dosyć aktywną :))))
    pozdrawiam. :)))
    tak, wiem - często daję sygnały gdy RSI jest przegrzane lub gdy jest już ładnie schłodzone,
    a to chyba powinno pomagać innym w podejmowaniu trafnych decyzji . . .
  • Re: Krótki . . . Autor: ~black944 [31.61.171.*]
    Na szczęście jestem mistrzem analizy RSI, wychwytuje i łatwo wyławiam sygnały fałszywe. I nie jest prawdą, że naganiam na spadki na zlecenie, to potwarz!
    dawanie sygnałów RSI ... jak jest z RSI wszyscy widzą... są wykresy w każdej aplikacji ... to nie późny prl gdzie to liczono liczydłami :)))))
    Rozumiem że Ty dodatkowo zaznaczasz ... ale nie sugerujesz żeby podjąć jakieś decyzje... :)))
    Ostatnio przecież przypominałeś że forum to miejsce wymiany informacji itd... to że jakby ktoś miał się przyczepić?
    Decyzje to już każdy musi podejmować sam, na bazie dostępnych sygnałów i informacji,
    oczywiście po odpowiednim procesie analizy ich . . .
    Tu masz przykład mojej decyzji w danej sytuacji, kiedy uznałem że nie będzie odbicia powyżej tego poziomu
    i ja podjąłem decyzję aby brać i wiać :))
    ps.
    ~taxi podjął swoją decyzję aby nic nie robić, po czym ja się podzieliłem z nim moją wizją korekty do 4800,
    która dzisiaj rano miała już miejsce
    = ja mogę brać odpowiedzialność za moje decyzje

5139 sufit tego odbicia ?
    pora znowu brać i wiać . . .
    ps
    taxi, powodzenia . . .
[x]
PKPCARGO 0,22% 13,58 2026-02-10 11:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać