• Re: ale szwindel Autor: ~SN [81.210.115.*]
    Tak sobie myśl, ja nie mam tych akcji w ogóle , sprzedałem z zyskiem i czekam na ponowne wejście, więc nie dodawaj od siebie jakis kolejnych teorii bez pokrycia, skoro mówię jak jest , ja mam zysk ty stratę giełdowy odpadzie i koniec tematu :)
  • Re: ale szwindel Autor: ~FONTANNA [31.61.177.*]
    Nie ruszają mnie takie obelgi bo jestem ponad to. Uśrednij uśrednij sobie, potem na dołeczku oddasz i wrócisz sobie na profesjonalne forum po porady …kiedy my będziemy płacić PIT 28 o którym nie masz pojęcia
    Lamentuj sobie tu dalej i zakładaj miliony wątków tylko nie wciągaj w to innych.... Ja tych akcji nie mam , naucz się czytać:) Żegnam przegraną :)
    Nie masz ? No to gratuluję męskiej decyzji zrealizowania straty wisisz jaką ulga ? I teraz możesz poszukać ponownej okazji do wejściu tynkuj gdzie indziej pod warunkiem że został jeszcze jakiś kapitał obrotowy.
    Nawet czytać nie umiesz z zrozumieniem frustratko, i nie dochodzi do ciebie ,że ktoś tu sprzedał w odpowiednim momencie:) i gnij tu dalej :), wpadnę kiedyś pośmiać się ponownie :)
    No właśnie pogratulowałam sprzedaży w odpowiednim momencie. Bo za chwilę może ale nie musi być gorszy.
  • Re: ale szwindel Autor: ~SN [37.47.158.*]
    Dziękuję za gratulacje, jestem z zysku zadowolony,a ty bujaj się tu dalej z tysiącami wątków i swoją stratą :)
  • Re: ale szwindel Autor: ~FONTANNA [160.62.5.*]
    I może mam już starczą demencję ale nie pamiętam żeby lamentowała że źle sprzedałam bo bardzo dobrze sprzedałam zrealizowałam małą stare i odrobiłam na FW20
[x]
PROTEKTOR -1,74% 1,13 2025-12-04 16:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.