Zdecydowanie horyzont też mi się ostatnio skrócił:) czasem do minuty :) ... ale jutro pod opcje call mogę S na otwarciu po 2940 gonić a jak z dołu zaczną to o L się pomyśli...
Dokładnie taki był plan gry ponowić L w okolicy 2880 indeks. Ciekawe jak zaczniemy. Może sie na S pokusić z rana ? - hihhi, sie obaczy siem obaczy. Zakończenia jednak optymistyczne przewiduję - hehehe. Chodzi teraz aby jak najwięcej z S ugotować w okolicy 2900. Na 100%.
A wiec dali, dla mnie juz wystarczy tego ściemniania i do góry możemy sobie ruszyc. Ejjjj no już starczy 2875, gdzie wy lecicie? Niecierpliwie sprzedali, teraz mozna zbiera towarów, bo jak nie to mnie siem nie podoba juz ta zabawa - achhhh
Chciałem jeszcze zauważyć, ze na bankach ostatnie 2 swiece to prezentuje wzrost. Czy specjalnie zrzut dzis zrobili? Swiece co innego przeciez mówią- na bankach znaczy się. Zobaczcie bo to straszna rzecz co te prosiaki chca z nas zrobic.
Coś mi sie tak wydaje, ze jutro to my jakiś poziom 2950 na FW powinnismy zaliczyć. To do jutra i powodzenia wszystkim. A shorciarzom strzałów w kosmos życzę. Najlepiej samobójów trochę- hihihihi
No i co? Trza zostać na L. Jak Wasze przekonania? Marzy mnie sie 2915 na FW dzis. Jakiś speed by sie przydał. Czy czekamy na koniec i wtedy wpr... .l mnis zaliczy - buhahaha
A moze każdy utopiony i dlatego? Ale trza byc utopiony, aby pozniej byc zarobionym - hihihihi. No te shorty mie pozwalają sie wybic- achhhh, brakuje jakiegoś bęc, żeby wybic 2910, później 2920
No i co jak se wziąłem S to nagle nie sypiom towarem, achh, no nic na konie trzeba L wziąć, bo to nigdy nie wiadomo z.jakiego poziomu ruszymy, a cos mi podpowiada, ze bedzie zacnie. Hehehe
Zrzucili indeks bez przyczyny. Bo tam ten podatek od banków to siema jak zwykle. A teraz wiozą tych co przejęli paleczke S. To juz 50pkt od min. Brawo i bądź po stronie cieniasa - hihihihi
A tak wszędzie piszą, ze juz koniec banków. I co? Ukartowqne to wszystko bylo. Wiadomo big shorty to Zrobiły. Rynek dzis psikusa zrobil.w dół. No i niestety wsadził na.minę wielu- co uwierzyli w spadki. To są prosiuny i tyle.
Ale shorciarze to nie wiedza co.sie dzieje chyba? Zdezorientowani, ze kto kupuje akcje - buhahaha, Pani Zosia to chyba rwie wlosynz głowy taka jak ja - buhahaha,.ale cicho kobita siedzi teraz. A szkoda, bo byśmy sobie pogawędziliśmy na forum - hihihihihi
Ja sie przyznaje, ze złapali mnie i zostanę na stratnych pozycjach..dodatkowo pozycja duuuuza niestety :-( co zrobic. Czekamy Panie janie. Trudno. Jutro wezmę na open co los da. Ostatni dzień ratunku dla mnisia wg mnie. W czwartek kapcie spadną mniskowi i tyle. Hihihi, ale sie wpi...
Jestem z wami moje byczki. Wziąłem L dla rozrywki. Oczekuje mój drogi.panie kierowniku 2937 i to dzis - hihihi, da nasz kochany kierowniczek? Niuniusiu nasz kochany, dajże kierowniczusiu - hihihi