Ponad miesiąc szukania i nic. Ale nie poddaję się. Teraz, gdy wysypało pełno mądrych analityków na forum, któryś rzuci linkiem do przestarzałego już info xD
Mam propozycję: kto pierwszy wrzuci link z info o maskowaniu czołgów dziś do 20:00, to dostanie ode mnie zieloną łapkę. Oraz zniknę z forum na zawsze i będziecie mogli pisać swoje bzdury bez przeszkód xD
Sporo nowych na forum xD Może oni znaleźli info o maskowaniu czołgów z listopada? xD
Dlaczego nikt nie skorzystał z mojej propozycji? xD Nie kusiło nikogo? xD
Dzięki.
Już myślałem, że w końcu ktoś podał link do info o maskowaniu czołgów. A tu tylko kolejny wpis niezwiązany z tematem xD
Zaczynam się przekonywać, że to było tylko żeby wprowadzić w błąd. Cóż, szukam dalej xD
O czym ty do mnie rozmawiasz? xD
Rozumiesz o czym jest wątek? Jak nie masz linku do info, to nie zaśmiecaj go. Wszyscy tutaj czekają niecierpliwie na link xD
Nie poddaję się w poszukiwaniach info xD Prawie 2 miesiące to już dosyć długo, ale mam jeszcze setki tysięcy stron do przejrzenia xD
Szkoda, że nikt z aktywnych użytkowników się nie chce podzielić z wszystkimi xD
Niby forum, ale nikt nie chce podzielić się tą być może bardzo istotną informacją xD Ja taki nie będę i gdy tylko znajdę, od razu wrzucę xD Bo znajdę, prawda? xD
Czego tu miało nie być xD
Ale wracając. Ciebie też zastanawia dlaczego wszyscy tak bardzo konsekwentnie nie piszą na temat w tym wątku? I to te osoby, które są aktywne w innych wątkach xD Albo merytoryczny strażnik nic tutaj nie chce dodać? xD On przecież łączy kropki xD
Napiszę po twojemu, może twój pusty łeb zrozumie: GDZIE INFO O MASKOWANIU CZOŁGÓW?
Znowu nie piszesz w temacie. Litość można czuć do durnych zmyślających trolli xD