Makler mówił przecież że Molecure to spółka podwyższonego ryzyka!!! Zresztą jeszcze wszystko się może wydarzyć. Nie kupił akcji wczoraj żeby dzisiaj sprzedać:-) na Medinice korekta w locie a MDG schładza wskaźniki w rajdzie na 45 zł do końca roku. Takie dostałem info od niego
Przecież nie mówię że tak będzie . To żmudne i długie analizy mojego maklera. Nie kupił jachtu w Chorwacji za psie pieniądze ani z ciepłej posadki, tylko ciężką pracą zdobył pieniądze i dziś raz w roku jeździ na Chorwację i jada w restauracjach a nie że słoików
Przecież pisałem już że makler bierze pod uwagę wszystkie czynniki i wtedy uaktualnia rekomendację. Przecież giełda jest w ruchu a nie stoi w miejscu buhahahaha
Dzisiejszy spadek na związek z sytuacją geopolityczną na świecie. Info od maklera. Także póki co nie ma powodu do paniki. Makler mówi że na razie nie sprzedawał. Pytałem o to jak na wakacjach było i mówi że super. Jacht się spisał. Widziałem foty. Piękny.
Zgodnie z tym co pisał mój makler: MDG - czekamy, jest konsola, do końca roku 45. Medinice - zwykła korekta była i patrz dzisiaj, znowu jedziemy w górę a były już tu głosy niedowiarków. Molecure - liczy na 12 zł, może coś ruszyć z umowami z partnerami. Pozdrawiam kumatych
Marco1981 widzę że zwątpiłeś w mojego maklera. A wyjaśniam że makler się śmieje z korekt i czeka na wyższe poziomy a nie stracha od razu. Nie dorobił się jachtu będąc bojaźliwy. Dziś zobacz kto miał rację. Popatrz na notowania Medinice i Molecure i więcej wiary w mojego maklera.
Opublikowano przy kursie 35,90. Teraz jest 42. Jak tak ma wyglądać konsolidacja to dla mnie nie musi już rosnąć. Może się w tym tempie konsolidować do końca roku