hihihaha nie obraź się . Byłem do niedawna taki jak Ty . Siedzialem przed kompem i gapiłem się w monitor . Na szczęście przyszedł zły czas , straciłem i zmądrzałem . Zamknąłem kontrakty , kupilem akcje małych spółek i powoli zacząłem zarabiać i przede wszystkim przestałem się stresować ( a miałem już kłopoty z sercem . Przyznam szczerze , pomogła mi AI . Trzymaj się brachu
Jest miejsce na pogłębienie i będzie czy się to podoba czy nie. Jak za dużo będzie odkładane to tylko na niekorzyść kupujących. Choć właściwy spadek będzie po odbiciu 920-960 ale to jeszcze nie teraz jak na moje oko.
Cały dzień mielą i mieli. Co to tak trudno utrzymać 2900 pkt? Zobaczcie na Stany i Niemca i uczcie się, jak rośnie to konkretnie a nie tak ślamazarnie jak na naszym bananie.
Ale widac ze kierownikowi nie na rękę spadki. Strach brać S - hehehe. Trzeba czekac na wzrost koncowy na bankach na 18k. Nie imaczy - hihihi. Wtedy szukać Ssssss
A tak rosnac rosnac ku niebu - hehehe, ale ladnie jadą shorciakow. Nie ma kiedy zamknąć po zysku. Ładnie ladnie i tak dalej w kierunku 2950 - hehehe
Wydaje sie, ze jutro oddadzą cały wzrost z nawiązką. Teraz zeby Lki nie za bardzo przestrzelić. Niech te shorviarze rzucą sobie towaru jak ich parzy - buhahaha. Rynek zbierze, zastanawiam sie czy brac L w trakcie dnia czy poczekac na koniec sesji? - hehehe, o to jest pytanie. A eSy z dziś tez dadzom zarobic- hihihi
Znów ten sam scenariusz. Niższe otwarcie, odrabianie, zabrakło 2-3 pkt., by wyjść na zielone i sruu. Spadki wychodzą im najlepiej, bo nie trzeba się wysilać. Wzrosty to wyzwania a spadki to nie problem, w ciągu jednej chwili potrafią zrobić zrzut o 10-20 pkt. Spokojnie mogli zebrać towar i iść od razu do góry, ale widać był inny plan.
Zaczekaj jak to bylo? L trzeba bylo grac przy 1400. Buhahaha bede to przypominał. Na S teraz to tylko strata za strata - buhahaha. A ja na S - hihihi I jakos siem zarabia, ale strasznie powoli , zenada byc po mnisia stronie. Po prostu to jest cienka strona rynku - buhahaha
Myślę, że zostawią stopy na tym samym poziomie. To dla banków będzie paliwo do wzrostów. Jeszcze Karol, który został prezydentem niech nie zgadza się na większe podatki dla banków i wracamy ponad 3000 pkt. Kto za?
A dodatkowo mam podejrzenie, ze oni shortuja tylko po to aby wyłudzić od ludu akcje, a później zrobic im sieczkę z mózgu i opychać na górkach. No nie inaczej- prosiuny i tyle - hehehe
A kolejne podejrzenie, ze specjalnie robia ruch w gore, aby na tej górce opchnac. A co więcej jak jest spadkowa sesja to dołują na maxa w koncie i na odwrót przy wzrostowej. Hihihi, co prosiuny? Heheszek was rozgryzł. No nie inaczy...
Nie obrażam sie. Właśnie mnie uratowali. Cos tam zarobione ale szału ni ma. Bp dziękuję. Poczekam na jutro co łodwalą. Jednak liczę na te 29... indeks ze w końcu zrobią. Hehe, ale beze mnie. To szkoda nerwow na razie.
Co się dziwić że zrzucili banki po obniżce stóp... Z jednej strony dowala im podatki jak za czasów najlepszych zysków z drugiej stopy spadają i zyski spadną.
Jeda z mądrości forum Parkietu (nie wiem, kto wymyślił) brzmi: Kupuj ... jak chcesz się wyrwać z biedy. No to heheszka bierze ele, bo być może pednolino wlaśnie startuje. :) Nie będę wklejać rakiet, bo to nie to forum.
No i wymęczyli bułę. Udało im sie na 2900 skońcyć, ale przy wzrostach Daxa czy Jankesa to wygląda strasznie blado. Nawt KGHM niewiele pomógł. Przynajmniej nie skończyliśmy na czerwono. I tak jest nasza giełda: albo jesteśmy dziennie najmocniejszą giełdą, albo najsłabszą. Nawet fracuziki urosły. gdzide premier po miesiącu podał się do dymisji.