• Re: Zremb Autor: ~Mos25 [84.40.220.*]
    Masz te 12 z przodu ?, po co bazgrolisz i zarażasz innych swoją niską inteligencją.
  • Re: Zremb Autor: ~Min [188.33.42.*]
    Ty z wysoką inteligencja napisz ile będzie jutro? Wcale się nie wstydzę że tak napisałem Jesteśmy na giełdzie Mogło być jeżeli nie dzisiaj to liczę na to że szybko będzie Są do tego mocne argumenty
  • Re: Zremb Autor: ~J23 [188.146.150.*]
    Pytam sie za co ma niby phr kupic akcje ZREMB u ?
    15 mln $kąd ?
  • Re: Zremb Autor: ~troszkę_spokoju [91.94.19.*]
    Sam z siebie pisałem wcześniej, że nie mam pojęcia. Ale z drugiej strony - teoretycznie nawet na Planet B2B nie mieli. A kupili. Nie wiemy po co konkretnie mogli wziąć pożyczkę. Pewnie się na dniach dowiemy. I jeszcze jedna uwaga - gdyby głównym problemem PRH był brak kasy, to w dzisiejszym komunikacie o walnym byłby projekt nowej emisji. A oni chcą ustalać reguły wynagradzania rady nadzorczej. Nie ma sensu nad tym dyskutować- przekonamy się najdalej do piątku.
    .
  • Re: Zremb Autor: ~troszkę_spokoju [83.168.65.*]
    Dnia 2025-10-13 o godz. 20:21 ~Min napisał(a):
    > Jutro mamy 12 z przodu

Nie wiem, na jakiej podstawie ta prognoza, ale daj Boże! :-)
    Może w Katowicach Kosiorek powie coś między wierszami, co natchnie rynek do zakupów. Może podadzą info, kto obejmie nowe akcje Zrembu - jeśli pojawi się nazwa jakiegoś zbrojeniowego giganta - będzie ok, ludzie to kupią. Jeśli większość albo dużą część obejmie PRH - też dobrze - wszystko zostanie w rodzinie, będzie widać, że na tym poziomie ceny ZREMBU, nie chcą się dzielic akcjami z kimś z zewnątrz.
    Może zaplanowali małe show i podpisanie jakiejś umowy w ramach konsorcjum z PRH w roli lidera?.
    Nie wiemy, czy wydarzy się to jutro, ale fajnie, że wiadomo, że się wydarzy.
[x]
ZREMB 6,28% 10,50 2026-02-18 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.