No i w jakim celu przekazujesz takie info? Po fakcie napiszesz że znowu miałeś rację i to przewidziałeś! Zrobiłeś się tak przewidywalny, że można wyrecytować dużo wcześniej co napiszesz! Zmień płytę albo podrabiaj kogoś innego!
> > Czy tu już w ogóle na forum pkpc o pkpc się nie wypowiadasz??? :)))
==============================
Ile jeszcze razy mam napisać, że mnie nie interesują spółki i czasami ich cudowne przyszłości ? = interesują mnie tylko ich wykresy i okazje do szybkiego i częstego zarobku, według zasady: szybko, krótko ale często . . .
a to dlatego że Cię nie interesują spółki z fundamentalnymi zmianami i szukasz spółek do szybkiego dużego zysku to dlatego jesteś aktywny na forum pkpc i służysz tu bezinteresowną pomocą, próbując nakłonić do kręcenia kółek???
ciekaw jestem czy znajdziemy tak dużo postów na forum spółek które reklamujesz akurat na forum pkpc :))))) - do zweryfikowania :)))))
Dnia 2026-03-12 o godz. 10:25 ~black944 napisał(a): > RSI H4 = < 25 = shopping time !!! > Następne rozdanie - są odważni ?
=====================
Wskaźniki siły rynkuRSI, czyli wskaźnik względnej siły również mierzony jest w skali od 0 do 100. Najpopularniejszymi okresami, dla których liczony jest ten wskaźnik są okresy 9, 14 oraz 21 dni. RSI mierzy siłę ruchów wzrostowych w relacji do ruchów spadkowych. Sygnałem jest wejście lub opuszczenie przez wartość wskaźnika poziomu wyprzedania lub wykupienia rynku. Przyjmuje się, że wartość poniżej 25 oznacza poziom wyprzedania rynku, a wartość RSI powyżej 75 oznacza poziom wykupienia rynku.